2016. június 24., péntek

Egy kis áldozathozatal a nők részéről Háttérben munkálkodó női energia 2016.06.24.




A Szakrális nő ereje 
Az önmagában teljes Nő mint szilárd fényoszlop a Férfi mellett
A mai nap a Főpapnő napja.
A Tarot II-es kártyája. A Nő, aki a Férfi mögött áll, és a szívéből húzza elő a varázslatos energiát, ,mellyel a kapcsolódást a háttérből, szó nélkül, panasz nélkül, hiszti nélkül, önmagától értetődően támogatja. Ha már tudod, hogy a Férfi melletted van, számodra nem lehet kérdéses ez. Ha még mindig kérdés, nem tartotok ott...
Ha viszont már igen, akkor egy jó ideje tudod, mi a dolgod. Minden sikeres férfi mögött egy nő áll, és ez most nagyon hangsúlyos, de a siker szót itt nem anyagiakban kell elképzelni, hanem erőben, bőségben /ami takarja a családi bőséget, szerencse bőségét, a szerelem bőségét/, tenni akarásban, küldetésben, fejlődésben.
A Nő képes arra, hogy szívéből teremtsen.
A Férfi agyban, elmével teremt.
Ha a kettejük ereje összefonódik, elindul az az energia, ami a férfi-nő kapcsolódásokból lavinaszerűen hozza létre az Új Világot.
Új időket élünk. Nap mint nap találkozhattok azzal, hogy mindent másképp kell tenni, mint eddig, másképp kell gondolkozni, másképp kell dönteni, gyökeresen másképp cselekedni, kilépni a komfortzónából szinte minden nap, akár minden órában. Az események az életünkben sűrűn pörögnek, fellélegezni sincs időnk, máris jön a következő próba, lecke, áldás, helyzet.
Nincs megállás.
Pontosan azért nincs, mert villámsebesen bontja le a mostani globális energia, amit én csak "torony-effektusnak" hívok a régi mintát és már nincs idő egy helyben toporogni. Folyamatosan döntéseket kell hozni az élet minden területén és vizsgázni emberségből és feltétel nélküliségből. Azok, akik nem tudnak követni minket, akik a régi mintából nem tudnak kilépni és ragaszkodnak a saját megrögzött hitrendszerükhöz, automatikusan válnak le rólunk, vagy angolosan távoznak, vagy dühöngve, de elmennek tőlünk, és a feladatunk az elengedés.
Az ikerláng párokat - vagy elvonatkoztatva ettől a már-már őrületté váló fogalomtól, csak hogy ne skatulyázzatok, az egymás mellé fejlődő férfi-párosokat - a környezetük nagyon erőteljesen támadja, hogy:
- próbára tegye az egymásba vetett hitüket,
- próbára tegye az egymás iránti bizalmukat,
- a szerelmük erejét,
- az összetartásuk erejét,
- az anyagiak és a megszokott társadalmi sémák totális elengedésére késztetik őket ezzel a támadással,
- egymásba kapaszkodva tisztulnak meg ezekben a nagyobb és kisebb élet-viharokban, hogy elkezdhessek a MOSTANI TÁRSADALMI RENDSZERBE ABSZOLÚT NEM BELEILLESZTHETŐ ÉLETET ÉS KÜLDETÉST,
- a gyermekeiknek átadhassák az új mintát.
A nők feladata most egészen különleges és egyedi. Le kell most tenni drága Hölgyeim a büszkeségeteket, és elvonatkoztatni attól, hogy azt tanultátok meg, hogy ezt meg azt nem tehetitek meg. Most igen. Valószínű - én legalábbis azt tapasztalom magam körül, rengeteg embertől hallom ugyanazt -, hogy a mostani kialakuló égi-földi férfi-nő kapcsolódásokban mindenhol szélsőséges helyzet van, anyagi baj, katasztrófa, családi baj, egész életet felforgató nagyon durva élethelyzet, valami olyasmi, ami EZT A PÁROST TELJESEN KIVETI A TÁRSADALOMBÓL. Ez azért van, hogy tényleg egy új mintán alapuló társadalmat alakítsunk ki. A nőknek most azért kell a férfi mellett állni, és HA KELL HÍVNI, HA KELL MEGKERESNI, HA KELL MINDENBEN MELLETTE ÁLLNI, mert most nem a férfi-női játék ideje van, hanem a teljes és feltétel nélküli összefonódásé.
Azok az ikerlélek párosok sorakoztak most mellém, akik már együtt vannak, és minden nap újabb tapasztalatokkal gazdagítanak, tükröt tartva elém és segítő kezet nyújtva, hogy hogyan haladjak tovább én is az én ügyemben.
Ez egy kialakuló ikerlélek szövetség, olyan férfi-női párosokból, akik a szélsőséges helyzetek miatt éppen most tanulják a feltétel nélküliséget, mert a következő időszakban erre lesz szükség.
Hölgyeim, álljatok a férfi mögött büszkén, a Hold energiáit magatokba gyűjtve éjszakánként, mert a férfinek, bármily esendőnek is tűnik, megoldandó feladatai vannak, és meg is oldja őket, hogy kibontakozzon benne a Férfi, hiszen egymás mellé nőttetek fel az utóbbi években, és a Férfi belőletek táplálkozik, tőletek meríti az erőt, a ti szeretetetekből, odaadásotokból.
Ne féljetek hát, és tegyétek le a szokásos sémákat. Amit belül éreztek, a szívetekben, megingathatatlan, kitörölhetetlen hangként és hitként, meggyőződésként, az az igaz.
Vörösné Végh Eszter
2016. június 24.