2016. június 21., kedd

A Beteljesülés A Világ 2016.06.21.




A Tarot 21-es kártyája. Amikor a lélek bejárja Szent Útját, túlmegy az összes karmikus vonulaton, alászáll a maga poklába, leteszi az összes láncot, eldobja az összes köteléket, kidobja az összes felesleges koloncot és megadja magát az egységnek. Először önmagával. Majd utána a társával, azzal az emberrel, akiben a valaha elveszett másik fele van.
A Világ szimbóluma magában foglalja a teljesség mellett azt a boldog de ugyanakkor semleges létállapotot, ahol már attól boldog vagy, hálás vagy, hogy létezel és hogy ő létezik.
Amikor már nincsenek elvárásaid.
Nincs megfelelési kényszered.
Nem érzed, hogy tartoznál neki vagy ő neked, mert leraktátok a karmátokat.
Nincs benned félelem, hogy nem sikerül, hiszen már önmagában az, hogy ezt elérted, azt jelenti, sikerült.
Sikerült igen.
Nem volt könnyű, nem volt rövid és sima út, de megérte.
Nem szabad bánnod egyetlen könnyet sem, amit ejtettél a hosszú úton. Nem szabad azt érezned, hogy hiába volt a sok elvesztegetett idő, mert nem volt elvesztegetve.
Csupán tanultál és tanult ő is. Útközben találkoztatok, szétváltatok, majd újra eggyéforrtatok.
A Szer-elem az, ami most betölti a bensődet, ha idáig eljutottál.
Szerelem a világ felé, önmagad felé, mindenki felé és a társad felé, aki hűségesen állt melletted, még akkor, ha azt, amit adott, nem abban a formában adta.
Mert szer-etettel tápláltad és táplált, fénnyel töltött és töltötted, és vággyal szította a tüzet, az ősi lángot benned és benne.
Ez a Beteljesülés napja, mert most van a nyári napforduló, most volt a Nyilas telihold a tettek ideje, és a női-férfi energiák egyensúlyának napja, és most van az a perc, amikor az, amit annyira vártál, beteljesül, ha eddig sikerült végigmenned az utadon.
Ha te végigmentél, ő is végigment.
Légy önmagadban is teljes, ne görcsölj rá, megérkezik, amire, és akire vágytál eddig.
Vörösné Végh Eszter
2016. június 21.

Uriel Arkangyal: Az energia-hálótok újra kalibrálódik

A jelen Telihold és a Nyári Napfordulóval újra kalibrálódik sok ezer lélek energiahálója. Ez a folyamat a saját lélekmunkátok következménye. Minél több régi lenyomat oldódik le az energiamezőtökről, annál tisztábbá válik szívetek tere. A szívetekben zajló megtisztulási folyamatok generálják a az energia hálótok újra kalibrálását.
Bizony kihívásokkal teli az út, amin jártok, hiszen azt vállaltátok, hogy önmagatokon égetitek át Gaiai Földanya energiaterét. A szív a kulcs mindenhez. A szívvel kapcsolódni elengedhetetlen része az emelkedésnek. Csak tudományos, kognitív megközelítéssel nem elehet emelkedni. A kognitív, tudományos tanítások integrálása az érzelmeitek átégetésével teljesedik be. A szív megtisztulása nélkül nem tud megtörténni a tisztán-érzékelés, tisztán-látás, tisztán-hallás, tisztán-tudás képességeinek igaz és teljes kibontakozása.
Nagyon szeretünk Benneteket, és minden erőnkkel támogatjuk a folyamatot, mely éppen történik Gaiai energiaterében.
Összeér a Telihold és a Nyári Napforduló, és ez oly lehetőségeket nyit számotokra, mely ezer évek óta nem volt jelen. Csodákkal teli időszak következik, minden, amiért eddig dolgoztatok manifesztálódik. Ám, nem az Egó óhajai nyilvánulnak meg! A szív igazságai jelennek meg. Ha szíved még keserű és csalódott, akkor olyan helyzetekbe kerülsz, ahol ezt éled át újra és újra. Ha szíved megbocsát, és feltétel nélküli szeretésben van, akkor világod a szeretés világa lesz.
Az 5. dimenziós tudatosságba lépnek nagyon - nagyon sokan a jelen nyári napforduló energiakapuján keresztül. Eme 5. dimenziós tudatosság pedig az önmagatokért felvállalt felelősséget jelenti. Az 5. dimenzió tudatosságába, minőségében jelen lenni, azt jelenti, hogy felvállaljátok a felelősséget a bennetek (akár tudatalattidban) futó energia-programokért, hitrendszerekért; vagyis túlléptek az áldozati szerepeken (azaz hogy,, ki és hogyan bánt Benneteket), és magatokhoz veszitek a felelősségen keresztül a Teremtő szerepet. Amikor nem kívül keresitek többé, hogy mi miért történik Bennetek és Veletek, hanem önmagatokban. Amikor megszűnik mások hibáztatása, hiszen a világ egy tükör számotokra. Minden, ami megérint érzelmileg, minden, ami kiborít az egyensúlyotokból, a békétekből, az még szeretet-sérülés a szívben, afelett még mélyen ítélkezés van jelen a szívetekben. Amikor a figyelem teljesen visszatér ön-mag-atokba, ön-mag-otokba, akkor emelkedtek fel az 5. dimenziós energiaterekbe, akkor történik meg a dimenzióváltás, vagyis a nézőpontváltás.
Aki 5. dimenziós tudatosságban van, ő már nem keres újabb és újabb történeteket, hogy miért történik vele az, ami. Felismeri és tudatosítja önmagában, hogy benne futnak olyan (tudtaalatti) programok, melyek működtetik a világát. Ha Te azt akarod, hogy a világod és az életed megváltozzon, önmagad tudatalatti programjait szükséges átírnod, a saját legmélyebb hitrendszereidet szükséges törölni, és lehetőleg nem újabb hitrendszereket mag-adra venni.
Ugyanis bármi lehetséges!
Minden ítélet egy önmagadra rakott skatulya, doboz, ami korlátoz Téged. Amikor hiszel valamiben, azzal önmagadat korlátozod. Te drága Fénylény, határtalan és végtelen vagy! Bármi lehetséges!
Az igaz teremtés a szívből történik. És ha Te új világot szeretnél magadnak teremteni, drága Lélek, akkor a szívedet szükséges megtisztítani! Amíg a szív őriz keserűséget, fájdalmat, csalódást, addig ezek a minőségek teremtődnek köréd.
Ezen folyamatok eredményezik az energiahálótok újra kalibrálását. Nem külső döntés, hanem a Ti belső munkátok eredménye. A dimenzióváltás Bennetek történik.
A dimenzióváltás nézőpontváltást jelent. Nem feltétlenül fogtok másik bolygóra költözni, és higgyétek el, nincsen olyan Fény-küldöttség, mely azt a tervet szövögeti, hogyan fog bosszút állni az eddigiekért. Ugyanis a bosszú nem a fény és a szeretet természete.
Az ilyen híresztelések csupán tovább altatnak és bénítanak Benneteket! Hiszen addig is továbbra is várakozásban vagytok, nem néztek magatokba! Higgyétek le, ez félrevezetés!
Ti vagytok azok, akik tehettek azért, hogy a csodálatos életetek a szeretés energia-hálójára kalibrálódjon! Kérve kérlek drága Lélek, gondold ezt végig tiszta szívvel!
A szeretet és a fény a megbocsátást, a szeretést, a másik elfogadását, a békét és a nyugalmat szeretné neked tanítani… Hogyan férhetne ebbe bele, ehhez hozzá az, hogy a Fényseregek bosszút állnak majd, és nagy megtorló harcokra készülnek…?
Ott van béke, ahol nincsen harc. Ha a Fény és a Szeretet is harcolna, mitől lenne különb vagy más, mint az árnyék?
A belső béke egy harcnélküli állapot. A szív megbocsátása az, ami elvezet Téged ebbe az állapotba. A saját szíved békéje a Te Aranykorod. Amikor szíved megtelik a szeretet fényével, az maga a Krisztus-állapot. Krisztus nem egy személy, hanem egy lélekállapot, melyet Jézus Fénymester mutatott meg és tanított az embereknek.
Jelen év nyári csillag-, és bolygó-konstellációi olyan energiakapukat nyitnak Nektek és Bennetek, amelyek ajándékaiért már évek, vagy évtizedek óta dolgoztok eme életetekben.
Tudjuk, hogy olykor fáradtnak érzitek magatokat. De tudnotok szükséges, az itt létetek a Ti szabad választásotok…
Olyannyira hisz Bennetek a Gondviselés, hogy mindent megad Nektek az itt létetekhez…
Szeretlek Benneteket,
a Ti Uriel Arkangyalotok”
Közvetítette: Kristályfény33