2016. május 22., vasárnap

TOLCSVAY BÉLA MŰSORA 11. RÉSZ


MOLNÁR V. JÓZSEF BESZÉDE 5. RÉSZ


Világ-panoráma: „Él még, él az isten – magyarok istene!" - Echo Tv


„Él még, él az isten – magyarok istene! Elfordítva sincsen még e népről szeme. S az még – aki régen: harcra hát, magyar nép! Isten a vezéred! Diadalmat szerez a te hulló véred minden ellenségen!” - buzdított arany szavaival Arany János 1848 őszén, amidőn veszedelemben forgott a haza és a szabadság , nemzetünk megmaradása, fennmaradása, a magyarság puszta léte. Ma sincs ez másképpen.



Most még tehetsz a világégés ellen - Vezér-Szörényi László, Jakab István


A világ soha nem fog megváltozni, ha Te magad nem változol. Az ember a teljes elbutulás felé halad. Az országok vezetőit bábok irányítják. A rejtőzködő irányító háttérhatalom ellensége nem más, mint az emberiség. A cél a háború, egy reset gomb, aztán kezdődik minden előröl. Úgy tűnik Európa égése elkerülhetetlen, de lehet-e még tenni valamit a világégés ellen? Ha már magunkért nem is mozdultunk meg idáig, legalább gyermekeink jövőjéért kötelességünk mindent megtenni.



Gregg Braden: Így alakítjuk át a fizikai világot magunk körül


Érzésvilágunk kihat DNS-ünkre, megváltoztatja azt. DNS-ünk kihat a minket körülvevő fizikai világra, és változásokat idéz elő. A változás kulcs bennünk van.

Rózsaszín sugár és Rózsaszín láng - Chamuel arkangyal tanításai alapján



A rózsaszín sugár az isteni szeretet energiáját testesíti meg, általa kapunk beavatás az isteni szeretet energia integrálásához. A szeretetteljes cselekvés sugara, a részvét, irgalom, jóság szív tulajdonságait erősíti. Az önzetlen és feltételnélküli odaadás, szeretet és elfogadás isteni minősége, amely elősegíti a krisztusi tudat szeretet tulajdonságainak integrálását, az emberi természetben.

A rózsaszín sugár segít:

- Magasabb rendű érzések kifejlesztésében és kifejlődésében

- Fejleszti a szeretet kifejezésének, és szeretet befogadásának képességét

- Megnyitja, megtisztítja és feltölti a szív csakrát (Rózsaszín sugár örvény által)

- Fejleszti a szív késességét (szeretet befogadásának-megtartásának és kiáramoltatásának képességét)

- Önmagunk szeretetében és elfogadásában segít

- Oldja a feszültséget

- Gyógyításban a szívcsakra - szív- tüdő – karok - bőr problémáin segít

- Gyorsan feloldja az önmagunkkal szemben érzet negatív érzéseket pl.: Önmagunk ítélete, önpusztító gondolatok, önostorozás, bűntudat, öngyűlölet, alacsony önértékelés

- Önbizalom, önbecsülés és önelfogadás témaköreiben segít

- Segít a helyes önkép kialakításában

- Oldja az önzésre való hajlamot

- Felébreszti és feléleszti a boldogságot a szívünkben, növeli a boldogság érzését

- Depresszió ellen igen hatásos energia

- Lélektársak bevonzásában, szeretetteljes kapcsolatok kialakításában segít

A rozsszín lángok oldják:

- Régi szív fájdalmakat, sérelmeket

- Szív csakra blokkjait

- Önmagunkkal szemben érzet negatív érzéseket, azáltal, hogy szeretetté és elfogadássá alakítja át

- Másokkal szemben érzet negatív érzéseket, azáltal, hogy szeretetté és elfogadássá alakítja át

- Oldja azon energetikai emlék minták energetikai lenyomatait, amelyek miatt nem merünk igazán szeretni és megnyitni a szívünket

- Érzelmi zártság, tompaság, blokkoltság energetikai hatásait pl.: letargia, közömbösség

- Érzelmi test és asztrál test oldása

A rózsaszín lángokkal és sugárral hatásosan dolgozhatunk az emberi kapcsolatok javításán, oldhatjuk és felszámolhatjuk vele a viszályokat, párkapcsolati problémákat, munkahelyi konfliktusokat és családi nézeteltéréseket.

Telítve otthonunkat a rózsaszín fény energiáival, szeretetteljes légkört teremthetünk (Rózsaszín gyertya, rózsakvarc és rózsa füstölő vagy illóolaj segítségével)

Önmagunk köré védőburokként is használhatjuk, az így képzett energiagömb szeretetteljes energiát teremt körénk és csak a szeretet energiáit engedi át.

Invokáció:

A Vagyok aki Vagyok nevében Chamuel arkangyal,
Lady Nada és Szeretet Mária hívlak titeket, szólítalak titeket
jöjjetek hozzám most, és legyetek a segítségemre.
Hassatok át a rózsaszín lángok erejével, hogy feloldjam
szívem fájdalmát és negatív érzelmeimet,
szabadítsatok fel minden olyan érzés alól, mely blokkolja a
a szeretetre, boldogságra és örömre való képességemet
Töltsetek fel a rózsaszín fénysugár erejével, hogy általa
az isteni szeretet fénye áthassa egész lényem
Ezt kérem az isteni szeretet fény erejével


Amen

Aysha

www.angyalforras.hu





LÉLEKCENTRIKUS MEGBOCSÁTÁS ÖNMAGUNKNAK



A Valódi Én Lélekcentrikus Látásmódja szemszögéből, amelyben a Feltétel Nélküli Szeretet valóság, mindaz, amit igazán megbocsáthatsz (elengedhetsz), az az ÍTÉLKEZÉS, amelyet te indítottál valami vagy valaki ellen, önmagadat is beleértve. 
Érzelmi kínjaidat a saját megoldatlan problémáidból eredő ítéleted okozzák. Te vagy az, aki amikor ítélkezel, átéled a szétválasztottság fájdalmát. Ha pedig Isten Lényege a folyamatos és állandó Szeretet, akkor nem Istennél kell keresned a Megbocsátást. Hanem saját magadban!
A Szellem Feltétel Nélküli Szeretete korlátlan lehetőségeket kínál arra, hogy újra ráhangolódj a végtelen Szeretetre. Mindenki megszámlálhatatlanul sok esélyt kap a tanulásra. Ha nem így lenne, akkor abban a pillanatban, ahogy kiejted a szádon az első ítélkező mondatot, örökre elkárhoztál. Többé nem térhetnél haza.
Most nyilván felvetődött benned, hogy vajon miért is tennénk ilyesmit magunkkal. Milyen csodálatos kérdés? A válasz az, hogy ha tényleg tudnánk, mit csinálunk, nem tennénk.

TUDATLANSÁGUNK, VAGY IS TUDATOSSÁGUNK HIÁNYA OKOZZA AZ ÉRZELMI KÍNOKAT.

A jó hír az, hogy amint készen állsz rá, megtanulhatod, hogyan szabadulhatsz meg az ítélkezéstől. Képes vagy elengedni, ahogyan a háromkilós köveket is el tudod dobni, amelyeket eddig cipeltél.
De mi van a figyelmeztetésekkel, amelyekben felnőttél?
Mi van azzal, hogy térdre borulva kell kérned Isten bocsánatát?
Amikor így teszel, az Istenség hatalmas Együttérzéssel néz le rád az ő Végtelen Szeretetéből, és megválaszolja imádat.
A válasz azonban talán nem az lesz, amiért imádkoztál, hanem valami olyasmi, amin keresztül megtapasztalhatod az általad észlelt szétválasztottság megszűnését. Ha jól figyelsz, ezt hallhatod.

"Nem Nekem kell megbocsátanom neked az ítéleteidet, mert nem én küldtem ki őket az örökkévalóságba. Én csak Szeretlek, mert ez a természetem, és emiatt az én Kegyelmem számodra mindig elérthető. Én csak a Szeretetet ismerem, ezért nem ítéllek meg téged. Soha nem foglak hibáztatni, és soha nem gondolhatsz vagy tehetsz olyat, amiért elítélnélek. És mivel Szeretlek, mondanék neked valamit. Te vagy az, aki az ítéleteket kibocsátod, tehát te tudod a legjobban megsemmisíteni őket. Mégpedig azáltal, hogy EGYÜTTÉRZÉSSEL MEGBOCSÁTOD MAGADNAK, HOGY ÚGY TETTÉL, MINTHA ISMERNÉD AZ ÉN AKARATOMAT, ÉS A SAJÁT KORLÁTOZOTT TUDÁSOD ALAPJÁN ÍTÉLKEZTÉL.

Amint megbocsátod az ÍTÉLKEZÉSEDET, a Kegyelem magába burkol téged, és igazi bocsánatot nyersz. Én pedig eléggé Szeretlek téged ahhoz, hogy hagyjam, hogy a választás szabadságán keresztül érd el Énednek ezt a tudatosságát.
Minden választás következményekkel jár.
Végül majd megtanulsz úgy választani, hogy az inkább Szeretetet, mintsem szenvedést eredményezzen. Ezáltal teljesen megismered a lehetőségeidet, és igazán eggyé válsz Velem.
És ne feledd! A tanuláshoz korlátlan idő áll rendelkezésedre."


https://www.facebook.com/161032404031592/photos/a.161037377364428.35763.161032404031592/297783630356468/?type=3&theater