2016. március 19., szombat

A Változás Téged is elér, akár akarod, akár nem.






A Változás Téged is elér, akár akarod, akár nem.
A Váltás a tavaszi napéjegyenlőséggel ismét elkezdődött. Azok, akik az elengedéssel küzdenek, most felgyorsíthatva élik meg a folyamatot, ami fájdalmasan intenzívvé teszi ugyan, de hamar átmennek a tisztítótűzön, és őszre rendben lesz a lelkük. Azok, akik nem tudják a Társukat elengedni, nagyon komoly próbákat és leckéket fognak kapni, hogy észre vegyék, a boldogságukat nem tehetik egy másik személytől függővé.
Akik az egót nem tudják letenni, azok erre kapnak leckéket, igen fájdalmas önszembesítéseket, ahol muszáj lesz változtatni, különben a fájdalom olyan mértékké nőhet, mely már komoly sérüléseket okoz az asztráltestben, nehéz lesz az újabb karmikus köröket levetkőzni és átlépni.
Azok, akik már túl vannak az elengedésen és letették az egót, megélik a Csodát, a Társ visszatérhet az életükbe, ha itt az idő, amit megírtak maguknak, mert ők már készek rá, csupán attól függ a folyamat és a Harmónia elérésének ideje, hogy a Társuk utolérte-e már őket, illetve ők a Társukat. Vaktor Orsitól olvastam tegnap,hogy voltaképpen az, aki le van maradva, azért maradt le, hogy magasba emelje a társát....szilárdan tartsa, míg az eléri azt a szintet, ami a Harmóniához kell és utána ő is felmászik utána a "sziklafalon". Nagyon szép és igaz gondolat, maximálisan egyetértek vele. Ő is őszig tűzi ki az újabb Határidőt.
Ezeket a Határidőket csak kereteknek tekintsd, ne vedd vészesen komolyan. Úgy lesz, ahogy lennie kell, mindig a legjobbat kapod, amiből a leginkább fejlődsz. Csak oldódj fel a Létezés áramlásában, ne akarj mindent te megoldani.. egy részét a dolgoknak hagyd a Társadra, egy részét pedig Istenre.
Mert ez így van jól.
Az energiák "őrületesen intenzívek"... csodálatos, gyönyörű kapcsolódás-érzés, elképesztően erős mentális és asztrális közelség a Társsal.. ezt megélheted, ha már tudsz ego nélkül felé fordulni és ő tud feléd ugyanígy. Ez egy magasabb rezgésszint, amit a Szeretetre hangolódással tudsz elérni, mert a Szeretet a legmagasabb rezgés és felturbózza a Teremtést is, hiszen ha mindent áthatsz a Szeretet Frekvenciájával, akkor minden úgy lesz, ahogy Szeretnéd. Igaz?
Mert ez ilyen egyszerű.
És a fájdalom. Azok is érzik a fájdalmat, csak jóval rövidebb ideig, akik már tudnak folyamatosan a Szeretet Frekvenciáján rezegni, de ők már tudják, ez egy megélendő feladat, egy megélni való érzés, mellyel éppen az EGYlélek tisztul, a Társuk és ő maguk. Amikor a kapcsolódás már olyan erős, hogy a Társad minden érzése átjön, akkor nagyon intenzív a szívcsakrába becsapódó energia, a hirtelen jövő hangulatváltozás, a semmiből érkező fájdalom, melyet fogadni kell, nem ellenállni, levezetni és nyugtatni a Társadat, telepatikusan beszélni hozzá, mert ezen a szinten már könnyen átmennek a gondolatok. Itt már nem kérdés a másik akaratának tiszteletben tartása, elfogadása és a bizalom természetes.
Az utóbbi napok úgy néztek ki, mint egy Spirituális Gyorstalpaló.
Hihetetlen sebességgel hangoltak minket, mert mindenki egyfelé halad, egy közös MAGba, és a küldetések tudatosodnak. Az egyéni és a kollektív is.
Tekintsd ezt egy folyamat részeként, bárhogy is élted meg az utóbbi igen nehéz hetet, ami a fájdalommal és haraggal kezdődött, majd a reményvesztettséggel folytatódott, majd jött a megváltás és a nyugalom, annak felismerése, hogy egy ősi fájdalom tisztult ki az EGYlélekből. Ennek fizikai tünetei is voltak, fejfájás, hányinger, fáradtság, éjjeli hánykolódás, heves szívdobogás, nagyon erős mellkasi fájdalom.
Mint minden szakadék után, most is emelkedés jön.
Tarts ki, önmagadért, minden energiát vegyél le Róla.
Mert most ezt kell megélned, hogy újra megleld önmagadat,
hogy önmagad lehess, és teljes, kerek egész, mert a kapcsolódás csak két kerek egész ember között jöhet létre.
Minden perced adomány.