2016. január 20., szerda

A Forráshoz neked kell felemelkedned!







"SOHA NE VÁRD, HOGY A FORRÁS, - NEVEZZÜK MOST ISTENNEK -, LEKÁSZÁLÓDIK A NYOMORBA, MERT NEM FOG! NEKED KELL FELEMELKEDNEK HOZZÁ!!!"
"Ha a magas rezgésű Forrásenergia (nem-fizikai, nagyobbik éned) leereszkedne hozzád amikor éppen alacsony rezgésen tanyázol (ennek jele, hogy rosszul érzed magad); akkor a Forrásod is alacsony rezgésen lenne és így semmit nem tudna adni neked.
A Forrásod egy stabil, magas rezgésszinten helyezkedik el, és a rezgésbeli távolságot kettőtök között az érzelmeid jelentik.
De mivel a Forrás stabilan tartja a szintet, Te vagy az egyedüli, aki képes vagy fel-le mozogni ezen a rezgésbeli létrán a fókuszod által. Hát nem csodálatos, hogy van egy biztos pont az életedben, ami folyamatosan és következetesen tartja a magas rezgést?
Hát nem nagyszerű dolog tudni, hogy a valódi Éned ez a magas rezgésű, stabil Energia? Hát nem nagyszerű tudni, hogy képes vagy egyre magasabbra emelkedni ezen a rezgésbeli (érzelmi) létrán?
Rengeteg ember panaszkodik, hogy Isten magukra hagyta őket. Elkeseredetten, viharverten állnak egy borzalmas szituáció kellős közepén és kiordítják magukból: 'Hol van ilyenkor Isten???'
- Isten, vagy más néven Forrásenergia, vagy más néven a Te nem-fizikai részed ott van egy magas rezgésszinten, tartja a helyet mindörökké, várja hogy csatlakozz hozzá az érzelmi összpontosításod által. És ha így teszel, ha tisztán fókuszálsz és fenntartod ezt a fókuszt, hozzáférsz mindahhoz aki valójában vagy, a kiteljesedett képességeidhez, az Univerzum Erőihez, de SOHA NE VÁRD, HOGY A FORRÁS, - NEVEZZÜK MOST ISTENNEK -, LEKÁSZÁLÓDIK A NYOMORBA, MERT NEM FOG! NEKED KELL FELEMELKEDNEK HOZZÁ!!!"