2016. november 17., csütörtök

Fizikai test, a beteg szerv sejtszintű gyógyítása


A megbetegedett szervből, sejtmemória segítségével felszínre hozzuk azokat a mélyen elnyomott érzelmeket, melynek hatására kialakult a betegség.
Az elváltozott sejtekben, régi elfojtott érzelmi sejtemlékek tárolódnak, melyeket ha fel szabadítunk a sejt információs rendszeréből, akkor bekövetkezhet a gyógyulás.
Az információs mező kijavítása által, a sejtekben szabaddá válik az áramlás, az energiablokkok feloldódnak, így lehetőség nyílik az EGÉSZ-SÉG helyre állítására. Mindezt az a tudatosság irányítja, mely a tested önműködő rendszerének helyreállításáért felelős.
Az elváltozott sejtekben, régi elfojtott érzelmi sejtemlékek tárolódnak. 
Hiába újul meg egy sejt, ha nem oldjuk fel a sejtmemóriát, akkor az egyik sejt átörökíti az információt a másik sejtnek. Amint a sejtekben tárolt érzelmi probléma feloldódik, bekövetkezhet a gyógyulás. Feketéné Lendvai Katalin




Dr. Deepak Chopra a sejtjeinkben lévő régi emlékeket "fantommemóriának" nevezi. Ezek a régi emlékek a sejteken belül betegségeket indíthatnak el. Mielőtt az adott sejt elhal, átadja, átörökíti a benne tárolt információt a következő sejtgenerációra.
Így aztán a betegség fennmarad.
Az emberi testet egy komputerhez hasonlította, azt állítva, hogy lehetőség van a benne tárolt program félbeszakítására, és amit ez megtörténik, akkor bekövetkezhet a gyógyulás. Azt sejtette velünk, hogy a program megszakításához és a sejtszintű emlékek szélnek eresztéséhez kapcsolatba kell kerülnünk magunkban azzal a végtelen intelligenciával, ami a programot eredetileg beindította, vagyis szervezetünk bölcsességével. Akik tudják miként lépjenek kapcsolatba ezzel a bölcsességgel, azok az emberek súlyos betegségek túlélői.







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése