2016. november 27., vasárnap

Angyalok keringőjeMost téged is meghívlak erre az angyali táncra, erre az angyali keringőre,- s megkérlek, járd velem a táncot,- aztán te is hívj meg egyre több embert ehhez a csodálatos keringőhöz. Járjuk együtt mind a Fények keringőjét, ébredjen bennünk az Isteni Tudat, a Krisztusi MAG, hogy újra Krisztus Fényű emberekké váljunk. Jöjjön el a Földre Isten Országa, Királysága, s mi csodálatos Fénylényként szolgáljuk ŐT....
Lehetőség szerint az írás olvasása előtt kapcsold be a zenét. Köszönöm!Hosszú- hosszú idők emlékezetébe nyúlok vissza, mikor még az ember teljes tudatában volt Isteni Lényének.
Tudta, hogy a teljességben él, a Teremtővel egységben.
Szeretetét, Önmaga iránti tiszteletét fontosnak tartotta, s épp ezért csak Istenhez méltó cselekedeteket hajtott végre. Boldogságban, békében élt Önmagával és a természettel. 
Aztán ahogy az idők korában előre lépett, mindezt elfeledte. 
Istentől egyre távolabbra kerülve hajtott végre olyan cselekedeteket, amelyek nem a benne élő isteni minőséget tükrözték vissza. S ezt oly sokáig tette, hogy már igaz léte feledésbe merült. Nem emlékszik vissza igazi Önvalójára,- arra, hogy ki Ő, mit képvisel, s miért született e világra.
Most egy táncra hívlak téged, melyben visszatalálhatsz Önmagadhoz, előhívhatod lelked mélyén megbúvó Isteni Énedet
- Nyisd meg a szívedet kérlek, és engedd hogy betöltse a végtelen Isteni Szeretet, mely felébreszti benned Istenségedet.
Csak engedd, hogy egy lágy dallam megérintse szívedet,- hagyd csak, hogy lelked táncra perdüljön, s újra egyesüljön Önmaga isteni Fényével.
Lépj be saját Istenséged forrásába. 
Engedd, hogy a végtelen szeretet forrása átjárjon és leoldja mindazt, ami elfeledtette veled, hogy ki is vagy valójában. 
Ne állj ellent, engedd, hogy lelked táncra perdüljön.
Lassan Fény dereng, és egy Angyal lép hozzád, megérinti Lényed, átjárja sugárzó Fényével. Felébreszt az álomból, a szendergésből, Ő is táncra perdül veled.
Lassan átjár Istenséged érzése, ráébredsz angyali Létedre, meglátod Önmagad tükrében magad.
S már nem tudod, hogy te és a gyönyörű Angyal, egyek,- avagy külön vagytok. 
Összeforr lelketek, és ez különös érzést kelt benned.
Emlékedbe Fényszikra csillan, s te emlékezel. 
Emlékezel a múltra, az Otthonra ahonnan jöttél. Ahol még teljes Egységben s szeretetben éltél.
S a tánc csak folytatódik tovább.
Egyre mélyebben látod meg Önmagad fényét, feltárul előtted Isteni Önvalód, kinek szentsége örök időktől benned él. Add át magad a táncnak, ennek az angyali keringőnek, ami magával ragad, s ha hagyod, elvezet téged, hogy megtaláld Önmagad Isteni Létét és egységét, s ezt kisugározd a világba.
Rezdülj együtt a pillanattal, feledkezz bele, érezd a varázsát. 
Ez egy csodálatos angyali tánc, angyali keringő, amely áttáncolja, s megnyitja benned a Fény kapukat. Egyre inkább elmerülsz MAG-odban, Isteni Lényedben.
Csak járd tovább a táncot, feledkezz bele.
Szívcsokrod megnyílik, együtt rezdül a teremtéssel, az angyali Léttel, az Istenséggel.
Angyali Léted összeforr Lényeddel,- egyek vagytok.
Lassan felébreszti tudatod, s te emlékezel,- újra tudod, hogy te is egy gyönyörű, különleges Angyal vagy, olyan, mint akiket itt látsz magad körül táncolni.
Már te is az Angyalok táncát járod, az Angyalok keringőjét, ami hol az egyik,- hol a másik világba vezet.
Neked kell behangolnod azt a különleges hangszert, hogy a dallam mind a két világban csodálatosan szóljon, s érintse meg a szíveket, nyissa meg a lelkeket,- s hívja meg őket is angyali táncra, hogy egyre többen együtt keringőzzenek az angyali világgal.
Egyre többen fedezzék fel Isteni Eredetüket, Eredendő Lényüket, mely csodálatos Fényszikraként sugározza szét magát a világba.
Most téged is meghívlak erre az angyali táncra, erre az angyali keringőre,- s megkérlek, járd velem a táncot,- aztán te is hívj meg egyre több embert ehhez a csodálatos keringőhöz.
Járjuk együtt mind a Fények keringőjét, ébredjen bennünk az Isteni Tudat, a Krisztusi MAG, hogy újra Krisztus Fényű emberekké váljunk.
Jöjjön el a Földre Isten Országa, Királysága, s mi csodálatos Fénylényként szolgáljuk ŐT.
Járjuk tovább az angyali táncot, áttáncolva éjjeleket, nappalokat….
Hozzuk el a Földre Isten Királyságát, s a Földet emeljük középre, hogy ÉG és FÖLD egyet alkosson.
A Fény legyen veled, s járja át a szívedet, felébresztve a benned élő Isteni Tudatot.
Már te is az Angyalok táncát járod, az Angyalok keringőjét, ami hol az egyik,- hol a másik világba vezet. 
Járd hát teljes hittel ezt a táncot, s légy tudatában angyali Létednek.
Köszönöm, hogy velem együtt táncolsz, emlékeztetve Isteni Létemre.
Kérlek egyre több embert vonj be ebbe a táncba, ebbe a csodálatos keringőbe, hogy ők is emlékezzenek Angyali Eredetükre, Isteni Fényükre.
A Fény, és Isten végtelen szeretete kísérjen utadon ebben a csodálatos angyali keringőben, ami hol az egyik,- hol a másik világba vezet.
Szeretettel: Feketéné Lendvai KatalinNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése