2016. június 20., hétfő

TELIHOLDDAL és NYÁRI NAPFORDULÓVAL induló hét! A héten figyelj a kommunikációra! Csillagok üzenete: 2016.06.20. – 06.26.

A hetünket egy izgalmas TELIHOLD-dal indítjuk. 

06.20. hétfő 13:02 –kor a Nap és a Hold egymást figyelik az égbolt két szemközti oldalán. … A TELIHOLD a Kígyótartó csillagképben a Kígyó farka alatt fog ekkor elhaladni, mely megérinti a Lelkünk mélyén lévő ösztönvilágunkat. Itt találhatóak a Bennünk rejlő vágyaink és félelmeink is. 

Az égbolt szemközti oldalán, a Nap, az Orion csillagkép keze felett figyeli a Holdat. A Nap segít rálátni arra, hogy mi az, ami megérett az Életükben, arra hogy elinduljunk felé vagy letegyük azt, ami fogva tart. 

A TELIHOLD üzenete: Szeretettel engedd el azt, ami „nem épít”. Így tudsz magasabb szintre jutni az Életedben.

HOLDVARÁZSLAT •❥ https://www.youtube.com/watch?v=gZe_vycgEgA&index=15&list=PLYPOWNRf4LrKrPRjOcFJyAtr9K3KX2Qyy

ॐ 

06.21. kedd, NYÁRI NAPFORDULÓ 

Hétfőről keddre virradóan, 06.21. 00:35-kor a Nap az ekliptika (Nap útja) felett eléri a legmagasabb pontot. Ez a Nyári napforduló ideje, a csillagászati nyár kezdete: 06.21.-én, kedden a Nap csaknem 16 órán keresztül tartózkodik a horizont felett. Ez az év legrövidebb éjszakája. 

A Nap 06.21.-én kedden, a nyári napforduló napján – asztrológiai értelemben belépett a Rák zodiákus jegybe -, fent a csillagok világában pedig a Nap belépett az Ikrek csillagképbe.

A Rák zodiákus jegy az otthonhoz és a családhoz való viszonyulásunkat, illetve a múltat és az édesanyánkhoz kapcsolódó érzéseket hozzák felszínre. A Rák havában, a hozzá tartozó Hold energiája révén sokkal inkább lelki minőségben érzékeljük a világot.

Ahogy a Nap belép az Ikrek csillagképbe, az Életünkben is megéljük a polaritás világát: Azt hogy, csak úgy láthatjuk meg a fényt az Életünkben, ha már voltunk a sötétségben. … Azaz ez a hónap a Mindennapok világának MEGTAPASZTALÁSÁRÓL szól.

Miről üzen számunkra az Ikrek csillagkép? … Az Ikrek csillagkép egy testvérpárt jelenít meg: Cator és Pollux (magyar hagyományokban: Hunor és Magor). … Castor és Pollux ősi mitológiai legendája, azt üzeni a FÖLDI LÉTEZÉS számára, hogy a világban nem egymás ellen kell harcolnunk. Nem egymást kell legyőznünk, hanem EGYMÁST ÉRTÉKEIT KELL ÉSZREVENNÜNK és a MÁSIKBAN ERŐSÍTENÜNK !!! 

ॐ 

LÉGY RUGALMAS !!!

A hét során a Merkúr a Bika csillagkép szarvai között fog elhaladni, ami támogatja a termékeny és eredményre törekvő kommunikációt. A hét elő felében az érzelmeink (Neptunusz), míg a hét másik felében az igazságérzetünk (Jupiter) vezet minket.

A hét első felében, a Merkúrral szemben a Nyilas csillagkép felett haladó Szaturnusz felbolydíthatja, és olykor belassíthatja a kommunikációt és a híráramlást. Időnként úgy érezhetjük, hogy „merevebb” társaink (vagy mi), most egy kissé beragadtak (beragadtunk). Mintha nem tudnánk kimozdítani az álláspontjukról. Legyünk figyelmesek és ahol lehet ott legyünk tudatosabban rugalmasabbak.

प्रकाश

ÉLJ IGAZ ÉLETET …

Esztergomi Gréta * Gretazus *

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése