2016. március 14., hétfő

Leomlott a Torony
Mindenkinek eljött a változás ideje az életében. Leomlanak a légvárak, a rossz párkapcsolatok, a kihűlt szerelmek, a nem őszinte baráti kapcsolatok, az emberek kezét gúzsba kötő, értelmetlen, robot-életet biztosító munkahelyek.
A fizikai sík mellett a lelki folyamatok is a változást szolgálják. A lélek elengedi a fájdalmat, a félelmet, a haragot, mindazt, ami eddig belső méregként ette. Az emberek szembesülnek önmagukkal, és azzal, hogy mindaz, ami most van az életükben, azt a saját érzéseikkel és gondolataikkal hozták létre, és ami összedől most, ami eltűnik és többé nem tér vissza, az mind a hibás teremtés következménye. A lélek magától dobja le most a láncait, akár akarjuk, akár nem, a megrekedt helyzetek feloldódnak, ez azonban konfliktusokkal fog járni.
Fizikai és lelki megmérettetések, próbák jönnek, és sok olyan helyzet, ami már korábban is megtörtént, de most újra helyt kell állni, vagy most kell igazán.
A hamis barátokról és a hamis viszonyokról is lehull a lepel.
Kiderülnek a hazugságok, a megcsalások, a titkok.
Aki eddig magához láncolta a másikat, az kénytelen lesz azzal szembesülni, hogy a másik egyszer csak eltűnik az életéből. Aki befolyásolni akarta, károsítani a másik életét pusztán szerelemből, nevezzük így, de inkább egóból, az most fog hatalmasat zuhanni és rájönni arra, mit tett a másik ember életével.
Aki barátként árt, és láncolja magához a másik embert, negatív, befolyásoló mondatokkal, mentális erővel, tudattalanul is akár, az most elveszíti azt, akiből eddig az energiáját merítette.
Aki a fizikai síkon használ ki másokat, annak szembesülnie kell azzal, hogy a saját lábára kell állnia.
Aki sokéves kapcsolatban van és eddig bebeszélte magának, hogy működik, holott pontosan tudja, hogy nem, annak most kihúzzák a lába alól a talajt.
A bőség áradni kezd azokhoz, akik letették a pénzhez való ragaszkodást és szabadjára merték engedni a teremtő erőt, rábízva magukat a sorsra, elengedve a hagyományos munkahely szolgálta kereteket, maguknak élve, szabadon.
A szerelem energiái és a feltétel nélküliség áramolni kezd azok között, akiknél ez eddig is megvolt csak az ego elnyomta a szeretet erejét. A harmónia és a nyugalom tér vissza a Kapcsolódásokba, EHHEZ AZONBAN AZ KELL, HOGY MINDKETTEN LETEGYÉK AZ EGÓT ÉS ŐSZINTÉN TISZTÁN, A MÁSIKRA NEM HELYEZVE NYOMÁST, PUSZTÁN A TELJESSÉGET MEGÉLVE FOGADJÁK EGYMÁST EGYMÁSBA.
A fekete mágiától most szabadulók meglepően gyors változást tapasztalhatnak, mert megerősödnek és a fekete mágia egyre kevésbé tud hatni. A lepel lehull a szerelmi kötésekről, a rosszindulatú, aljas rontásokról, a negatív mentális energiát kibocsátó energiavámpírokról, akik mindenért másokat okolnak és egész életükben játszották a szegény ént, ezután nem tudják, mert egyre több erős, tudatos ember veszi majd körbe őket, akik egy félmosollyal annyit mondanak: ugyan, állj már fel a padlóról! Egyetlen percnél többet nem vesztegetnek rá, hiszen tudják, a változás vele is megtörténik, csak nem mindegy, hogy milyen irányban...
A változás gyorsul, és minden nap hoz most meglepetéseket.
Engedd be az életedbe az újat, dobd ki a régit, pont úgy, mint egy tavaszi nagytakarítás smile hangulatjel Ahogy éled a természet, úgy születsz újjá te is, de a korábbi években soha nem tapasztalt intenzitással és energiával járó folyamatban.
Bármi is jön, az érted van!
Vörösné Végh Eszter
2016, március 13.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése