Ugrás a fő tartalomra

Újjá születni mint a főnix -"A radikális belső átalakulás és egy új tudati szintre való
feljutás jelentheti az egyetlen reményt
a jelenlegi világméretű krízisben,
amelyet a nyugati mechanisztikus szemléletmód
dominanciája idézett elő" (Stanislav Grof)

A legmagasabb frekvencia lehet a norma:

Teljesen biztos vagyok abban, hogy önállóan is szét tudjuk törni azt a csigaházat, amely a magasabb rendű Énünktől és egy kellemesebb énünktől választhat el minket. Nem kell gurunak lennünk, és nem kell, hogy mindenféle drámai események természetfölötti élményekhez juttassanak minket, itt a saját fizikai valónkban is olyan magas frekvenciájú lényekké tudunk válni, hogy mindaz, ami régebben metafizikainak, transzperszonálisnak vagy paranormálisnak tűnt, most szinte normális állapotnak tekinthető.

A teljes kép hiányzó mozaikdarabkái most fognak a helyükre kerülni tudatunkban - és mindnyájunk életében ezek az új ismeretek idézik majd elő az "átbillenést" az INTUÍCIÓ korába.
Sokan kezdik már kapiskálni, hogy igazából nem is távolodtunk el a Lényegtől - a "mennyei" tapasztalástól -, miközben a legbámulatosabb, legelbűvölőbb ÁLMOT álmodtuk magunknak, amelynek a neve: "ÉLET A FÖLDÖN".

Ahhoz, hogy teljesen felébredjünk ebből az álomból, a mindennapokban is át kell élnünk lelkünknek azt a magasabb frekvenciaállapotát. Ez az együttérzés, a részvét átélését jelenti, amelynek során a magasabb rendű érzelem messze a szenvedés csábításán, a logika korlátain és a világ tompult hipnózisán túlra repít minket.

Minden porcikánkban szerethetőnek, szeretettnek és szeretetteljesnek kell éreznünk magunkat. Ha tudatos érzékenységet mutatunk az energiafrekvenciákban kódolt rejtett információk iránt, rohamtempóban juthatunk el abba az állapotba, amelyben átjár bennünket a szeretetbe és a lélekbe vetett bizalom.

Hogy felfedezzük a legfinomabb rezgéseinkben tárolt információkat és élményeket, okoskodás helyett - eddig nem tapasztalt módon - "lefelé" mozdulunk, és testünk tanulmányozására fordítjuk a figyelmünket. Ám mivel mindez érzelmeket vált ki, zavart, ellenállást és pánikot keltenek bennünk, elkerülő magatartást tanúsítunk. Saját tapasztalásokat kell szerezzél kitágult énedről, mely az Intuíció korában normális állapotodat fogja jelenteni.

Több van, mint a VONZÁS Törvénye:

Az elmúlt években egy sor könyv és DVD jelent meg és próbált utat mutatni, hogy felfokozott korban élünk. Sikerült megnyerni az emberek szívét és érdeklődését: pld. A békés harcos útja, A mennyei prófécia, A vonzás törvénye, Mi a csudát tudunk a világról? A víz rejtett bölcsessége, A Da Vinci-kód...stb. művekkel.

Ezek és az ezekhez hasonló művek segítettek tisztázni, mi történik a láthatatlan birodalmában és arra ösztönöztek, hogy elsajátítsuk az ENERGIA és a TUDAT formálásához szükséges alapvető képességeket.

Meg akarom könnyíteni az átalakulás folyamatát:

Az egész átalakulás egy "magasabb rendű cél" érdekében folyik és pozitív végkifejlettel zárul.

Szeretném megértetni veled azt a félig láthatatlan folyamatot, amely a Te életedre is kihat, hogy zökkenőmentesen haladhass végig az egyes fázisain.
Olyan technikákat szeretnénk bemutatni, amelyek tökéletes érzékenységgé változtatják az érzelmi blokkokat, hogy meg tudd fejteni a számtalan rezgési állapotban rejlő üzenetet. Szeretném elérni, hogy légy hű önmagadhoz, és olyan életet élj, amely a legmagasabb, legtermészetesebb egyéni rezgésedből fakad - és a legnagyobb összhangban van a lelkeddel.

Szeretném megtanítani, hogyan térhetsz vissza ehhez a középponthoz, amikor mások alacsonyabb rezgése lehúz. Igenis van rá mód, hogy egészségesen "érzékenyek" legyünk, és igenis komoly erőt lehet meríteni abból, ha tudjuk, hogyan kezelhetjük egyéni rezgésünket.

Újjá születni mint a főnix
Idézetek Penney Peirce: Frekvencia (Az egyéni rezgés ereje) c. könyvéből

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Húzz egy kártyát

Ősi orvoslás: Csak nyomd meg a gombot és vége a fájdalomnak!

Yin Shun Jyutsu egy japán orvos, aki szerint az egyes ujjainkon lévő “gombok” megnyomásával elfelejthetjük a fájdalmakat, a lelki akadályokat és az álmatlanságot, valamint sok más dolgot.
Hüvelykujj
Ha ezt az ujjat masszírozzuk és megnyomjuk, a gyomor problémáktól, a hasi rosszullétektől, a szorongástól, a depressziótól és a fájdalmaktól is megszabadulhatunk.
Mutatóujj
Ha a húgyhólyaggal vagy a vesével vannak problémáink, akkor nyomjuk meg a mutatóujjunkat. Ez segít megszabadulni a görcsöktől, az emésztési gondoktól, a hátfájástól és a fáradtság is kiküszöbölhető vele.
Középső ujj
Ha az idegrendszereddel vagy a májaddal van gond, akkor pár másodpercen át nyomd jó erősen a középső ujjad. Ez a technika segíti még a szív- és érrendszeri betegségeket, megszabadít a stressztől, a menstruációs fájdalmaktól, a látási problémáktól és megszünteti a fejfájást is.
Gyűrűsujj
Az emésztőrendszerünket és a tüdőnket gyógyíthatjuk ennek az ujjnak a megnyomásával.
Kisujj
Ezen az ujjon lévő “gomb” megnyomásával v…

Sarlós Boldogasszony napja július 2.

Kedveseim!

Sarlós Boldogasszony napjával nagy változások következtek be a
természetben és az életünkben is. Égi Édesanyánk sarlója elvágja a régi
szálakat, kapcsolatokat, hogy újak jöhessenek életünkbe. Egy lehetőség
életünk megújítására az Ő segítségével és jóváhagyásával.
Ismerjétek meg e napnak a dolgait és Boldogasszony erejével kezdjetek
életetek megújításához az újító erők segítségével.
Fohászkodjatok az Égi Anyához. Minél többen fordulunk oda, kérésünk
annál foganatosabb.


Áldás havának 2. napja,
Sarlós Boldogasszony ünnepe


Boldogasszonyunk e napjának az elnevezése utal a régi sarlós aratásra, amikor a nők még sarlóval arattak. Nem véletlen, hogy Boldogasszonyunk jele a Holdsarló (a Hold a nőiesség). A hagyomány szerint a férfi aratott, az asszony pedig a nyomában járva sarlójával felnyalábolta a levágott gabonát, és kötözte a kévét. 

Kalotaszegen a férfi halott fejfájára ekevasat, az asszonyokéra orsót vagy sarlót festettek. A sarló megszentelt, mind fizikai síkon, mind szellemi síkon érte…