2015. december 10., csütörtök

A jelenben (a mostban) levés fontossága

 Minden nap, amelyet a mostban töltesz előrevisz, utat mutat, ha teljes valósággal éled az életed! Ha a mában, és nem a holnapban gondolkodsz!
   Ha teljes lényeddel jelen vagy a most pillanatában, kihasználod az adott lehetőségeket. De ha a holnapban gondolkodsz, elvész az adott pillanat.

Elmulasztod a fennálló lehetőségeket, mert a figyelmed nem a mának adod, hanem a holnapnak szenteled. Mindig csak annyi energiát adj az elkövetkezendő napnak, amennyi szükséges! Tudatosan gondold át a teendőidet, semmit ne kapkodj el, céltudatosan törekedj előre!
Az adott pillanatnak varázsa van, amelyet ha elhalasztasz, soha nem tér vissza!
A mában élj, a holnapban remélj!
Itt és most, ebben az időben amelyben éltek, ennek különös figyelmet szenteljetek!
Teljességgel fordítsd lelked a SZELLEM felé, hogy meg tudjon nyilvánulni benned, - hogy életre kelljen a Csoda, amely újabb Csodát eredményez!
Ne várj dicső és hangzatos szavakat és üzeneteket, és magad se tedd ezt!
Mindig az egyszerű létre és teremtésre törekedj!
Isten az egyszerűbe tette a bizodalmat! Egyszerű szavakon keresztül szól hozzátok, tanít benneteket. Lelked rezdülésében megérzed az Ő Igéjét, az Ő bátorítását, reménykeltő szavait.
Szerető szívvel fordulj önmagad felé, becsüld és tiszteld magad, hisz Istenben, ISTENT szereted. Különös gonddal figyelj a kimondott szó hatalmára, amellyel sok kárt is tehetsz! Teremtőd kezébe helyezd az életed,léted, és az Ő segedelmével, bátorításával, olyan célokat és utakat tudsz bejárni, amelyre nélküle, a legkisebb jóindulattal sem volnál képes.
Belső Hang által lejegyezte: Feketéné Lendvai Katalin