2015. október 9., péntek

A siker titkos kódja - megerősítések helyett


Noah St. John, A siker titkos kódja c. könyv szerzője beszél arról, hogy miért nem hatékonyak a megerősítések, és mit érdemes használni helyettük, ami valóban működik.

A NŐ AKKOR VÁLIK NŐVÉ ...




A nő akkor válik nővé, ha van mellette egy igazi férfi, aki engedi, hogy a nőiesség felszabadulhasson. 

A nő akkor lesz nő, amikor érzi a szeretetet, és az érzelmi biztonságot, amit a férfi ad. Ekkor kinyílik nőiessége, mint egy csodás virág. A nő akkor boldog, ha szeretik, és ezt viszonozva szerethet. 

A nő annyira nő, amennyire férfi a férfi, aki mellette van.

♡ ℒℴνℯ ♡

Kedves NŐ ...

ENGEDD MEG MAGADNAK, hogy a FÉRFI ADJON.
A Szeretetet adni és fogadni is kell tudni. Így áramlik oda és vissza.

AMIKOR A SZERELEM FELEMEL ...https://www.youtube.com/watch?v=q54S1Dg0x6o&index=13&list=PLYPOWNRf4LrKiqxx9xyf7slGsFK1YWdRG
Minden tapasztalásunk épít és tanít Minket. ... Egy párkapcsolati elemzés megmutatja milyen társ illik hozzád, illetve Te mit tanulsz a párkapcsolatban.

Áldás kísérje az Utadat, ... Gretazus


A Szerelem létezik. Ezt tudja az, aki egyszer már megélte. ... Persze, nincs két egyforma szerelem. Számtalan formában tündököl. Van akit az Életében éppen csak megérintette, van akit hosszabb úton elkísér. ... Mindegy mennyi ideig élhetjük meg, de elfelejteni nem lehet, hiszen FELEMELI A LELKEDET.


Felelősséget vállalok életemért




Kérem a Fényt, az Igazság kardját, a Szabadság fényét, létezésem minden szintjén vágjon el, rezegtessen át minden alacsony rezgésű energiát a múltamban, jelenemben és a jövőmben is egyaránt.
Kérem valamennyi testem /fizikai és fénytesteim/ átkódolását, egy tisztább, magasabb szintű rezgéssel megáldott boldog életminőségre.
Kérem a gyógyításomat, és kérem, a Fénnyel Szerződésben álló égi Segítőimet, készítsenek fel a boldog kiteljesedésre.
A fény kiteljesedését választom!
A Kegyelem fényét kérem, járja át létezésemet, oldjon fel a fény minden alacsony rezgésű emléket, mely visszatart a boldog kiteljesedéstől. Kérem a Kegyelmet életemre, létezésem minden szintjére, kérem a fényt a családomra, honfitársaimra a magyarságra bárhol is vannak e világban.
A boldogságot választom!
Kérem a Teremtő Istent és Istennőt emeljen fel óvó karjaiban, hogy megpihenhessek, és kérem, oldozzanak fel minden önpusztító, önromboló programomat, kérem, gyógyítsák a Lelkemet, hogy beteljesíthessem küldetésemet.
Az egységet és az egészséget választom!
Kérem az Atyát és a Mennyei Anyát, nézzetek most rám, a fény gyermekére. Gyógyítsátok a múltamat, hogy szebb, boldogabb, fényesebb jelenben és jövőben élhessem az életemet, itt a Földön, és ott az Univerzumban. Kérem a Gyógyító Fényt, oldozzon fel mind blokkot, láncot és kötést, mely visszatart a szabad életminőségtől.
A fényt és a szeretet választom!
Kérem a Szabadság Fényét, rezegtesse át testemet, lényemet, életemet. Oldjon fel a Fény valamennyi fájdalmat, amikor önmagamat korlátoztam amikor a rabságot választottam. Váljék fénnyé ami megbetegít, gátol, és elvonja fényemet. Kérem most minden alacsony rezgésű programomat létezésem minden szintjén váljék fénnyé.
A szabadságot választom, a fény választom!
A fény útját járva sok régi emléket őrzök. Kérem Segítőimet, az Égi Tüneményeket, Angyalokat és Gyógyítókat segítsék most a megszabadulásomat. Miden ami régi, fájó és visszatart küldetésem beteljesítésétől.
Vállalom életfeladatomat!
Legyen béke e világon. Őrzöm a fényt a szívemben. Tudom honnét jöttem és merre tartok, életemet a Fénynek szentelem. A fény vándoraként szóróm és viszem a fényemet, hogy másoknak is segíthessek. Vállalom küldetésemet,mert tudom, ezzel másoknak is segíthetek.
Áldás vagyok, áldás leszek, mert a fény őrzöm a szívemben.
Kérem az Univerzum Fénnyel szerződésben álló lényeit, a Mag népét, álljunk fel, ott ahol most vagyunk, és emelet fejjel, nézzünk szembe a Sorsunkkal. Itt az idő, hogy vállaljuk küldetésünket. Kérem, a Fényt, az Atyát és az Anyát, készítsen fel életfeladatomra, áldjátok meg utamat és életemet, hogy másoknak is áldás lehessek.
Áldás az életem!
Fény vagyok, mert fényből vagyok. Az Istennő gyermekeként a mag népét szolgálva a felemelkedést vállalom, ezért elengedek minden olyan emléket, mely visszatarthat a felemelkedéstől.
Őrzöm a fényt!
Imádkozom önmagam életének megváltásáért, családomért, barátaimért, honfitársaimért, a Föld lakosságának gyógyításáért. Kiteljesedem, és beengedem a fényt, hogy áldás lehessek mások számára is.
Legyen ez a nap áldott és kegyelemmel teli, mely begyógyítja a múltat és értelmet ad a jelennek s. jövőnek. Legyen ez nap a fény születésének napja, itt bennem, életemben. Védem magamat és a fényt, elfogadom küldetésemet és a Szent Korona kódjai szerint felvállalom küldetésemet, hogy vállalásom szerint beteljesítsem életfeladatomat.
Kérem a Szent Koronát, a Pálosokat, minden olyan lényt, mely a mag népéért, küldetés tudattal és felelősséggel rendelkező Égi Segítőt, segítsék most a fény születését, itt és most énbennem. Segítsék a szabadulásomat, hogy felvállalhassam küldetésemet.
Miden, mely ezidáig hazug volt, minden sötétet és fájó megaláztatás emléke váljék fénnyé és égjen el, minden olyan kapcsolat, mely hátráltató számomra és a népemre, kérem, égjen el, mert a szabadságot választom!
Legyen az életem áldás! Legyen a magyarság népe a fény őrzője. A szeretet fénye rajtam keresztül kiárad, hogy beteljesítsem feladatomat.
Kérem a Sámánok népét, az Igazak népét, a Teremtő Tudatot emelje fel életemet a Fény szintjére, hogy küldetésem sikerrel járjon.
Megbocsájtom és elengedem ami eddig volt. A fénybe emelem arcomat, a Lelkem tüze most új utakra, tiszta utakra, a fény útjára kísér. Megengedem a változást, hiszek a gyógyulásomban.
Én vagyok a mag, mely szárba szökkenve elhozza a fényt az emberiségnek. Én vagyok a tiszta fény, mely bevilágítja a sötétséget. Én vagyok a tisztaság, mely segíti a szabadulást, én vagyok erő, mely felemeli és megtartja a tiszta kegyelmi fényt.
Itt az idő, hogy beteljesítsük feladatunkat.
Vállalom!
Beengedem és kérem Szent Lélek energiáját, segítse utamat, küldetésemet. Nyitott vagyok és befogadó.
Gyógyulok és gyógyítok. Tanulok és tanítok. Szeretek, mert ez az én igazi lényem.
Vállalom sorsomat, Népem felemelkedésére használom az erőmet. Őrzöm a fényt a szívemben, vállalom küldetésemet.
Készen állok életfeladatom beteljesítésére, kérem a Fény áldását, sorskódjaim és küldetésem beteljesítésére, áldjon és vezessen utamon.
Vállalom küldetésemet, felelősséget vállalok életemért, sorsomért, kérem az Ég áldását, hogy kinyílhasson Sorsom kódjai, a fényt választom, a felemelkedést választom.


ANYAHITA NAGYBOLDOGASSZONYUNK





Joli-tórem bolygójának első számú asszonya Anyahita Nagyboldogasszony, a Szíriusz csillagrendszerből származó Ősanyánk a kezdet, a keletkezés, a születés, a Hunok, Magyarok Istenanyja, a Napbaöltözött Nagyboldogasszony, Aranyasszony.
Tőle ered mindennek az alapja, az alkotóképesség, akaraterő, ajándék, adomány.
Utódai, lányai, az Aranyasszonyok vitték tovább ősi tanait és szellemvilágát.
Leírások itt:
- NagyBoldogAsszonyunk – HétBoldogAsszonyunk:
http://emf-kryon.blogspot.hu/…/nagyboldogasszonyunk-hetbold…
- Turániak - Magyarok - Anyahita szól hozzánk:
http://emf-kryon.blogspot.hu/2013/05/turaniak-magyarok.html
(kép: Anyahita - Henriett Galéria henriettgaleria.hu - Hellebrand Henriett Festőművésznő alkotása)
(Feketéné Lendvai Katalin közvetítette nekünk Életadó Anyánk üzenetét)


Feketéné Lendvai Katalin alkotása



Azért jöttem, hogy segítsek emlékezni arra, aki vagy...




"Azért jöttem, hogy segítsek emlékezni arra, aki vagy...
Arra a nagyszerűségre, aki vagy...
A nagyszerűségre, amely benne van minden emberi életformában...
És a tiszteletre, amely mindenkinek kijár.
Amint ezt teljes mértékben felismered, a mennyország a tiéd." 


1. Semmi sem jár neked, csak amit Te adsz magadnak magadból.

2. Erőd végtelen, nincs szükséged másra, hogy tápláljon.

3. A kirakat szép, de vajon valódi-e?

4. Amit kijelentesz magadról, az úgy van. Érted?

5. Amit másoktól kérsz, magadtól kéred.

6. Amit másoknak adsz, magadnak adod.

7. Ha még fáj, ha még félsz, ha még keresel, tudd, hogy ez van. Ne állj ellent, éld meg teljesen. El fog múlni.

8. A SZERELEM magasabb dimenziója magától megérkezik, amikor érett vagy rá. Sem mantrával, sem mágiával, sem bájitallal, sem csáberők bevetésével nem teremted/vonzod/hozod létre. Nem tudod uralni. Légy hálás, ha már itt van, s érezd a kegyelem erejét, mely ebből árad. És tudd, hogy a legtöbbet érdemled.

9. A beérkezettség nyugalmával tedd a dolgod, az erőt és a célt megkapod, ha eljött az ideje.

10. Óvd testedet és lelkedet a betolakodóktól, de ne állítsd meg őket a küszöbön. Nyugodtan hívj be mindenkit, lásd vendégül, vagy kiderül, hogy részed, vagy leválik rólad szép emlékekkel távozva.

11. Mások hitét ne gyalázd, de ne is lelkesedj. A hit nem tudás, a tudás nem tapasztalat. Tapasztalat tudás nélkül elhomályosul, hit tapasztalat nélkül kiürül. Tudás csak hit nélkül jön elő. Tudást a tapasztalat edzi és építi.

12. Mindig van, ki nagyobb nálad, ki mellett állva tanítvány vagy, de vigyázz, mindig tanítasz is, ha akarod, ha nem.

13. VILÁG VILÁGOSSÁGA, SZERELEM GYÜMÖLCSE EGYENGETI UTADAT. NE NÉZZ HÁTRA, AZ ÉLET BENNED VAN.

Szeretettel, Flor