2015. október 8., csütörtök

Energiák Áramlása Október - Megosztás




Már az ötödik nap telik el ebből az energiahullámból, és ami nap, mint nap megjelenik az a manipuláció...Légy résen és figyelj, ne menj bele! Maradj a kerítés mögött, maradj semleges!
 Október 3.-án ismét elindult egy újabb 13 napos energiaciklus, amiben a Megosztás energiájáé a főszerep.
Ha körülnézel a világban láthatod, hogy nagyon sok minden változott, ma már nem jelent problémát az embereknek egymással megosztani dolgokat. Már nem az a feladat, hogy arra képesek legyünk, hogy ezt megtegyük, hanem az a feladat, hogy azt vizsgáljuk meg, hogy mindezt hogyan tesszük meg. Meg kell vizsgálni hozzáállásunkat és szándékunkat ezzel a minőséggel kapcsolatosan.
Ideje meglátnunk, hogy amikor bármit megosztunk, azzal együtt magunkat osztjuk meg. Magunkból adunk oda egy darabot a másiknak és ezért nem mindegy, hogyan, milyen szándékkal tesszük ezt. Fontos, hogy úgy adjunk, hogy az a másik ember számára, segítséget, pozitív dolgot, szeretetet, értéket jelentsen.
Ahhoz, hogy ezt így tudjuk tenni, magunkba kell most merülni és szembe kell néznünk saját árnyék részeinkkel, fel kell fedezzük, önzetlenségünk mögött önzőségünket, fényünk mögött sötétségünket, szeretetünk mögött gyűlöletünket, áldozatiságunk mögött saját tettességünket.
Duális világunkban mi is duálisan működünk és amikor csak a pozitív dolgokra fókuszálunk, akkor egyre jobban teret követel a másik oldal, szeretné, ha ő is érvényesülhetne. Így előbb-utóbb teret nyer, lehet, hogy észre sem vesszük, és akkor amikor ez az oldal van előtérben, akkor ezt osztjuk meg. Sötétséget, nehézséget, fájdalmat, gyűlöletet adunk a másiknak, mert bennünk ez az oldal teret nyert, mert nem dolgoztunk vele, nem alakítottuk át, nem vállaltunk felelősséget érte.
Teljesen mindegy, hogy eddig hogy volt, mert a múlton már nem tudsz változtatni! Az a feladat, hogy most lásd meg mit és hogyan teszel, mit osztasz meg másokkal a szeretet nevében!
Fordulj most magad felé és szólítsd meg árnyékban lévő részeidet, Aspektusaidat és akard megismerni őket. Szánj időt erre. Lásd meg saját kicsinységedet, elégedetlenségedet, fájdalmadat és dolgozz azon tudatosan, hogy ezek a minőségek átalakulhassanak. Légy most magaddal Jóságos, hagyj fel a kegyetlenséggel! Az önmagaddal folytatott játszmát kell először felszámolnod ahhoz, hogy a nehéz időknek benned vége legyen.
Mond ki hangosan: ” Itt és most feloldok minden fogadalmat és ígéretet amit önmagamnak vagy bárki másnak tettem ebben vagy bármelyik korábbi életemben és mostantól szabadon élek. Megnyitom a szívemet és szeretek! Helyet adok életemben a Jóságnak, Szeretetnek, Fénynek, és ezzel minden játszmának vége! Mostantól azon leszek, hogy Benső Béke és Harmónia legyen bennem, és ezt osztom meg.”
Amikor úgy érzed, hogy benned valami felborult, elcsúszott, akkor csak annyit tegyél meg, hogy vonulj vissza, dolgozz magadon és addig ne oszd meg magadat, amíg a benned lévő energiákat át nem alakítottad. Nincs szüksége a világnak még több nehéz és sötét erőre…Jóságra, Szeretetre, benső Békére és Harmóniára vágyunk mindannyian. Ezt kell megosztani, ezzel lehet segíteni, ezzel lehet szolgálni a másikat.
Állj most meg egy pillanatra és gondolkozz el…
Ahhoz, hogy holnap fel tudjon kelni a Nap, este le kell nyugodnia, a nappalhoz kell az éjszaka. Ahhoz, hogy a Fényt értékelni tudjuk, sötétség is kell. Kell minden ami az éjszakában történhet. Csend, nyugalom, béke. Pihenés, passzivitás, gyógyulás, regenerálódás. Így lehetünk frissek reggel. Így adhatjuk a legtöbbet a következő nap.
Lásd úgy, hogy most 13 nap éjszaka következik, ebben az időszakban gyógyulhatsz, regenerálódhatsz. Vonulj vissza és add át magadat belső csendednek. Figyelj befelé és kapcsolódj azokkal a részeiddel, melyek gyógyulni, fejlődni szeretnének. Most adj teret ennek! Most mindent magad felé ossz meg! Hagyd a többieket! Hagyd, hogy ők is megtehessék ezt. Ez most az egyéni munka ideje.
Átalakítjuk magunkban az erőket, hogy szolgálatába állhassanak a Szeretetnek és a Fények. Így amikor újra Napfelkelte lesz, tiszta és erős Fényünket adhatjuk a világnak, így és ezzel segíthetünk igazán másoknak, a rászorulóknak, bárkinek és mindenkinek.
Ha ennél is többet szeretnél, akkor lépj ki a dualitásból, lépj ki a játszmákból és légy valódi, igaz Önmagad! Légy az az erő és energia ami folyton áramlik, az energiákkal együtt haladva fejlődik, kiárad és visszahúzódik, egyszerűen csak van, Létezik.
Állj a kerítés mögé és onnan figyeld meg azt, ami zajlik. Ne vonódj bele, ne vegyél részt benne! Minden körülmények között maradj SEMLEGES! Emlékezz! TE energia vagy, sem nem negatív, sem nem pozitív…Áramlasz, nem állsz meg egy pillanatra sem…Aki itt van, aki itt van jelen, az állandóan MEGOSZTJA ÖNMAGÁT SEMLEGESEN!
A világunk sokféle és mindenkinek van benne helye! Keresd meg a sajátodat és foglald el. Állj a helyedre, mert ezzel segíthetsz a legtöbbet!
Tarts velünk ebben a 13 napban és koncentrálj TE is arra, hogy magadban REND legyen, és ezt a rendezettséget osszuk meg egymással, a világgal. Hisszük, hogy mindig van hova tartani, de azt is tudjuk, hogy ehhez mindenkinek tennie kell!
Kívánjuk, hogy az éjszaka időszaka nyugodalmas legyen számodra, hogy amikor eljön az ébredés ideje, frissen, kipihenten, gyógyultan ébredj!
Fénnyel és Szeretettel telített napokat kívánunk: Andi&Aletta

Talentumok.com
Forrás: https://www.facebook.com/Talentum?fref=ts

Aranyosi Ervin : Mi lenne?





Mi lenne, ha élnél, mielőtt meghalnál?
Ha nem csak úgy félnél, s élőn haldokolnál?
Ha nem csak kényszerből hagynád el az ágyad,
hanem tudatosan hajtana a vágyad!

Mi lenne, ha célt is magad elé tűznél?
Ha átmelegednél, s nem fáznál a tűznél?
Ha mások lelkébe reményt gyújtogatnál,
jó példát mutatva álmot, hitet adnál.

Mi lenne, ha látnád, miről szól az élet,
hogy nem azért jöttél, mert elbántak véled!
Hanem azért lettél, s születtél e Földre,
örülj és tapasztalj földi testet öltve.

Mi lenne, ha vágyad, szárnyad is lehetne?
Minden gondolatod boldoggá tehetne!
Szíved tágra nyitva néznéd a világot,
s mindannak örülnél, amit szemed látott.