2015. szeptember 16., szerda

Lelked társa





Aminek meg kell történnie, az megtörténik. Akivel találkoznod kell, azzal találkozol. Akinek észre kell vennie, az észrevesz. Ilyenkor mondhat bárki bármit, te úgyis érzed. Nem lehet tudni, mi lesz belőle: egy éjszaka szép emléke, évek, vagy egy élet. Ott van és te tudod, hogy közötök van egymáshoz.
Lelked társa
Tehetsz bármit: valahol, egy láthatatlan dimenzióban már össze vagytok finom kis szálakkal kötözve. Ne aggódj, ha most nem vesz észre, majd újra látod. A legfontosabb, hogy nyitott legyél. Nem lehet rosszkor rossz helyen lenni. Mindig ott vagy, ahol dolgod van. És mindig azokkal, akikkel dolgod van. Lehet, hogy gyönyörű lesz, lehet hogy fájni fog, de ez az életed. És ennél se szebb, se jobb, se izgalmasabb nem történhetne veled…
Soha ne felejtsétek el, hogy hihetetlen nagy rend van a világban, még ha most egy benned teremtődött káoszon keresztül is szemléled. Majd, amikor boldogan visszatekintesz az életedre, meglátod, hogy minden találkozásnak, elválásnak megvolt a helye, a joga és az ideje. Soha ne felejts el valóban nyitott lenni, mert csak így tudod életedbe beengedni azt, akire szükséged van.
“Az igazi lélektárs valószínűleg a legfontosabb ember, akivel valaha is találkoztál, mert ledönti a falaidat és felébreszt.” – Elizabeth Gilbert
Az emberek gyakorta azt hiszik, hogy a lélektárs olyan valaki, aki tökéletesen illik hozzájuk, és pont ezért mindenki ezt a “Nagyőt” keresi…
Az igazi lélektárs azonban tükör, valójában az az ember, aki ráirányítja a figyelmedet mindarra, ami visszahúz,vagy megrekeszt… és így változtatni tudsz az életeden.

Az arc energiapontjainak kezelése

Ítélkezés mentesen élni






Elgondolkodtató az a gondolat, hogy megpróbáljunk ítélkezés mentesen élni. Hiszen folyamatosan címkézünk, minősítünk mindent. Ez jó, az rossz, a másik helytelen, amaz piszkos vagy ronda. 
Gyermekkorunkban folyton kritizáltak, megszóltak ha nem a társadalmi norma, és elvárás szerint próbáltunk létezni. Ha boldogan rohangáltunk, ránk szóltak, neveletlenek vagyunk. Ha beszélgettünk miközben a felnőttek beszélgettek, csendre szólítottak, fel.
Az volt a jó gyerek, aki csendben ült, nem mondott ellent senkinek.
Ha nem így tettünk, érzelmileg büntettek bennünket, elmondták rossz kisfiúk, kislányok vagyunk! Beskatulyáztak, folyton másokkal hasonlítottak össze, megszóltak minket ha mások voltunk, másképpen öltöztünk, mást akartunk.
Igyekeztek megtörni, engedelmessé nevelni. Mintha az egyéniségeket, a különbségeket, büntetni kellene, és büntettek rendesen. Mindnyájan emlékszünk, apánk kiabálására, anyánk zokogására, és azokra az érzelmekre melyek ilyenkor generálódtak bennünk.
Mi pedig lázadtunk, vagy szorongtunk, tovább büntetve magunkat, azért amivel mások is bántottak.
Mindenki bántani kezdett mindenkit, van aki már előbb kezdte a bántást, kritizálást, megelőzve azt, hogy őt bántsák.
Így erősebbnek tűnt a többieknél, de belül ugyan az a szorongó gyermek maradt, aki senkinek nem volt jó!
Mostanában figyelem a bennem lévő gyermeket, aki annyira vágyott, hogy szeressék, folyamatosan figyelte mások érzelmi reakcióit, boldog volt ha elismerték igyekezetét, megfelelni akarását és milyen megsemmisülve ment el ha nem vették észre, vagy kritizálták. Hatalmas érzelmi drámák, megsértődések, minősítések, kritizálások, fölényeskedések rossz játéka ez. Belénk plántálták rendesen.
Senki nem tudta az érzelmeit jól kezelni, szorongott a szülő, a gyermek, ha nem sikerült az uniformizálás, a társadalmi közös megegyezésbe való beilleszkedés.
Igyekszem ezt az ösvényt elhagyni, senki nem tehet róla, hogy ilyen, mert ilyenné tették, ez volt a trend, és sok helyen még most is ez! De ha észre veszed, már dönthetsz másképp. Nézz az elfogadás szemén keresztül mindenkit, mert mindenki elfelejtette azt, hogy ki is valójában. Ha elfogadod félelmeivel, szorongásaival, egyszer csak kétségbeesésének, dühének, falán átlátsz. Ahogy képes vagy ezt megtenni, ugyan azt a sérült gyermeket látod meg, ami benned is lakik. Aki arra vár, hogy megvigasztalják, megértsék végre. Ne kritizálják, bántsák, rakják rossz skatulyákba.

Felfedezni, hogy mindenkiben van lelki kincs, érték, szeretni valóság!
Ha képesek vagyunk a feltételnélküliség szeretet rezgésén keresztül látni a többieket, észrevesszük a másokban elzárt, elrejtett kincset. Szeretünk csak úgy, érdekek, kritizálások nélkül és lassan mindenki megmutatja majd, valódi arcát.
Meglátod a másikban az Isten gyermeket, meglátod benne önmagadat. Megérted senki sem jobb vagy rosszabb, mert ez álarc volt, ami mögé elrejtette önvalóját, mert mindenki így csinálta. Igyekszem nem a látszatra adni, mögé nézve felfedezni, hogy minden ember CSODA!

Isten szemével látlak téged, meglátom benned a teljességet, a tökéletességet! Szeretlek!!! Nem ítélkezem feletted! El fogadlak olyannak amilyen vagy, mert szeretlek!!!! Ha szeretlek leveszed majd az álarcodat, mellyel védted magad, megmutatkozol teljességedben! Kertész Kata Keke



Kiterjesztem ÖnMAGam valóságát a körülöttem lévő emberekre





A belső Lényed megismerési fázisában egyre több mindenre rácsodálkozol.
Olyan dolgokat is észreveszel, amelyek eddig közömbösnek tűntek számodra.
Egy Új Életteret alakítasz ki magad körül.
Újdonságát a benned történő változás adja, és rácsodálkozol,- a körülötted lévő világodban alig történt változás. De benned mégis mélységek mozdultak meg és tisztultak fel, és kötődtek össze magasságokkal.
Ennek tükrében a változás, a megújulás benned született meg.
A változás folyamatában kiteljesedik részed, Önmagadra, isteni Önvalódra találsz.
Az első szakaszban még csak ismerkedsz magaddal,- meglepődsz, hogy az eddiginél mennyivel másképpen reagálsz különböző történésekre, helyzetekre.
Egy olyan útra léptél, amelyben a lelked mélységei összekapcsolódnak a Szellem erejével.

Határozott döntéseket hozol meg és kitartasz mellette.
Érdeklődve figyeled Önmagad változási szakaszait, a megújulást,- és már egyre kevésbé tölt el fájdalommal, ami a múlt veszteségeiből ered.
Kíváncsi vagy, vágysz megismerni, felfedezni Új Önmagad.
Érdeklődve figyeled mivé alakulsz, mi az amivel azonosulsz.
Önmagad belső értékeit felszínre hozod,- rájössz, hogy mindez eddig is benned volt, csak tudatod befolyásoltsága által eddig nem tudtad ilyen mélységekből felszínre hozni, és vállalni azt a csodát, azt a Létezőt, Aki Te magad vagy.
Különös tiszteletet kezdesz érezni Önmagad iránt,- hisz tudod már, hogy hatalmas Szellemed végtelen ereje táplál téged, és ad hozzá erőt, hogy jól érezd magad testedben.

Szenteld meg napjaidat Önmagad tiszteletével, ezáltal másokat is még jobban tisztelsz, és nyitottabb szívvel fordulsz feléjük.
Önmagad kisugárzása által, veled azonos minőségeket vonzod magadhoz.
Rövid időn belül megérzed ki az, akivel összekapcsolódj, és azt is megérzed ki az, akivel csak utad egy bizonyos részén találkozol, - aztán Te is, Ő is tovább halad, mert nincs közös dolgotok.
Intuíciód, látásmódod még jobban kiszélesedik, és ennek egyetlen magyarázata,- hogy nyitott és szeretetteljes állapotba helyezkedtél Önmagadon belül,- és ezt sugárzod ki a világba. A szív szeretetén, és az elme tudatosságán keresztül szemléled a dolgokat,- egyensúlyba hozod mindkettőt, és középre helyezed magadban.
A Krisztusi Szeretet ezáltal egy magasabb szintre emel, egy olyan valóságba röpít, amelyben eddig még nem volt részed.
Saját magad mesterévé válsz, Önmagad lelki tanácsadójává, mert megszületik és kiteljesedik benned az Isteni.
Az a minőség, akit Emberangyalnak,- Angyalembernek nevezünk, és az Istenemberré válás folyamatánál tart.

Mantra:
Kiterjesztem Önmagam valóságát a körülöttem élő emberekre, minden Létezőre.
Áldással és Fénnyel: ÁhimRé- Feketéné Lendvay Katalin




Miért kiabálunk amikor dühösek vagyunk?







Egy szent tanító a Gangesz partján készült a rituális fürdőjére, amikor a közelben egy család tagjait hallotta dühösen kiabálni egymással. Mosolyogva a tanítványaihoz fordult és megkérdezte:
– Miért kiabálnak az emberek, amikor dühösek?
A tanítványok elgondolkodtak, s az egyikük így szólt:
– Amikor elvesztjük az önuralmunkat, kiabálunk.
– De miért kell kiabálni, amikor az, akihez beszélsz ott áll melletted?
Halkan is elmondhatnád neki azt, amit akarsz - mondta a tanító.
A tanítványok nem találták a választ, s a szent a következő magyarázatot adta:
– Amikor az emberek haragszanak egymásra, a szívük eltávolodik egymástól.
A távolság miatt kiabálniuk kell ahhoz, hogy hallják egymást.
Minél dühösebbek, annál jobban kiabálnak, mert annál nagyobb a távolság.
Amikor két ember megszereti egymást, nem kiabálnak, hanem kedvesen, lágyan beszélnek, mert a szívük nagyon közel áll egymáshoz, nincs köztük távolság.
Amikor még jobban szeretik egymást, annyira egy helyen van a szívük, hogy már halkan sem kell megszólalniuk, megértik egymást már abból is, hogy csak egymásra néznek. Ilyen közel állunk egymáshoz, amikor szeretet van.
A tanítványaira nézett, és így folytatta:
– Amikor vitatkoztok, ne hagyjátok, hogy a szívetek eltávolodjon.
Ne mondjatok olyan szavakat, amelyek eltávolítanak benneteket egymástól, mert különben eljön az a nap, hogy olyan nagy lesz a távolság, hogy nem találjátok meg a visszavezető utat.



Ebben a sprirituális életben el kell végezned a magad feladatát





"Ebben a sprirituális életben el kell végezned a magad feladatát.

ÉN mindig itt VAGYOK, hogy segítsek azoknak a lelkeknek, akik segítenek önmagukon, de neked kell megtenned az első lépést.
Soha nem fogsz megtanulni semmit, ha mindent elvégeznek helyetted.
Egy gyermeket sem lehet megtanítani semmire, ha mindent elvégeznek helyette.
Hagyni kell őt, hogy önállóan, saját maga tegyen meg dolgokat.

Egyáltalán nem számít, hogy kezdetben milyen lassan vagy ügyetlenül csinál valamit: neked félre kell állnod, és nagyon türelmesnek kell lenned vele.
Nagyon türelmesen és szeretetteljesen Nekem is félre kell állnom, és végig kell néznem, amint a saját feladatodat végzed, és hibákat követsz el.
Soha ne felejtsd el azonban, hogy a hibáidból tanulni, és ezen keresztül profitálni fogsz: semmi nem történik hiába.
Állandóan új leckéket tanulsz, és te haladsz a spirituális ösvényen.
Minden lépésed, akármilyen kicsi is az, közelebb visz a célhoz, a Velem való egységed felismeréséhez: és haladsz az ösvényen mindaddig, amíg fel nem ismered, hogy nincs elkülönülés, hogy mindenki egy, és hogy része vagy ugyanannak az egyetlen ragyogó életnek.”

Eilleen Caddy: Nyisd meg lelked ajtaját

Élj fájdalmak, gyógyszerek, betegségek nélkül!






Élj fájdalmak, gyógyszerek, betegségek nélkül!
Bármilyen életkorban, kilószámra elfogyasztott gyógyszerek ellenére!

Megszabadulhatsz egyszerre minden bajtól: önállóan, véglegesen, költségmentesen, egészséged kockáztatása nélkül, természetes, veszélytelen módon (ahogy én 65 évesen 2002-ben). 
A betegség és az egészség – a megtestesült életmód, melyen csak a beteg változtathat; ezért egyedül rajta múlik az egészségi állapota.
Ha a szervezetben sav/lúg egyenlege megbomlik, mert testidegen anyag bele kerül, az enzimek az anyagcserét nem tudnak tökéletesen elvégezni, csak hiányosan. 
A szervezet nem működik. Anyagcserezavar – az emberiségének egyetlenegy betegsége (minden híresztelés ellenére). Az anyagcserezavar tünetei krónikus fáradsággal kezdődnek és halállal végződnek, amikor az anyagcsere-folyamat leáll.
A tünetek (rák, AIDS, epilepszia, stb. a végtelenségig) nem különálló, független betegségek. 
Egyetlen út az egészség felé – helyreállítani a megbomlott sav/lúg egyenleget (táplálkozással). 
A többit elvégzi az újra működő szervezet (megemészt minden idegen fehérjét, a tumort is). Gyógyításban a folyamatosan újjáépülő testhez hozzáfogható erejű és eredményesebb gyógyító nem létezik. A testnek ez a veleszületett újjáépülési tulajdonsága, képessége, az öngyógyulása – a teremtőtől van, és ez különbözteti az élőt az élettelentől.
Újjáépülés = anyagcsere során folyamatosan keletkező új sejtek egyszerre cserélik ki minden elhasználódott, sérült, beteg, holt sejtet minden szervben, nedvben, szövetekben. 
Ez az egyetlen valóságban létező gyógyulási folyamat – az öngyógyulás. 
A fenti kijelentéseimre saját gyógyulási tapasztalatom eredménye jogosít fel: 2002 közepétől a mai napig egyszer sem voltam meghűlve, nem volt hőemelkedésem, nem romlott fogam, nem szedtem semmi gyógyszert, vitamint, ásványt, táplálék kiegészítőt. 
Minden betegség elmúlt, és nem jött vissza!
Az emberek unszolására kisnyugdíjamból kiadtam két könyvet a tapasztalatról:
dr. Molnár Albina - Élj fájdalom és gyógyszer nélkül a természet törvénye szerint (gyakorlati alapszabályok)
dr. Molnár Albina - Lenni, vagy nem lenni! 170 éve titkolt tudomány, tudás és igazság a betegség eredendő okáról

E-mail: kapcsolat@molnaralbina.hu

A könyvek tömörített tartalma itt érhető el:
http://www.molnaralbina.hu/index.pdf

Előadásom Youtube-os formátumban itt tekinthető meg:
http://www.youtube.com/watch?v=fymh9jmwQko
http://www.youtube.com/watch?v=JxoEusvCtfA


Szereplésem a HUN TV-ben:
http://www.youtube.com/watch?v=dPtRp1zrYMM&feature=player_embedded

A Köszönet Törvénye







Az igaz hála és köszönet minden nehézségen átsegít az életben. 
Adjon hálát teljes szívéből valamiért, amije még nincs, úgy, mintha már megvolna - és meg fogja kapni.
A szüntelen hála és köszönet aktivizálja a hitet, amely hegyeket mozgat.
Mennyi minden van az életünkben, amely tökéletesen rendben van, és figyelemre sem méltatjuk, mert mindig csak arra a kevésre figyelünk, amely éppen nincs egészen rendben.
Amint szívemet hála tölti el életem minden körülményéért, eseményéért, az univerzum legmagasabb rendű ereje működni kezd rajtam keresztül, mert a hálás és szeretetteljes szív a legtisztább csatorna az egyetlen erő számára, amit mi Istennek nevezünk.
Minden úgy van jól, ahogy van, függetlenül attól, hogy kellemes-e számodra vagy sem, elfogadod-e vagy tiltakozol. Ha nem fogadod el, akkor szenvedsz. Ám, ha feltétel nélkül igent mondasz, felfedezed a boldogság titkát.
A levél ősszel magától hullik le a fáról. A hó apró pelyhekben esik, a tavasz beköszönt, a fű növekedésnek indul.
Mindez könnyedén, félelem nélkül, kötöttségek és erőlködés nélkül.
Nem szükséges hozzá terápia, nem kellenek traumák.
A dráma csupán illúzió, az igazság egészen egyszerű.
Sem nem jó, sem nem rossz, egyszerűen csak van.
Semmit sem birtokolhatsz, hiszen minden te vagy.
Minden, ami létezik, abból az egyetlen realitásból jött létre, amely Te magad vagy.
Az emberek akikkel találkozol, a tárgyak, amelyek hozzád tartoznak vagy amelyeket elveszítesz, csupán ajándék, mellyel önmagad megleped, hogy léted újabb aspektusait megtapasztalhasd.
A valóságban semmit sem lehet nyerni, sem pedig veszíteni, kivéve önmagad Igaz Valójának megtapasztalását.
Az életjátékban csak te nyerhetsz.
Ez a játék ugyanis a te örömödre jött létre, örvendj hát léted csodálatos teljességének.