2015. augusztus 9., vasárnap

TE VAGY!



Te Vagy ki Bennem élsz, kiben élek én e Földön. Te Vagy Isten Akarata! Te teljesíted be utad által a teremtés igazságát, Atyánk jóságát.
Te Vagy ki hiszel és ellenállsz, szeretsz s tagadsz.
Minden Te Vagy, mert Benne létezel, s mit teszel Önmagad szava.
Te Vagy a központ, a szív, az élet centruma. Benned teljesedhet ki az élet, ha utat engedsz áradásának. A mozgás nem áll meg, folyamatos. S ha nem veszed észre, hogy Te is haladsz vele, elmulasztod az út során megélhető élményeket.
Te Vagy ki tanulsz és fejlődsz, Te Vagy ki kérted ezt! S Te Vagy, ki mindezt megkapta! Fogd hát, és fordítsd hasznodra az áldást. Létezz a szeretet hullámain, haladj a fény sodrában, mert Te Vagy, ki megteheted.
Te Vagy, ki hozod a fényt, s csak Te Vagy, ki feltárhatod mások előtt lelked sugarát.
Te Vagy, ki adhatsz és segíthetsz. Te Vagy ki kérdezel, s Te Vagy a válasz! 
Érezd hát, az Univerzum is Te Vagy!
Minden Benned s Te Bennem. Nincs más Egy!
S bár szólj Te vagy Én, Egy-et szólunk, Egy-ben vagyunk.
Ezért Vagy Te minden, mi lenni szeretnél, mire vágysz, mit gondolsz, szólsz vagy érzel.
Magadban találj meg, s megtalálsz a Világban. Magadban láss, s mindenhonnan visszatekintek. Magadban szeress, s szeretetem árad reád a Teljességből. Szeresd magad, a szeretetet! Ezt az áradó szeretetet szeresd mindenkiben, mi Én Vagyok, s Te Vagy.
A szeretetet szeresd mindenkiben, mert az Isten.
Lásd a lényeget, mi elrejtve csak annak tárul fel, ki szeretettel lát, s szeretettel szeret. Minden lélek szeretet, minden szeretet Isten. Szeresd Istened, s szeretsz Mindent.
Ha így teszel, az életed vezeti a szeretet. S mást nem kell tenned, mint elfogadnod e vezetést, s követned szavát, mi szívedből szól.
Te Vagy, ki megteheted, Te Vagy, ki választhatod. Szeretetből Vagy, szeress hát! Meglásd, áradása felemel, s méltó helyre tesz.
TE VAGY KI ÉN VAGYOK! Mert a szeretetben nincs különbség.
Lásd, halld, érezd!
A szeretet áradása fogjon körbe, s sugározza szívetek fényét, mert ragyogása felér az Égig!
Áldásom rátok
Jézus ~

Forrás: Ismeretlen