2015. augusztus 5., szerda

Nem fogom be pörös számat - Dr.Horváth István; Jakab István


Mit csinálhat a hatalom egy olyan emberrel, aki elmúlt már “ennyi meg ennyi”, és nem lehet a lelkisimeretét pénzért megvenni? A felfedezés, ami csak Magyarországon 15.000 életet menthetne évente, óriási szálka a gyógyszergyárak szemében, akik milliárdos üzletektől esnek el, ha Horváth Professzor úr szérumát megkapják az emberek. Megpróbálják kóklernek, csalónak kikiáltani, de ő csak mosolyog és tudja, hogy az igazság nem az ő személyének szól, hanem azon emberek százezreinek, akiknek az életét meg lehetne menteni ezzel a világraszóló találmánnyal. Nem adta el sem Kínának, sem Amerikának, mert azt akarja, hogy itthon maradjon és hazánkat és annak polgárait gyógyítsa és gazdagítsa.Dr. Horváth István – Jakab István

A modern orvostudomány csonkol, megéget, mérgez!


ALLERGIA KIOLTÓ Meditáció ♡ Belső Harmónia és Egyensúly megteremtése


Ez a meditáció kikapcsol a mindennapokból. ... Hallgathatod csukott szemmel, de akinek ez nehezen megy, az nyugodtan nézheti a tenger hullámait is. ... A képek ellazítanak és a szöveg bekúszik a tudatalattiba !

Az allergia lelki problémát szimbolizál … Első hallásra merész elgondolásnak tűnhet, hogy az allergiát valójában nem egy külső hatás okozza, hanem a BELSŐ EGYENSÚLY FELBOMLÁSA GYENGÍTI MEG A SZERVEZET IMMUNRENDSZERÉT. Valójában viszont nap, mint nap tapasztaljuk a saját bőrünkön ennek ellenkezőjét. ... A lelki béke elvesztése, a sok stressz, idegesség, aggódás és feszültség fizikai tünetek formájában is jelentkezik. A begyulladt torok, őszülés, pattanás, gyomorfekély, herpesz csupán néhány példa arra, milyen egyértelműen képes a test kifejezni, hogy valami nincs rendben odabenn.

A mélyben rejlő okok ... A pszichés ok, mely az allergiát kiválthatja, valójában EGY ADOTT ÉLETTÉR VISSZAUTASÍTÁSÁNAK KIFEJEZŐDÉSE. Ez lehet tudatos, vagy tudattalanul lezajló folyamat. Ahhoz, hogy az allergiát ne csak gyógyszerek segítségével lehessen megfékezni, fel kell kutatni és szembe kell nézni a mélyben rejlő problémákkal.

A kimerültség a folyamatosan jelenlévő, megoldhatatlannak tűnő problémák miatt egy ideig csak a közérzetünkre lesz hatással, viszont a szervezet egy pont után kiköveteli magának a pihenést. Ha mi nem gondoskodunk arról, hogy megszüntessük a minket körülvevő, feszültséget okozó tényezőket, a test jelezni fogja nemtetszését. Az allergia gyakran a szervezet vészjelzéséből alakul ki. Szimbolikusan MEGTESTESÍTHETI AZT AZ ELUTASÍTÁST, AMIVEL NEM TUDUNK MEGBIRKÓZNI.





Megerősítő mondat: Allergia,- A világ biztonságos és barátságos hely. 
Biztonságban vagyok.
Megbékéltem az élettel.
Szénanátha:- Egy vagyok AZ ÉLET EGÉSZÉVEL. Mindig biztonságban vagyok.
(Louise L. Hay-Mona Lisa Schultz - Minden rendben)