2015. július 29., szerda

“A Te jövőd Tőled függ”








A földi ruhát, azaz a testet 1 életre, vagyis 1 inkarnációra kapja az ember.
A lelket 1 inkarnációs ciklusra (25920 év). A lélekben tárolódik minden olyan élmény, érzés, amit valaha az életeink során begyűjtöttünk. Még ha a tudatos elme nem ismeri fel, a lélek akkor is képes emlékezni. Ez az oka pl. annak, ha valaki első látásra szimpatikus, vagy éppen az ellenkezője…

Mohácsi Viktória cikke

A lelkek felismerik egymást. Ugyanakkor a lélek arra is képes, ha valaha bármelyik életben már megsérült, tegyük fel megaláztatás érte, akkor ennek emlékét cipeli életről életre. Ezzel a rezgéssel, blokkal pedig újra és újra bevonzza azokat a szituációkat, amelyben megalázottnak érezheti magát.
Tehát az ember nem azonos sem a testével, sem pedig a lelkével. Mi a szellem vagyunk, a Teremtő része, amely szabad és örökké létező.
A blokkjaink, amik akadályoznak bennünket, a testben és a lélekben keresendők és megoldandók. Háromféle forrásból szerezzük a blokkjainkat:
1. Családi karma: Mindig a meglévő érzelmi örökségért választja a születendő lélek az adott családot. Soha nem konkrét testi tüneteket és szituációkat öröklünk, hanem átveszünk rezgéseket és gondolatmódot, mellyel ugyanazon megoldandó feladatokat teremtjük meg életünkben. Emellett hajlamosak vagyunk olyan terheket magunkra vállalni, mely nem a mi feladatunk lenne, de tudat alatt könnyíteni szeretnénk szüleink sorsán. Rendszerint ugyanazok a “problémák” figyelhetők meg a családfán (válás, szenvedélybetegségek, megalázás, szegénységtudat, megcsalás, áldozati szerep). Régi beidegződéseink, blokkjaink megakadályoznak abban, hogy haladjunk előre életünk útján, így rendszerint ugyanazokban a szituációkban találjuk magunkat, és érezhetjük, mintha egy helyben toporognánk.
S mindaddig ugyanarra a vérvonalra születünk vissza, míg meg nem oldjuk az adott feladatot (vagy egy hasonló családba, ahol hasonló sérülések vannak jelen). Bizonyos családtagokkal lehetnek elmúlt életeink vagy régi karmánk. Ugyanakkor nem feltétlenül tartoznak lélekcsaládunkhoz, így akár idegennek is érezhetjük őket. A szülők azok, akik leginkább szembesítenek bennünket karmikus feladatainkkal. Ha szüleink már nem kísérik utunkat, akkor párkapcsolataink tartják elénk azt a tükröt, melyet a szülőkkel való kapcsolatunkból nem sikerült megtanulnunk.
Amíg nem érted meg, miért ezt a fizikai családot választottad ezen megtestesülésedre, míg nem világos előtted, miért pont ezektől az emberektől akartál tanulni, s nem tudod, mi volt a lecke, ami Neked szólt, sosem fogod magad maradéktalanul boldognak érezni. Míg nem történt meg az elfogadás, megbocsátás, megértés édesanyád felé, addig nem tudod működtetni a női teremtő energiákat, a párkapcsolatot, az anyaság energiáit. Míg nem történik meg ugyanez a megértés az édesapáddal való kapcsolatodban, addig nehézkesen boldogulsz a fizikai világban, a pénz és anyagiak világában.
2. Egyéni karma: Mielőtt a lélek újra inkarnálódik a földi világba, kiválasztja élete főbb szereplőit és helyzeteit. Mindezt azok alapján, amiket már megélt és megtapasztalt. Számba veszi, hogy kivel van megoldatlan feladata, befejezetlen dolga. Mik azok, amiket még meg kell tanulnia, mert elmúlt életeiben nem sikerült elsajátítani.
3. Kollektív tudat: Minden információ, ami megjelenik a világban, bekerül a köztudatba (minél többet hangoztatják), és ez hatással van ránk. Sosem az influenza vírust kapja el az ember, hanem magát az információt, ami elhiteti Veled, hogy influenzás vagy. Így vonzod be ezt az energiát.
Egy inkarnációs ciklus a végéhez ér. 1 szellemcsoportnak (pl. nekünk embereknek) 1 planétán ennyi idő (25920) áll rendelkezésre ahhoz, hogy minden élményt begyűjtsenek, megtapasztaljanak.

Ez a civilizált világ már nem tudja fenntartani önmagát. Érezni már jó ideje, hogy valami készülődik. Érezni, hogy valami megváltozott. Elkezdtünk visszatérni a természetes felé. A bolygó is elkezd visszaállni az eredeti állapotához. Mindennek célja a harmónia és egyensúly visszaállítása. Minden visszatér eredeti állapotához. Mi is pontosan úgy fogjuk a bolygót majd végleg elhagyni, ahogyan annak idején megkezdtük rajta pályafutásunkat: harmóniában, békében.
Pont emiatt nagyon sok embernek ez az utolsó és legnehezebb megtestesülése. Ugyanis több ezer év felhalmozott blokkjait kell levetni magunkról és kiegyenlíteni a számlát. Nem maradhatnak elvarratlan szálak. Mindenki amit vetett, azt most le kell aratnia. Az élet nem igazságtalan. Az Univerzum a kiegyenlítődésre törekszik. Minden, ami Veled történik, annak az oka Te magad vagy. Pontosan ezért senki más nem tud változtatni rajta, min TE!
Az karma elengedése nem azt jelenti, hogy holnaptól minden tökéletes, hanem azt, hogy szituációk által lehetőséget kapunk, hogy szembenézzünk a múlt terheivel és feldolgozzuk azt. Ezt csak úgy tudjuk megtenni, ha belemegyünk a szituációkba. Amikor szembenézünk legmélyebb félelmeinkkel. Amikor nem elmenekülünk, hanem végre megértjük és megoldjuk azt.
Az elmúlt év számtalan lehetőséget adott nekünk erre. Egy karma akkor tekinthető megoldottnak, amikor megértetted a rendeltetését és elfogadtad. Ezáltal automatikusan megtörténik a megbocsátás és az elengedés.
Akkor válunk életünk mestereivé és akkor fogjuk könnyeden viselni az életet, amikor már nincsenek bennünk kérdések. Amikor már nem áldozatként tekintesz magadra, és nem kérdezed állandóan, hogy MIÉRT?
Ez akkor válik lehetségessé, amikor valóban megtanulsz bízni az isteni gondviselésben. Amikor megérted azt, hogy a világban minden Érted történik egy olyan terv alapján, amelyet Te hoztál létre Önmagad számára. Amikor felvállalod a felelősséget az életedért. Amikor elfogadod a sorsodat. Onnantól kezdve mester leszel és nem szolga. Ezt bármelyik pillanatban felismerheted.
Minden esemény azért van, hogy lehetőséged legyen felismerni a leckéket. Légy hálás értük.
2015 a kiegyenlítődések, azaz a karma éve. Minden megoldatlan karmikus feladatodat eléd teszi a sors. Ha pl. még mindig türelmet kell tanulnod, egyre nagyobb feladatokat kapsz, melyekben szükséged lesz türelemre. És így tovább… Ez mindaddig megy majd így, míg nem tanulod meg elfogadni a sorsodat. Minden karmikus, megoldatlan emberi kapcsolatodat eléd teszik ebben az évben, mely lezáratlan vagy megoldatlan maradt. Itt az idő a rendezésre, a kiegyenlítődésre.
A világ a tükröd. Megmutatja azt, mi mindenben kell még fejlődnöd, mi az, amit meg kell tanulnod. Aki még nem kezdte meg a tudatos munkát magán, azt mindenképpen erre buzdítanám, mert minél nagyobb a kilengés, annál nagyobb ellensúly kell majd a kiegyenlítődéshez. Vagyis annál hatalmasabb lesz a pofon, mely felrázza az álomból. Legyünk hálásak érte, hogy az idei évben van még időnk rá.
Egy pörgős, unalommentes évre számíthatunk, ami rendkívül sok szélsőséget és változást hoz.
2012-ben megkezdődött az emberi minőség teljes átalakulása. Más törvények kezdtek a Földön uralkodni. A régi duális világ kezdte önmagát elhagyni, és egyre inkább tartunk az egység felé. Folyamatosan nő a szabad akarat, mellyel az ember lepakolhatja a régmúlt terheit és újra írhatja életét. Talán túl nagy a káosz, és átláthatatlan egyelőre a folyamat, mégis azt mondom, óriási kiváltság ez az emberiségnek.
Olyan megtapasztalásban van részünk, melyben eddig még sosem volt. Talán ezért idegen ez számunkra, és azért tölt el rémülettel bennünket. De a végcél csodálatos. Megteremtődik a Földön újra a harmónia és a béke, ahol a szeretet az úr.
Egyelőre a csúszda közepén tartunk. Az összeomlás még tart. De szükség van rá, hogy helyére új épülhessen. Nem elég csupán félig összedőlnie. Sok idő, több év, mire az ember több ezer év karmájától megszabadítja a lelkét. Ezt onnan fogja érezni, hogy már nincs benne neheztelés, félelem, fájdalom, megfelelni vágyás. Csak a tiszta szeretet.
Egyre több ember van egyre közelebb mindehhez, tapasztalom nap, mint nap. Tudom, hogy nem mindenki egyszerre fogja elérni ezt az állapotot. Vannak, akik ebben előljárnak, és fényükkel segítik azon embertársaikat, akikkel az útjukon találkoznak.
2017 lesz a fordulópont az emberiségnek. A legtöbben addigra egyenlítik ki a személyes és családi karmáikat, leválnak a kollektív szenvedés-tudatról, és felvállalják életük irányítását. Megértik a létezés titkait. Felébrednek az álomból. A szeretet veszi át az irányítást.
Ez azonban csak úgy lehetséges, ha megválik a karmától, a blokkoktól. Ez lehet tudatos munka, és így kevésbé fájdalmas. Feloldani a bennünk lévő összes negatív érzelmet: harag, bűntudat, félelmek, fájdalmak, neheztelés, aggódás stb… Míg ezeket nem fogadod el és nem engeded el, nem tudsz eltávolodni tőle. S míg nem távolodsz el, nem tudsz rálátni. Addig a része vagy. Addig ez egy mókuskerék, amiből nem tudsz kiugrani. Míg nem látsz rá, addig nem érted meg. A karma oldása pedig egyenlő a megértéssel. Ha megértetted 1-1 szituáció rendeltetését az életedben, betöltötte a szerepét. Vagyis nincs már szükséged rá. Feloldódik.
A világ a tükröd. Amint kint, úgy bent. Amint bent, úgy kint. Semmit nem tudsz egy másik emberben megtalálni, míg nem találtad meg saját magadban. A személyes karmát az oldja, ha megtanulod végre feltétel nélkül szeretni önmagadat. Amikor elhiszed, hogy méltó vagy. Az önszeretet azzal egyenlő, hogy elengeded a bűntudatot. Meg kell értened, hogy nem vagy azonos a tegnap történtekkel. Nem vagy azonos a gondolataiddal, a testeddel.
Az idei év a kiegyenlítődésről szól. Amíg dolgozunk a múlt megoldásain, figyeljünk oda, hogy ne gyártsunk újabb karmákat. Tisztességesen intézzük a dolgainkat, ne hagyjunk lezáratlan, megoldatlan helyzeteket és emberi kapcsolatokat.
A világ összeomlás előtt áll. A Te jövőd, a Te személyes éved viszont Tőled függ.
Elsődleges feladat még mindig a családi kapcsolataink kiegyenlítődése, mert a legtöbb karmát az ősi családból cipeljük.
Fontos odafigyelni a férfi-női energiák kiegyenlítődésére is. Ha nem egyformán vesszük fel a szüleinktől (édesanya és édesapa) jövő energiát, elcsúszik az egyensúly. Ennek következtében sok nő válik férfiassá, és sok férfi válik nőiessé. Ez gondot okozhat a szexualitásban, a párkapcsolati szerepeinkben, az anyagiak megteremtésében.
A családi karmák tisztulásának idejét éljük. Minden blokk, ami a lélekben oldódik, keresztül fut a fizikai testen. Rendkívül gyakoriak a mozgásszervi problémák napjainkban, mivel a gyökereink tisztulnak. A váz, életünk tartó pillérei, a család.
Ez erőteljes összefüggésben van a párkapcsolatokkal és a szexualitással, így sokaknak kell szembenézni alhasi problémákkal. Gyakoriak a gyulladások, felfázások, fertőzések, ciszták, miómák, daganatok. Ezek csupán tünetek, melyek szorosan összefüggnek az adott terület tisztulásával.
Sok embernek lehetnek emésztőrendszeri panaszai, ahogyan feljön a lélekben a sok megemésztetlen fájdalom, mélyre eltemetett emlék. Epe- és gyomorgörcsök, bélproblémák, emésztési panaszok, székrekedés és hasmenés a legjellemzőbb tünetek.
A tisztulási folyamat mindenkin végigsöpör, leginkább néhány napos vagy hetes szakaszokban. Sűrűn kíséri fejfájás, hányinger, összefüggéstelen álmok, szorongás és megmagyarázhatatlan pánikfélelem.
Érdemes odafigyelni a test harmóniájára is. Tudatosan támogathatjuk a tisztulást, ha nem nehezítjük el testünket. Figyeljünk oda a jelzéseire. Mi az, ami könnyűvé teszi a testem? Ha a test egy tiszta csatorna, akkor sokkal könnyebb a tisztulás a lélek számára. Azt már tudjuk, hogy a lélek sérülései képesek megbetegíteni a testet, de ne feledjük, hogy a test is hatással van a lélekre. Minden, amivel testünket tápláljuk, visszahat a lelki állapotunkra. Igyekezzünk minél több, feldolgozatlan, nyers ételt és tisztított vizet fogyasztani, sportolni, friss levegőn tartózkodni.
Végül kitérnék az emberi kapcsolataink kiegyenlítésére. Sokan számolnak be arról, hogy rendkívül magányosnak érzik magukat még akkor is, ha társkapcsolatban vagy házasságban élnek. Ez érthető és természetes állapot jelenleg, hiszen az egyéni karmaletételek idejét éljük. Mindenki a saját sorsának beteljesítésével van elfoglalva. Ez így van rendjén. Míg a lélek sebzett, addig csak sebezhet, ne feledjük. Ahhoz, hogy egy tiszta, feltétel nélküli szereteten alapuló kapcsolatot tudjunk bevonzani és megélni, ahhoz feltétel nélkül kell szeretnünk önmagunkat.
Ez csupán akkor lehetséges, ha elengedted az összes bűntudatot, neheztelést, haragot, ami a lelkedet nyomja. Az ikerlelkek egymásra találása enélkül nem lehetséges. És hidd el, nem az a kérdés, hogy megkaptad-e azt a kiváltságot, hogy lelked másik felével születtél most a földi létbe. Nem véletlen van ennyi lélek most a Földön.
Hidd el, itt van ő is. Együtt jöttetek, hiszen a felemelkedés csak az egységben lehetséges. Itt a kérdés inkább az, hogy mikor válsz képessé arra, hogy a szeretetet megtaláld magadban, amellyel magadhoz tudod vonni őt? Ez megtörténhet 1 pillanat, vagy akár 45 év alatt. A döntés a Tied. Sok-sok tudatos munka szükséges hozzá. Az ikerlelkek tömeges egymásra találása várat magára. 2-3 év, mire a szeretet képes lesz a hatalmat átvenni a földön, és ez az energia vonja majd egymáshoz a párokat.
Ez persze nem jelenti azt, hogy ez Rád is vonatkozik. A tavalyi évben láttam jó néhány egymásra találást olyan pároknál, akik megtanulták szeretni önmagukat. Így tették lehetővé azt, hogy a másik ember is szeresse őket.
Addig természetesen ott vannak a karmikus kapcsolatok, melyek a kiegyenlítődésre, megértésre, lezárásra és elengedésre várnak. Mindeközben totálisan őszintévé kell válnod, önmagad gyógyításának mesterévé.

De addig is ez az időszak mindenkit önvizsgálatra késztet. Már senkinek nem lehet megmondani, megjósolni, mi várhat rá a jövőben. Ha valaki lepakolja a múlt batyuit, ha megérti élete történéseit, kiegyenlíti a számlát, rájön saját határtalanságára és értékeire, felvállalja élete feladatát, egy olyan áldásban lehet része, melyben arra döbben rá, hogy minden gondolata és vágya egy szempillantás alatt valósul meg és köszönt rá a valódi boldogság.


Az idők végezete (Pap Gábor - A vízöntő paradoxon)


Világ-panoráma: Véletlenül semmi sem történik - Echo Tv


A gonosz ördögi uralma teszi próbára az ember erkölcsi értékrendjét és anyagi vágyait. Ha az anyagi győz, akkor az ember kiszolgáltatottá és zsarolhatóvá válik. Az anyagi és a szellemi világ küzdelme minden emberi lény lelkében, gondolataiban, tetteiben végbemegy.


Holló-Szabó Julianna: A magyar mágia hatalma


"A magyarok, a magyarság feladata, hogy a fényt terjesszék, vigyék körbe a világon. A magyarság egy lélekminőség; magyarnak születni egy beavatás." Az előadásban a magyarok múltjáról és jövőjéről, valamint származásukról, küldetésükről lesz szó.


Spirituális érzékenység – Júliusi Telihold ajándékai és kihívásai


Spirituális érzékenységünk fokozódik, ahogy feloldjuk magunkban a blokkokat. Ezen blokkok a bennünk lebegő félelmek és fájdalmak, melyek származhatnak előző életeinkből, és gyökerezhetnek jelen életünk gyermekkorából, serdülőkorából, stb… Ám, egyre nagyobb figyelem irányul a magzati létre, az anyaméhben töltött időre. Az anyaméh, mint a Kozmosz szimbóluma, sok titkot rejt, és messze még felfedezéseink végállomása. A magzati lét egy átmeneti állapot, két világ közti lebegés, amikor már nem vagyunk sem ott, sem itt…
A magzati lét a tervezés létközti szakasza, amikor megteremtődnek következő életünk támogató feltételei, amikor az Isteni áramlás szinkronicitásába rendeződnek a lélekfejlődésünket szolgáló körülmények. A magzati lét rendkívül érzékeny időszak, gyökere olyan tudatalatti blokkoknak, melyek ősi blokkok, azaz ősi fájdalmak és ősi félelmek. Ezen ősi megrekedések nem egyszerűen egy – egy előző életből származnak, hanem olyan jellegű árnyékok, melyek hitrendszerekbe, hitekbe és hiedelmekbe kövesedtek be, melyek elhitették velünk, hogy lehasadtunk valamiről, hogy kitaszítattunk valahonnan. Vagyis, eme ősi fájdalmak és félelmek hasították le tudatunkat az egység megéléséről.
Eddigi spirituális utazásunk eredményeképpen egyre több kapu nyílik meg bennünk, hogy e mélyen lévő árnyékainkat végre elengedhessük. Sokan kérdezik tőlem, miért akartunk megszületni ebben az időben. Nos, a milliónyi egyéni és kollektív válasz közül kiemelnék egy kollektív választ: Ebben az emberöltőben olyan varázslatos bolygó és csillagállások történnek meg, melyek rendkívüli energetikai kapuk, mint lehetőségek ahhoz, hogy a lélek dimenzionális transzformációt, azaz transzmutációt (sejt szintű, DNS szintű átalakulás) hajtson végre önmagában. A támogató energiák jelen vannak, minden Égi segítség adott, ám fontos szem előtt tartani, hogy ezen folyamatok nem kötelezően megtörténő átalakulások. A spirituális fejlődés lehetőség. Az, hogy milyen energia-kapuk nyílnak, mindig a lehetőséget hordozza magában. Vannak, akik integrálják az új energiákat, és vannak, akik elmennek mellette.
Eredendően minden egyes életünk egy öngyógyító program. Minden éltünk egy gyógyulási lehetőség. Az, hogy valaki spirituális gyógyító segítségét veszi igénybe, csupán tudatosabbá és esetlegesen gyorsabbá tehet bizonyos folyamatokat. Persze van, amit egyszerűen meg kell élni, át kell élni, mert ez a tapasztalás. A gyógyítóknak nem az a feladatuk, hogy megszabadítsanak a szenvedéstől, hanem hogy segítsenek neked önmagadat megszabadítanod a szenvedéstől. Nélküled nem megy. Te kellesz hozzá.
Minél több árnyékot engedünk el, minél több blokkot oldunk fel, annál tisztábbá és így érzékenyebbé válunk. Egyre érzékenyebbek leszünk az Égi segítségre, egyre nyílik a szívünk. Ezt jelzi a testünk (émelygés – napfonat csakra, fejfájás – korona csakra, mellkas szorítás – szív csakra, stb.)
Amikor azon izgulunk, hogy csak jól csináljuk, csak el ne rontsuk a tervünket, akkor erre a következő válasz érkezik: A terv a szeretet. A lélekfeladat a szeretet. A lélekküldetés a szeretet. A Krisztusi Szeretetnek bármilyen módon való megnyilvánulása a Fényküldöttek feladata és küldetése. A lélekküldetésünk mindig is a szeretetben maradni állapotáról, annak fenntartásáról szólt, és szól most is. Tartani a szeretet áramlását, nyitva tartani a szívünket. Ez nem könnyű, ezt tanuljuk, ezért vagyunk itt, a Földön. A terv soha nem a projektekről szólt, hanem a szeretet megnyilvánulásáról különböző kreatív módon, és olykor a leghétköznapibb módon: a nem túl spirituális munkahelyen, otthon a családban, gyermeknevelés közben, házimunka elvégzése közben.
Hiszen, Te vagy az a Fénylény, aki szeretetet viszel oda, ahol nincsen. Ezért nem szabad elkeseredni azon, amikor olyan közegben vagy, ahol kevésnek tűnik a szeretet. Isten Téged küldött oda, az ő Fénygyermekét, hogy feltöltsd azt az adott időt és teret szíved fényével, mert te vagy az a Földangyal, aki vállaltad, hogy szíved szeretetével megtöltöd a szeretethiányos tereket.
Te, aki a spirituális utadat járod, a Forrással kapcsolódsz, és így a Te szíved szeretete soha el nem fogy. Áraszd bátran a fényt bárhol, bármikor, mert ez az igaz lélekküldetésed…
Mindegy mennyire hétköznapi…
Ugyanis a valódi csodák itt a Földön a hétköznapok pillanatiban rejlenek…
A Krisztusi Szeretet megértését és integrálását ajándékozza nekünk a júliusi Telihold…
Ez egy igazi Fényküldötti kihívás…

Kristályfény33






Agysebészet és magánélet rózsafüzérrel


Prof. Dr. Csókay András agysebész előadásában nyíltan és szabadon áll ki hite mellett: a magyarság, vagy az orvoslás oly fontos erkölcsi kérdései mellett. Beavat korábbi tévedéseibe, tévelygéseibe, majd az Istennel való szoros kapcsolatának kialakulásába, a Vele való folyamatos beszélgetéseibe, imádságaiba.
Hazánk, Nemzetünk és Európa jelenlegi morális és erkölcsi válságában, a kizárólag pénz- és vagyonhajhászás időszakában Prof. Dr. Csókay András előadása, különösen a 2014-es választások évében, példamutató és útmutató mindnyájunk számára.