2015. július 18., szombat

A hunok titkos története teljes film


Szántai Lajos A magyar ősvallás fénynapjai I.


Balogh Béla: Belső akadályok meghaladása és fénymeditáció


Dr. Wayne W. Dyer - Vagyok Aki Vagyok - Beteljesült kívánságok


Eltemették Petőfi Sándort, aki 1856-ban halt meg Szibériában, Orbán pedig baromira fél tőle még ma is



TÜNDÉRORSZÁG REMÉNYÉBEN * "Benne tündérfiak és tündérleányok
Halált nem ismerve élnek boldogságnak;" * Petőfi temetése 2015. július 15. ***
„Megy a juhász szamáron,
Földig ér a lába;
Nagy a legény, de nagyobb
Boldogtalansága.”
Félve írom le e szent szavakat. Félve, mert ma keletje van a bűnnek, álnokság ül az emberek szemében és zsarnokok parancsolnak. Volt idő, mikor kivételes férfiak vállt vállnak vetve küzdöttek a világszabadságért, és már-már úgy tűnt, hogy győztek a szebb világ harcosai, de most mégis nagyobb rabszolgaságban élünk, mint valaha.
Botos Tamás kollégámmal az ilyesmire mindig mosolyogva legyintettünk, pénteken azonban mindkettőnk számára nyilvánvalóvá vált, hogy talmi jókedvünk csak szűklátókörűségünk gyümölcse volt. Bejelentkeztünk a szerkesztőségben, hogy elmennénk a Megamorv-Petőfi Bizottság rendezvényére, amin az exkisgazda képviselő, a kazángyáros Morvai Ferenc végre bejelenti, hogy Petőfi Sándor csontjait a több évtizedes tudományos kutatómunka eredményeképp hazahozták Magyarországra, és el is temetik a Fiumei úti sírkertben.
Mikor ezt elmondtuk, a szerkesztőségben megfagyott a levegő.
„De hát erre ti nem mehettek el!”
– ezt mondták a szerkesztők, miután pedig kérdezősködni kezdtünk, konkrétan megtiltották, hogy elmenjünk a temetőbe és beszámoljunk a rendezvényről, mert a szerkesztőség által szolgált háttérhatalom érdeke, hogy ez az egész titokban maradjon.
Toporzékoltak a főnökök, azt mondták, hogy ha Petőfi Sándor vagy Morvai Ferenc neve bekerül az újságba, akkor nekünk végünk,
kicsinálnak bennünket.
Sokat gondolkodtunk ezen, de végül úgy döntöttünk, elmegyünk, és megnézzük magunknak ezt a Megamorv Bizottságot. Morvai pénteken mindkettőnket meggyőzött. Ezért készült el ez az anyag is, ha valaki olvassa, gyorsan mentse le a szöveget, mert a főnökeink bizonyára törölni fogják, ha észreveszik, hogy kitettünk egy cikket arról, amit ők, a magyar kormány és minden párt, valamint nyugati liberálisok annyira szeretnének elhallgatni.
De akkor következzen a riport, derüljön ki az igazság, beszéljenek a tények.
Horváth István 2015-ben hunyt el 87 évesen. Életében sosem hitte volna, hogy ekkora kegyben lesz része: a Fiumei síkertben lévő nyughelye mellé temették el Petőfi Sándor földi maradványait. Morvai Ferenc évtizedeken át, pénzt és időt nem kímélve dolgozott a költő holttestének felkutatásán. Elmélete szerint, melynek alapjait régi, orosz és szovjet feljegyzésekből vette, Petőfi Sándor valahol Szibériában halt meg, évekkel a magyar szabadságharc leverése után.
Hogy megtalálják Petőfi igazi sírját, Morvaiék DNS-mintát akartak venni a budapesti Petőfi-kriptában nyugvó rokonoktól, de a sírhely megnyitását nem engedélyezték nekik. Aztán mégis volt egy DNS-vizsgálat, de azt Morvai szerint Demszky Gábor befolyásolta, ezért nem hozott eredményt.
Végül Morvaiék felkutattak Magyarországon három élő Petőfi-rokont, és az ő DNS-ükkel hasonlították össze az Oroszország ázsiai részén, Burjátföldön talált csontokat. A Megamorv-Petőfi Bizottság orosz és kínai szakértőket is bevont a munkába, ők segítettek azonosítani a csontokat, és a DNS-vizsgálat szerint azok valaki olyanhoz tartoztak, aki rokonságban állt a Magyarországon megtalált három Petőfi-ivadékkal.
A Magyar Tudományos Akadémia kutatói azonban ezt nem hitték el, nem társultak a Bizottsággal a kutatásban, és a Burjátföldön talált csontvázról fényképek alapján megállapították, hogy az nemhogy nem Petőfié, de nem is egy férfié.
Mikor Morvai Ferenc az MTA-ról beszélt a Fiumei úti megemlékezés előtt a Papp László Sportarénában tartott ünnepségen, hangos fújolás töltötte be a termet – a sarlatánok jussa.
Mert miért is ne élhette volna túl Petőfi a segesvári csatát?
Miért is ne mehetett volna utána épp Szibériába, Burjátföldre?
Miért is ne halhatott volna meg ott 1856-ban?
Miért is ne lehetne kicsit nőies a csontváza?
Miért is ne sikerülhetett volna Morvai Ferencnek megtalálnia nem is egy, hanem egyenesen három élő Petőfi-leszármazottat?
Na ugye. Ezekre válaszoljatok, MTA-s tudóskáim!
Morvai hosszú beszédben rántotta le a leplet a háttérhatalom mesterkedéseiről, a Papp László arénában összegyűlő nagyjából 1000 ember élénken helyeselt is a legtöbb megállapításra. A kazánkirály szerint abból is látszik, hogy nem volt rendszerváltás, hogy egyik kormány sem támogatta a Megamorv Bizottság Petőfi-kutatásait is. Sőt, a mostani kormány Morvai szerint kérte is a burját és az orosz vezetőket, hogy ne engedjék a magyar vállalkozót Magyarországra hozni a Szibériában talált csontokat.
„Azzal vádolnak, hogy tönkre teszem a demokráciájukat.”
Morvai szerint a kormány fél Petőfi szellemétől, mert a költő a zsarnokok ellen írt, ezért akarják minden áron elhallgattatni a kutatást. A rendezvény legtöbb részvevője egyet is értett a szónokkal abban, hogy ha nem akarták volna elfojtani a rendezvényüket, sokkal többen jöttek volna. A vállalkozó szerint a médiában is tiltást mondtak ki az ő és Petőfi nevére, az Echo tévét hozta fel példaként, mint olyan csatornát, ahonnan kirugdossák az embereket, ha a Petőfi-kutatással mernek foglalkozni.
„Ez az Orbán Viktor már nem az az Orbán Viktor, aki a Jurta Színházban eddig érő hajjal volt. Ezt az Orbán Viktort már megrontotta a vagyon és a hatalom. Pedig ha Orbán nem jön le újra az emberek közé, akkor
a történelem és Petőfi szelleme elsöpri a hatalomból.”
A szónok szerint muszáj végre összefogni, mert nagyon durva a helyzet. A melegek nyugaton támadják a családmodellt, ami nélkül nincs élet, délről meg a bevándorlók áramlanak. A „nem ma barnított emberek” pedig nem maguktól jönnek Magyarországra, hiszen otthon csak napi 1 dollárt keresnek, aki meg ilyen szegény, az ugye magától nem jön. Világos. Azért jönnek, mert valakik pénzt adtak nekik, hogy
felhígítsák a magyarságot és a magyarság hagyományait.
Mivel ekkora a veszély, a Bizottság nem is engedhette meg magának, hogy az eredeti program szerint délután 5-kor temessék Petőfit, eltemették már délelőtt 11-kor, hogy a provokátorok ne zavarhassák meg az eseményt.
Morvai strómanon keresztül vett egy parcellát a Fiumei úti sírkert végében, oda állíttattak egy síremléket, ami alá beástak egy 4,5 tonnás vasbeton szarkofágot Petőfi csontjaival. Morvai szerint a szarkofágban van egy jeladó is, ami 21 évig jelez neki és egy külföldi adóállomásnak, ha bárki feltöri a koporsót. Erre azért van szükség, mert „az MTA-nál lévő néhány, jó lelkű magyar ember” bevallotta Morvainak, hogy a tudósok azt tervezték, hogy egy éjjel feltörik a sírt, kicserélik a csontokat, fél év múlva pedig nagy csinnadrattával kinyitják, és bebizonyítják, hogy nem is Pezőfi csontjait hozták haza.
„Ügyes! Így is kell ezekkel!”
- jött egy bekiabálás a közönségből.
Hogy a sír alatt tényleg van-e szarkofág, azt nehéz megmondani, Szemtanúk szerint pénteken egy urnaszerűséget eresztettek le nagyjából 1 méter mélyre egy madzagon, de a sírkő kifaragója azt mondta, hogy ő márciusban kapta a megrendelést a kőre, tehát annyi idő alatt elméletileg akár be is lehetett ásni a parcellában egy 4,5 tonnás vasbetondarabot.
Erre a sok-sok bajra amúgy meg annyi lenne a megoldás, hogy egy pártok felett álló kormányt kellene felállítani, ami a Szent Korona és a régi alkotmány alapján irányítaná az országot. Erre is nagy taps jött, meg éljenzés.