2015. július 15., szerda

Olykor éveket húzol le olyan ember mellett, akivel már utad rég nem fut össze.




Olykor éveket húzol le olyan ember mellett, akivel már utad rég nem fut össze.
Talán a megszokás, vagy a félelem a változtatástól, az egyedülléttől.
Az is lehet
, hogy még a csöppnyi szeretet, az emlékek, ami összeköt kettőtöket.
Viszont érzed, hogy nem jó, nem találod mellette helyed. Mennél, maradnál, már magad sem tudod. Viszont be kell látni, hogy ha már nem megy, akkor el kell engedni egymás kezét, hisz az ember legszebb éveit képes elvesztegetni csupán félelemből.
Két embernek addig van maradása egymás mellett, amíg tudtok mit mondani a másiknak, amíg a kapcsolat, a másik fél folyamatosan tanít, többé tesz. Mikor van miért, van kiért áthidalni a problémákat, együtt legyőzni azokat, kéz a kézben. Együtt, egymásért, önmagadért.
Golden Dawn


Biegelbauer Pál: Ki vagyok én?


Lélekcsaládok és lélekpárok





St. Germain közvetítés
„Köszöntelek! A lélekcsaládokról és a lélekpárokról szeretnék néhány információt megosztani. Örömmel látjuk, hogy egyre többen érzik át az ikerlélek energia való tantrikus – alkímiai – gyógyítói minőségét. Vannak, akik még mindig a vaskori párkapcsolati sztereotípiákba szorítják eme spirituális erő megnyilvánulását, azonban öröm a szívnek látni, hogy egyre többen engedik meg az ikerlélek szerelem szabad áramlását. Amikor megengeded, hogy szabadon megnyilvánuljon az isteni és istennői szerelem, és nem akarod már az elvárásaidba beszor&iacu te;tani, amikor kilépsz a komfort zónából, akkor és ott megtörténik a csoda.
Sokan úgy hiszik, azért, mert a felszínen nem alkotnak egy párt, akkor talán elrontják a lélektervüket. Ám, a lélekterv soha nem időpont és hely meghatározásának szövevénye volt. A terv mindig és mindenhol a szeretet meggyógyításáról és a szeretet megnyilvánulásáról szólt. A feladat a szeretet. Szeretetben maradni. A lélekpár a megnyilvánulásaival, tetteivel, szavaival, a jelenlétével vagy éppen azzal, hogy nincsen jelen, a szeretet-sérülésekre tart tükröt. Ösztönösen. Te pedig neki, ösztönösen.
A spirituális tudatosság nem diplomák és oklevelek kérdése, hanem annak a képessége, hogy mennyire tudsz szeretetben maradni a hétköznapok monoton, vagy olykor nehéz pillanataiban. Függetlenül attól, hogy mit kapsz, mindig szeretetet, megértést, elfogadást és megbocsátást árasztasz magadból. Soha, sehol és senki nem mondta, hogy ez könnyű. Sőt! Valójában koncentrációt, önfegyelmet, kitartást és gyakorlást igényel eme spirituális emelkedett jelenlét, vagyis minden pillanatban a szeretetben jelen lenni. Azonban mártírrá sem szabadna válni, hiszen akkor az önszeretet, önbecsülés, önértékelés sér& uuml;l. Mégis különbség van aközött, hogy amikor olyan helyzetbe, életeseménybe sodródsz, ahol bántanak, amely helyzet számodra ártalmas, és ezt nem tudod megfelelően kezelni, tehát valójában sérülsz benne, akkor némán tűröd a sérüléseidet, vagy egyenes gerinccel, önbecsüléssel és önértékeléssel odébb állsz… Senki nem kérte soha, hogy válj mártírrá, önfeláldozóvá. Különbség van a megalázkodás és az alázatosság között. A megalázkodásban sérül a lélek, lélekrészek hasadhatnak le, elfojtások történhetnek a tudatalatti és a tudattalan zónákban. Az al ázatosságban nem sérül a lélek, esetleg elfárad, ami kipihenhető, de nem sérül. A léleksérülések gyógyításra szorulnak, a lehasadt lélekrészeket szükséges feloldozni az önbüntető, vezeklő programok alól, majd a megbocsátás erejében felemelni őket vissza a lélekmaghoz. Amikor alázatosságban hozod meg áldozataidat a fénymunkád szeretetének oltárán, akkor nem sérül a lélek. Akkor tanul a lélek, önfegyelmet, türelmet, szorgalmat, kitartást. A fáradtság kipihenhető, és megmarad a léleköröm.
Az a sokévnyi, évtizednyi energetikai oldás és gyógyítás, amit végeztetek, ti, a Terrán itt és most jelenlévő fénymunkások, az évezredek óta megszőtt vaskori karmikus hálót fellazította, oldotta, sőt bizonyos területeken már feloldotta. Eme vaskori karmikus hálón elszakadtak egymástól az őseredet lélekcsaládok, és a fájdalom és a félelem rezgésein a kiegyenlítődés törvényében, az ok-okozat törvényében karma-családok szövődtek. Eme karma-családok tagjai évezredek és évszázadok óta keringnek egymás körül, és a lélekgyógyító fénymu nkának köszönhetően mostanra már feloldódnak a karma-hálóról, és a tagok egymástól ismét szabaddá válnak a szeretet megbocsátó erejében.
Az őseredet lélekcsaládok tagjai lélekpárok, vagyis az ikerlelkek, ikerlángok. A lélek semleges minőség, benne van a férfi és női minőség is, és eme két minőség megnyilvánulása egymás felé az ikerlélek jelenség. Az ikerláng elnevezés abból ered, hogy az ikerlelkek a tűz energiájában égetik, vagyis gyógyítják egymást. Átégetik egymáson, így a semleges lélek átégeti önmagán azon sérüléseket, mely megrekeszti őt a karmikus reinkarnációs szenvedés örvényben. Az ikerlelkek, azaz ikerlángok megnyilvánulása egymás felé, a semleges minőségű lélek & ouml;ngyógyító folyamata. A lélek, mint Egylélek (a semleges lélek, amiben benne van a férfi és nő) öngyógyító folyamatának eredménye azaz emelkedés, amely egy magasabb tudatállapotba emel. Vagyis a találkozás és egyesülés a fénylény minőséggel, a fénylenyomattal, azzal a tudatosság résszel, aki a fényben van jelen, egyfajta belső spirituális mesterrel. A lélek  öngyógyításának eredménye az egyesülés a szellemmel, mint egységgel, mint forrással. Azért különleges eme időtér, mert most a lélek egy időben és egy térben éli meg a férfi és női jelenlétét. Nem mindig volt ez így…
Amikor az őseredet lélekcsaládok tagjai szétszakadtak egymástól, akkor egy időzónán túl a lélekpárok is elszakadtak egymástól. A lélekcsaládok tagjai szövetséget kötöttek, hogy vigyáznak egymás lélekpárjaira, segítik az ősi visszarendeződést. A lélekcsalád energetikában így az idők során háromszög-minőségek alakultak ki. Volt már olyan tapasztalásod, hogy ha esetleg lélekpárodnak jelenleg még másik párja van a felszínen, meditációban mégis egy magasabb szeretet energiában jelent meg ez a kapcsolat, mintha a jelenlegi (felszíni) pár leginkább feléd teljesítene szolgá latot? Különös, igaz? Ha még te vagy más kapcsolatban, szintén lehet ez az energetikája a kapcsolódásnak. No, nem mindig, ám előfordul olykor – olykor ez a jelenség is, vagyis a háromszög-szövetség. Természetesen ez is feloldható.
Visszarendeződés zajlik. A szívgyógyítását nem lehet elodázni, amennyiben valódi spirituális emelkedésre vágysz. A spirituális emelkedés a szív meggyógyítása. Rendkívüli türelemre, kitartásra, szorgalomra és elfogadásra, mint befogadásra van szükség eme folyamatban.
Miért ilyen fontos az ikerlélek energia? Miért érzik ilyen sokan a hívást?
Az új, aranykori energiában születendő lelkek miatt, az új generációs csillaggyermekek miatt, akik az evolúciós folyamatok újabb spirál-emelkedései, magasabb spirituális tudatosság és a megváltozott DNS kódok lehorgonyzói…
Nagyon sok ikerlélek-pár él együtt, anélkül hogy ennek szellemi-lelki-fizikai spirituális tudatosságában lenne jelen. Az ősi energia ösztönösen működik. Ám, ha te abban a lélek-küldetésben vagy, hogy az ikerlélek-szerelem tantrikus alkímiai energetikáján át gyógyítod és emeled a kollektív tereket, akkor bizony egy krisztusi-alkimistához méltóan égsz és lángolsz… belül, a szívedben. Mert a vaskorból alkímiázol aranykort. Úgy, hogy átéled a bánatot, és felemeld örömmé, átéled a félelmet, és kioldod azt szeretetté, megéled a fájdalmat, és meggyógy&ia cute;tod egységgé. Te, aki megjelenítetted önmagadat a testben, Te vagy az a csoda, aki itt vagy a Földön, és Te gyógyítod a jelenléteddel Gaiat, Te vagy azaz alkimista Csillag-gyermek, aki alászállt, aki aláhullt az Égből a Földre. Ne rendelődj alá senkinek! Bízz magadban, higgy magadban! A fénylények, akik nem öltöttek alakot, Téged segítenek! Segítők, ám Te vagy az, aki elvégzed a munkát itt a Földön! Értékeld önmagadat, és ne rendelődj alá! Az igaz fénymunkások mellérendeltségben segítik egymást, a krisztusi kristálytiszta szeretet és együttműködés energiájában, és nem rendelődnek sem alá, sem fölé, ők nem gyakorolnak hatalmat egym&aacut e;s felett, hanem kiegészítik egymást egymás szolgálatában! Figyelj oda, hogy ki az, aki szeretettel segít és támogat Téged a fénymunkád során, és ki az, aki félelmet kelt Benned, iránytani akar Téged és föléd helyezi önmagát.
A krisztusi tiszta szeretet szolgál, és nem irányít…
A szeretetfény mesterei és segítői láncok és kötelek nélkül, megkötések nélkül állnak egyhelyben és sziklaszilárdan, stabilan, szabad áramlásban a szeretetben, tartják karjukat az emelkedőknek és gyógyulni vágyóknak…”
Diktálta: St. Germain Fénymester
Közvetítette: Kristályfény33

AZ EMBERI PSZICHÉ MANIPULÁLÁSA - ALAN WATT INTERJÚ [MAGYAR SZINKRON]


AVATARA: Nimród, a magyar máguskirály


AVATARA: Nimród visszatér