2015. július 14., kedd

David Wilcock – A titkos űrprogram és az Illuminátusok földönkívüli eredete - 2. rész






2009-ben az összeesküvés vezetőségének egy tagja elmondta, hogy a tényleges váltás

időpontja nem 2012, hanem valójában 2017!!! Ez az időszak magában foglal egy hatalmas,

az egész Naprendszerre kiterjedő eseményt, és ez áttolja az emberiség vibrációját a 4-ik

dimenzióba. Ettől kezdve jelennek majd meg az emberek nagyobb tömegeinél a pszi

képességek, telepátia, clairvoyance, asztrál utazás, stb.

http://goodethungary.blog.hu/2015/05/08/david_wilcock_a_titkos_urprogram_es_az_illuminatusok_foldonkivuli_eredete_2_resz

Újholdas ima az egységért, összefogásért, és otthonra találásért- július 16-án



A napokban sok ellentétes, és negatív érzelmektől sem mentes bejegyzést olvastam a Facebookon a bevándorló kérdéssel kapcsolatban. Azt figyeltem meg, hogyha ellentétes vélemények találkoznak, olyan indulatok jelentkeznek, amit a „társalgás” résztvevői már nem tudnak szelíd keretek között kezelni, és azonnal elkezdődik egymás címkézése, elutasítása, leszólása.
Amit szerintem első sorban érdemes látnunk, hogy az egész kérdés egy nagyléptékű manipuláció része, aminek a célja, hogy elterelje a figyelmünket az igazán fontos dolgokról, meghiúsítsa, hogy egység és harmónia alakuljon ki, és hogy félelemben tartson bennünket. Bármi is a véleményed ezzel a kérdéssel kapcsolatban, én nem ítélem meg, az a te igazságod. Amit viszont látni érdemes az az, hogy ahogy negatív érzelmeknek adod át magad ezzel a kérdéssel kapcsolatban, akkor éppen a hatalom célját szolgálod.
A „ cirkuszt, kenyeret” játék modern kori tanúi vagyunk, az egész provokációt a hatalom hozza létre, és előrelemodellezi a reakcióinkat. A gladiátorok jelen esetben a menekültek, és mi európai polgárok ülünk a páholyokban, és fújolunk, vagy éppen éljenzünk.  Mindenki a játszma részese.
Kicsit magasabb tudatossági fokról szemlélve a dolgot, eszünkbe juthatnának más megoldások, mégha nem is látjuk a jól megszokott kereteink között megvalósíthatónak. Elképzelni azonban el lehet.
  • Mi lenne például, ha ez a helyzet egy nem mindennapi összefogást hozna létre köztünk?  Attól, mert ez egy manipuláció, attól még van, és foglalkoznunk kell vele.
  • Mi lenne, ha türelmesen és segítőkészen állnánk a kihívások elé. A menekültek jönnének, mi segítenénk, és továbbmennének, hiszen nem Magyarország a valódi célpontjuk.  
  • Mi lenne, ha mindenki megtalálná a helyét a boldog élethez, békében?
  • Mi lenne, ha gyakorolnánk az összefogást?  
  • Milyen megoldás lehet még, amit eddig nem láttunk meg?
Az attitűd, ami nélkül a Vízöntő korban nem érdemes élni az, hogy lásd meg a másik emberben önmagadat. Ha valódi változást szeretnénk, és létrehozni a kritikus tömeget, ami a változáshoz kell, akkor akár össze is foghatnánk. Például imádkozhatnánk. Ha mindenki tudatában lenne az ima erejének, akkor szerintem sokkal gyakrabban merülnénk bele ebbe a csodálatos tudatállapotba.
„Imádkozz, és adj Istennek egy esélyt, hogy tegyen. Az ima működni fog! „- Yogi Bhajan
Az ima akkor jó, ha:
  • a szívedből jön, és őszinte
  • imádkozás közben megkéred Istent, hogy imádkozzon érted, értünk
  • belátod, hogy Isten mindenben ott létezik, és nincs különbség az Önvalód, és a Végtelen között
  • ima közben egy magasabb rezgésszintre emeled magad, és belépsz az Ismeretlen részedbe
  • a szándékaidat projektálod, vetíted ki közben minden egyes szívveréseddel, és gondolatoddal.
Közös imádkozást hirdetek az éteren keresztül. Ezen a héten Újhold van a Rák jegyében, ami az otthont, hazatalálást szimbolizálja.

Újholdas ima az Egységért, Összefogásért,
és Otthonra találásért

Az ima időpontja az Újhold születésének az időpontja. Július 16 -án, csütörtökön, hajnali 3:24-kor.
Igen, ha rész szeretnél venni benne, akkor fel kell ébredned ebben az időpontban, és húsz percet az ima állapotában tölteni. Újhold lesz, így most érdemes megkezdeni bármely tisztító, megszabaduló szertartássorozatot a saját elavult mintáinkból.
Kérlek, csatlakozz az imához, ha egyetértesz az alábbi ima szövegével:
Istenem, imádkozz értünk, hogy szeretetben és egyetértésben oldjuk meg a dolgainkat, és ezáltal megtapasztalhassuk, hogy a dolgok könnyebben és egyszerűbben elrendeződnek, mint valaha gondoltuk.
Olyan Végtelennek kell lennünk, mint amilyen te vagy. Tégy minket oly naggyá, fényessé, együttérzővé, áldottá, és gyönyörűvé, mint amilyen te vagy.
Hadd tudjuk szolgálni önmagunkat és egymást.
Hadd lássunk csodákat.
Hadd tapasztaljuk a jólétet és az összefogást mindannyian.
Add meg a szeretet erejét, hogy szolgálhassunk.
Add, hogy békében és szeretetben élhessen mindenki azon a helyen, amit az otthonának érez.
Találkozunk tehát 2015. július 16-án 3:24-kor az éterben körülbelül 20 percre, és imádkozunk. A fenti imát, vagy bármilyen szívből jövő imaszöveget elmondhatsz. A kezed legyen imatartásban a szíved előtt, és befelé figyelj, csukott szemmel. Többen is összeülhettek csoportban, ezzel csak nő az ima ereje.
„Az ima az elme ráhangolása egy magasabb tudatossági szintre és az Ismeretlenre.”- Yogi Bhajan
Iratkozz fel a blogértesítőre, ha szeretnél a jövőben is értesülni hasonló összefogásról, vagy bármiről, ami hozzájárulás lehet az életedhez.
Feliratkozni a www.teljessegviraga.hu oldal bal felső sarkában lévő mezőben tudsz.

Szeretettel,