2015. július 12., vasárnap

Az implantátumok eltávolításának módszere


Ősi csakra-energiaközpontok nyílnak vissza…





A változások évének második felébe átlépve egyre határozottabban nyomnak az erők, hogy magunk mögött hagyjuk és elhagyjuk azon régi, vaskori mintáinkat, melyek már nem kompatibilisek az új, aranykori életminőség rezgéseivel, frekvencia tartományaival. Éppen az átalakulás kellős közepében lebegünk évek óta tartó lélekmunkánkat tekintve. Számtalan sebet meggyógyítottunk és számtalan blokkot feloldottunk.

E forduló pontban érezzük már az átalakulást. Az elmúlt évek mélylélektani ösvényén haladva mintha mázsás súlyok és terhek szakadtak volna le rólunk, megürülés és kiürülés történt volna az energetikai mezőinkben, mintha üressé váltunk volna kívül – belül, könnyűvé, lebegővé…
Ez történt. Azon lélek-sérülések, félelem-blokkok, melyek megkövesítettek, elnehezítettek, megkötötték lelkünket az anyagban, immáron javarészt feloldódtak. Újabb rétegbe érkezünk, ahol sejtszintű és DNS szintű már az átalakulás. A transzmutáció zónájába érünk, amikor is az új minőségek betöltése és feltöltése kezdődik meg. Elindulunk egy új úton, ahol az újra építkezés kezdődik. Erősebbek vagyunk már energetikailag, mert a tapasztalat már a miénk: átéltük és megéltük, sőt át is égettük magunkon.
Ahogyan a rezgéseink a saját energetikai mezőnkben (bennünk) emelkednek, úgy emelkedik Gaia energiamezőjének a rezgése. Mi, akik itt élnek a Földön, saját rezgéseink emelésével emeljük Gaia mágneses terét és morfogenetikus mezejét.
Az igaz és tartós változás mindig belülről történik…
A tér megtisztulásában (rezgések emelésében) lehetőség nyílik, vagyis újabb és újabb kapu nyílik egyre magasabb rezgésű és tudatosságú fénylények, csillaggyermekek megérkezéséhez. Természetesen ez a folyamat már tíz évekkel ezelőtt elkezdődött, és ahogyan tisztulunk egyre tisztább tudatú, egyre spirituálisabb minőségek válnak kompatibilissé Gaia terével, az itt élők téridejével.
Ám, mi magunk is az átalakulás spiráljában visszavesszük magunkhoz azon csillag – magunkat, melyet a vaskor mély álomba szenderített. Időkkel ezelőtt eltömődött energiaközpontok (csakrák) nyílnak, újabb és újabb színtartományokkal és fénysugarakkal kapcsolódunk. A színek és a fények frekvenciák, vagyis minél többféle színt érzékelünk, az, az érzékeink finomodását jelenti. Spirituális képességeinket és érzékeinket mindannyian saját lélek-gyógyulásunknak köszönhetjük, amiért mi magunk dolgozunk meg. A spirituális érzékeléseink finomod&aacut e;sa saját lélek-alkímiánknak köszönhető, mert a spirituális képességeink megnyílása is egy belülről történő átváltozás, belső folyamat, az átalakulás következménye.
Tehát a megerősödés és feltöltés indul a második félévben, azonban tudnunk kell emellett azt is, hogy eme felemelő és újraépítő erőben kíméletlenül kiégnek azon minták és energia - lenyomatok, amelyek mélyen még bennünk vannak, és még vaskori blokkot, megrekedést eredményeznek. Kiégnek azon minták, melyek nem kompatibilisek az aranykori jelenlét minőségével, frekvenciáival. Mint az utolsó cseppek kifacsarása…
Kristályfény33

A most érkező energiák segítenek kiszabadítani a lelkedet


A július hónap kétjegyű száma a 15-ös. A tizenötös szám szimbolikus jelentése az “Ördög”, ami rabláncon tartja a lelkedet. Ez a rabság azonban teljesen önkéntes.
Rövid távú előnyökért, kényelemért és biztonságért cserébe hajalmos vagy eladni a lelked az ördögnek. Sokszor nem is vagy tudatában a döntésednek. Egyszerűen arról van szó, hogy nem akarod vállalni a rögösebb és több kihívás és természetesen fejlődést jelentő nehezebb utat, helyette inkább a biztos, kiszámítható, könnyű és kényelmes utat választod, ami a pokolba vezet téged.
Ahogy a mondás is tartja: “A pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve”.
Amikor mások megpróbálnak megvédeni téged az élet viszontagságos kihívásaitól, vagy önmagadat próbálod megvédeni tőlük, akkor öntudatlanul is a saját poklodba vezető út köveit fekteted le. Nincs könnyű út, mert a könnyű csak rövid távon kecsegtet előnyökkel, hosszú távon pedig a biztos szenvedéshez vezet. Amikor anyagi vagy érzelmi előnyökért cserébe lemondasz a nehézségekkel járó fejlődésről, akkor nem a boldogságod bástyáit építed fel, hanem lassú szenvedésre ítéled magad.

Miért árulod el önmagad?

Amikor eladod a lelked az ördögnek, akkor feladod az életfeladatod betöltése feletti felelősségedet. Háttérbe szorítod a legfontosabbat  és cserébe mulandó értékeket kapsz, amik egyik napról a másikra semmivé foszlanak. Amikor pénzért áruba bocsátod magad, de amit teszel az nem a szívedből jön, akkor elárulod önmagad. A megszerzett anyagi előnyök, ahogy jöttek semmivé foszlanak, de közben lemondasz önmagad megélésének szabadságáról.  Amikor egy kapcsolatot csak érdekből vagy biztonság érdekből tartasz fenn, akkor elárulod önmagad, de elárulod a másikat is, aki részévé válik a játékodnak.
Most fel kell ismerned, hogy az életed mely területén kötöttél ördögi kompromisszumot. Mikor mondtál le önmagadról cserében olyan előnyökért, amik már semmit sem jelentenek neked? Vizsgáld meg most magad az életed minden területén és tedd fel magadnak az őszinte kérdést: Szabad elhatározásomból vagyok most itt, mert a szívem ide húz vagy valamilyen vélt vagy valós előny az, amihez ragaszkodom?

Szabadítsd ki magad!

Vedd észre, hogy a szabad akaratodon kívül semmilyen erő nem kényszerít arra, hogy továbbra is fenntartsd az ördögi kötődéseidet. Bármelyik pillanatban hozhatsz egy döntést és kiszabadíthatod magad. Ezt a lépést senki nem fogja megtenni helyetted.
Senkire nem mutogathatsz újjal, hogy az ő hibája miatt kerültél ebbe a helyzetbe.
Senki vállára nem háríthatod át a saját döntésed felelősségét. Akármi történt is korábban vállald el a felelősséget, hogy te magad kormányoztad ide az életed.
Ez a hónap megmutatja számodra, hogy micsoda emberfeletti erővel rendelkezel, aminek birtokában, akár azonnali változást idézhetsz elő. Megértheted, hogy a szabad akarat egy olyan képesség, amit senki nem vehet el a kezedből. Tedd fel magadnak az őszinte kérdést: Az életed mely területén adtad el a lelked az ördögnek? Mit kell tenned ahhoz, hogy kiszabadítsd magad ebből a helyzetből?

Egy rendkívül nehéz időszak áll előtted,
de nem hagylak egyedül

Egy olyan havi számmisztikai előrejelzést állítottam össze számodra a július hónap intenzív energiáinak bemutatására, aminek segítségével megértheted, hogy milyen energiák uralkodnak jelen pillanatban az életedben, útmutatást és megerősítést kapsz nézve, hogy helyes döntéseket hozz és biztos legyél abban, hogy jó irányba tart az életed.