2015. június 17., szerda

Őseink hagyatéka 2015.06.05. hatoscsatorna


A gazdagság titka - Áldd meg a pénzedet

Al Korantól, a világ egyik leghatásosabb szellemi mágusától származik a következő tanács, a gazdagság titkáról:




„ Amikor kiadod a pénzedet, sose felejtsd el megáldani, parancsold, hogy menjen és táplálja az éheseket, ruházza a mezíteleneket, és utasítsd arra, hogy milliószorosan térjen vissza hozzád! Ne vedd ezt könnyedén. Komolyan mondom.”

Miért is ne fogadhatnád meg a következő néhány napra Al Koran tanácsát?

A zöldségesnél, amikor kifizeted a vásároltakat, némán áldd meg mindazokat, akik segítettek abban, hogy eljusson hozzád ez az élelmiszer: a gazdákat, akik termesztették, a fuvarosokat, akik odaszállították, és az üzlet alkalmazottait, akik raktározták.

Amikor pénzt fizetsz be gyermekeid taníttatására, miért ne méltatnád magadban az összes tanárt, akik a srácaid elméjének formálásával töltik a napjaikat, és mindenki mást, aki az ő munkájukat teszi lehetővé?

Amikor pedig előveszel néhány bankjegyet, hogy megvedd a bolt állványáról a kiválasztott magazint, álld meg a pult mögött szorgoskodó embert, és reménykedj abban, hogy a pénz gyarapítja az illető életminőségét.

Az időtlen igazság szavaival élve:
„Az adakozó kéz a szüretelő kéz is egyben.”
Forrás: http://www.angyalitarsasag.hu/

A mai Aranyasszonyok


A mai Aranyasszonyok

Függetlenül attól, hogy az olvasók elfogadják-e az Arvisurát, mint hiteles forrást, vagy nem, az bizonyosan elmondható, érezhető, hogy az asszonyokban, a nőkben a mai napig benne rejlik az eszencia, a lényegi rész, amely őket bármikor aranyasszonnyá teheti. 
Ehhez azonban fontos felismerni a női és férfi szerepek különbözőségét, fontos lenne megtalálni az egészséges egyensúlyt a női harciasság, küzdelem és a befogadó, feminin minőség között. A nemi identitás kiművelése, fejlesztése a nők esetében azt jeleni, hogy egyre jobbak és jobbak legyenek a női szerepükben, a férfiaknak pedig azt, hogy a nőket jobban megérthessék, s hogy tudomást vegyenek saját érzelmeikről. Hiszen a 21. századra nyilvánvalóvá váltak olyan változások, mint a tradicionális családmodell átalakulása, a bizonytalanságok, melyek hosszú távon párkapcsolati zavarokat és más jellegű problémákat is okozhatnak, gondolván akár csak a nőgyógyászati megbetegedésekre. A testünk és a lelkünk szoros egységet alkot, hat egymásra.

Mi kell ahhoz, hogy a nő ma is megélhesse aranyasszonyi mivoltát?

A teremtésnek, mint spirituális fogalomnak, mint isteni kiváltságnak a gyakorlatban történő legcsodálatosabb megnyilvánulása a gyermekáldás gyermekszülés, ami a nőnek adatott meg ezen a földön. Hogy ezt a kiváltságot megkapta, ezzel megkapott hozzá egy sor más adományt is: az intuíciót, a felelősségvállalás igazságát, az érzések kifejezését, a gondoskodást, a szépséget, a lágyságot, puhaságot. Mindez azonban nem működik kellő önismeret és változni, fejlődni akarás nélkül, hiszen addig ezek az adományok csak szunnyadó eszenciák a lélekben, várva, hogy mikor jön el az ő idejük.
A régi aranyasszonyok ismerték önmagukat, ismerték személyiségük napfényes és sötét oldalait, és ráláttak arra, hogy hogyan javíthatják, kovácsolhatják előnnyé kevésbé pozitív személyiség jegyeiket. Amikor a nő elkezdi felfedezni valódi önmagát, akkor kezd felfényleni lélekszikrájának aranysárga fénye, és kezd előtűnni az igazi aranyasszony.
Az aranyasszonyok mellett pedig csak az igaz férfiaknak van helyük.
Minél több aranyasszony bontakozik ki, annál több igazi férfi jelenik meg.
Fordítva is igaz: minél több férfi fedezi fel férfi eszenciájának lényegét, és válik igazi, ám nem érzelmek nélküli férfivá, annál előbb tündökölnek újra az aranyasszonyok.
A hatás kölcsönös.

GHV '15 06 16 A tudat és a tudattalan közti viszály!


Változtasd meg a világot




"Változtasd meg a világot.Hogyan?
Úgy,hogy megváltoztatod önmagadat."
Azáltal,hogy önmagunkat megváltoztatjuk,a világ is megváltozik körülöttünk,
mert mi magunk is csupa szeretetté és békévé válunk,ezért a környezetünk is fokozottan ilyenné válik ."Sri Chinmoy

Egy régi buddhista tanítás így szól:"Ha az ember elméje tisztává válik,vele együtt megtisztul a környezete is"

Hangolódj - Abraham Hicks





"Ne törekedj arra, hogy összehangolódj az emberekkel magad körül, mert minden ember máshol van a rezgések skáláján. Az egyik boldog, a másik boldogtalan. Az egyik örül, a másik panaszkodik. Az egyiknek épp jó napja van, a másiknak rossz. Ha mindenkivel meg akarod találni (mindig)  a közös hangot, belebolondulsz és esélyed sem lesz stabilnak maradni - és általában ilyenkor őket vádolod amiért negatív hatással vannak rád.

A feladatod sokkal egyszerűbb ennél! Hangolódj össze a kiterjesztett Éneddel, a Forrásoddal, tartsd magad a legmagasabb rezgésállapotokon, és aztán hagyd, hogy a Vonzás Törvénye elhozza az életedbe azokat, akikkel egy hullámhosszon vagy. 
Az emberek átválogatása nem a te dolgod! Te csak tartsd a lehető legmagasabb rezgést (érezd magad jól bármilyen indokot felhasználva erre) a többi magától megtörténik.
Csak olyan események, találkozások, együttműködések és kapcsolatok lehetnek életed részei, amelyekkel hasonló frekvencián vagytok. Akikkel nem vagy egy hullámhosszon, azok fokozatosan kirezegnek az életedből."
Abraham-Hicks

Forrás:http://szepjovot.blogspot.hu/