2015. június 14., vasárnap

". . . ha kérhetnék az Istentől magam számára valami szépet és nagyot, azt kérném, hogy adjon nekem is egy egyszerű...


". . . ha kérhetnék az Istentől magam számára valami szépet és nagyot, azt kérném, hogy adjon nekem is egy egyszerű kicsi házat, négy szobával, vadszőlős tornáccal, öreg körtefával. Mohos legyen a teteje, s olyan kicsi legyen, hogy ne férjen el benne izgalom, perpatvar, békétlenség. Csak én s az, akit szeretek. . . "
Wass Albert

Kereszty András György: A Csodálatos Halál! Ha még félsz az élettől...


Meghaltam hogy önmagamra találjak

Magas vérnyomás, és a vese elváltozásai, ciszták és daganatok (ujmedicina, biologika)



A magas vérnyomás korunk egyik népbetegsége. Ha megértjük azt, hogy milyen érzelmi konfliktus áll a hátterében, megértjük azt is hogy miért népbetegség.
A súlyos elváltozások szerencsére ritkák, mégis az enyhe tünetek is lehetnek kellemetlenek. Mi az a pénzkonfliktus? Mitől lesz valakinek policisztás veséje?
Mi az az infiltrációs (beszűrődő) rákos növekedés... és ehhez hasonló kérdésekre ad választ a videó. A lehetséges szervi elváltozásról, tünetekről bővebben a 4.1.17. lapon (a Szerv Atlaszban).


További tájékozódási pontok:
- kiadványunk: http://www.szervatlasz.hu 
( megrendelés: http://kiadvanyok.biologika.hu )
- tanfolyamok: http://programajanlo.biologika.hu
közösség: http://www.facebook.com/ujmedicina



Az Emberangyal kiteljesedése

Kedves Olvasók!

 Az Emberangyal kiteljesedése című írásomat jó pár évvel ezelőtt írtam, de a mában is ugyanaz az üzenete. A változás még mindig tart, és ezt nem mindig a legjobban éljük meg. Ha belső Önvalókra figyelünk, lelkünk mindig megsúgja nekünk mit tegyünk. 
Tanácsos kiépíteni a kapcsolatot isteni Forrásunkkal, hogy belső vezetettésünből adódóan a magunk útját járjuk, mert a külső utak csak eltávolítanak MAGunktól és távolra visznek attól a feladattól, amiért a Földre születtünk.
Sajnos az eddigi tapasztalatom azt mutatja, hogy sok ember külső utakat jár be. Átadja a vezetést egy szerinte "nála többet tudó spirituális vezetőnek", és fenntartás nélkül követi őt.  A tudatosodás útján egy egyéni szemléletváltás alakul ki, erre kérem figyeljünk oda! Azért hívom fel erre a figyelmet, mert sajnos azt vettem észre az elmúlt időszakban, hogy sokan mindenféle közvetítésnek, irányzatnak, spirituális mester tanításának és beavatásának bedőlnek.
Kérem ne felejtsük el, a Fényben is meg tud jelenni az árnyék!
Óvatosak legyünk, saját Szívünk szűrőjén keresztül engedjük át a dolgokat.
Nem szeretnék senkit sem befolyásolni, ezeket a sorokat csak jó tanácsként írtam.
Akik ismernek tudják, hogy minden esetben elmondom, ne fogadjanak el tőlem mindent, győződjenek meg az igazságról a saját maguk tapasztalása által.

Áldással és Fénnyel teli napot kívánok, szeretettel: ÁhimRé
Feketéné Lendvai Katalin




 Az Emberangyal kiteljesedése

A változás folyamatában különböző szakaszokon megyünk végig.
Többször megváltunk már a múltban bizonyos régi részeinktől, de eljött az idő, mikor végérvényesen búcsút kell mondanunk a régi mintáinknak, és azzal együtt járó kötődéseinknek. Ez egy hosszú és mély belső folyamat életünkben.
Többnyire úgy érezzük, mintha az egészbe egy kicsit mi is belehalnánk.
Az elválás és vele együtt a leválás, fájdalommal és néha végtelen szomorúsággal jár.
Azok az értékek, amit eddig igaz értékeknek hittünk, egy varázsütés alatt szertefoszlanak és semmissé válnak.
Eljön az a pont életünkben, amikor teljesen más értékrendet állítunk fel, és ebből kifolyólag már más értékeket tartunk fontosnak. 
Emberi kapcsolataink többnyire megváltoznak, átminősülnek.
Új utakat járunk be, új emberek, új kapcsolatok lépnek be az életünkbe.
Egyre inkább előhozzuk magunkból azt az isteni Lényt, - isteni Önvalónkat,- Aki teljeséggel mi magunk vagyunk.
Mielőtt viszont mindez megtörténne, az idáig elvezető útnak van egy igen nehéz folyamata, az pedig,- A teljes leválasztás és istenivé formálás.
Minden, ami a múlt nem építő energiáit tükrözné vissza a jelenbe, fájdalommal, vagy éppen csak olyan kötésekkel töltene el, ami által nem tudsz továbblépni, nem tudsz teljességgel újjászületni és kiteljesedni, - az a legjobb, ha leválik rólad,- mert különben vissza akar a múltba húzni, megkötni, mert már beleivódott a sejtjeidbe, egy megszokássá, valamilyen szinten függőséggé vált.
Ajánlatos túl lépni magadon, de ehhez szükséges, hogy leválaszd, átformáld a múltad, és csak az igaz, színtiszta értékeket tartsd meg belőle, amely együtt rezonál a te valóságoddal.
Nehéz ilyenkor megtalálni az igaz értékeket, mivel a születés fájdalmas szakaszában már sok mindent elvesztettél, és csak azt látod, hogy alig maradt veled valami.
Lecsupaszítva állsz önmagad előtt újjászületett világodban, és valójában azt sem tudod először mivé születtél.
Ilyenkor nagyon mélyen szükséges befelé figyelned, hogy megtaláld Önmagadat, azt a Lényt, Aki Te magad vagy,- másrészt pedig azért, hogy ne építsd vissza a régi megkötő kötelékeket, bármiből is származzon az. 
Semmi esetre se építsd vissza a régi múltba húzó kötéseket csak azért, hogy veled legyen valami!
      A múlt értékei egy másodperc alatt semmisé válnak, mert újjászületésed tartalmilag más minőséggel ruházza fel.
Egy részed (Egod) ragaszkodna bizonyos múltbéli kötésekhez, de ha Isteni Éned nem tanácsolja, hogy az Újba magaddal vidd azokat a részeidet, akkor legjobb ha hallgatsz a belső útmutatásra. Az is előfordulhat, hogy azt az útmutatást kapod Isteni Önvalódtól,- Semmit ne vígy magaddal,- Új Jövőt teremts!
A Szellem igaz üzenete segít megtalálni ezen a „semmin” belül, mi az, amit tovább munkálhatsz, mert mindig is részedet alkotta és együttrezgett a Mindenséggel, a te Isteni Valóságoddal.
Figyelj,- mélyen és csendesen,- alázattal és hittel hagyatkozz a benned élő Istenire, bármennyire ellent mond a benned lévő másik részednek (Egodnak).
Önmagad Isteni Lényét, Önvalódat csak így tudod kiteljesíteni.
Így találod meg azokat az értékeket, amelyek továbblendítenek az úton, és egy Új Élet megteremtésére adnak lehetőséget.
 
    Állj meg egy pillanatra és ünnepeld újjászületésed!
Már ne a múlt fájdalmaival foglalkozz, a jelent ünnepeld!
Élvezd az Új Világod, még ha az számodra először ismeretlenként is hat.
Bátran és bizalommal vágj bele az újba, - indulj el utadon.
Többnyire bizonytalanul teszed meg az első lépéseket. Néha meginogsz, nem vagy teljesen biztos magadban, nem tudod valójában mit kell tenned, merre indulj el az úton. Nyugodj meg ez természetes,- hisz még nem találtad meg, nem fedezted fel Önmagad. Lassan találod meg újjászületett Önmagad, és lassan érted meg ki az, Aki valójában vagy. 
 
     Egyre biztosabb lépésekkel haladsz előre. Most már mindent alaposan átgondolsz, nem kapkodsz, nem sietsz, nem döntesz felelőtlenül.
Létezésünk tükrében újjászületünk, minden porcikánkkal átéljük ezt a folyamatot.
Vannak olyan pillanatok amikor nem igazán értjük mi is történik velünk. De ha hitünket és bizalmunkat adjuk a Feljebb Valónak, ezáltal a következő percben, órában vagy napon ráébredünk, hogy a születés fájdalmán keresztül Új Életet nyertünk.
A múlt elengedése felszabadít, új energiát áramoltatsz át magadon, Új Forrásból merítesz.
(2010. augusztus 30.) 
Írta: Feketéné Lendvai Katalin

ANYA





Az ANYA az a befogadó erő,- forrás-, amely létrehozza és fenntartja az anyagi világot.
Azt a világot amelyben élünk.
Az ANYA áll a család központjában, és rajta keresztül valósulnak meg a család céljai.
Az anya teremtő ereje nélkül a család terméketlenné, sikertelenné válik.
Ha az anya nemző, férfi szerepre kényszerül, ugyanez a helyzet.
Egy jól működő családban az anya többnyire otthon van, növeli(neveli) táplálja a családot. Léte biztonságot, békét, nyugalmat és gondoskodást jelent párjának és gyermekeinek.
Igen, tudom, hogy most nem mondtam semmi olyat, ami „trendi” lenne, sőt….
Ellenpéldaként mindenki hozhatná a magazinok „sikeres nőkről” készült riportjait, ahol a nő szép, fitt, egészséges, nem öregszik, sok pénzt keres, nagy karriert csinál, ismert, és még férje, sőt gyerekei is vannak.
Ám aki igazán nevelt már gyerekeket, az tudja, hogy mindez csak porhintés, mert fizikai idő és erő hiányában képtelenség igazán odafigyelni a családra.
A mai mércével mért szépség, fittség, karrier pedig, igen-igen sok időt és pénzt felemészt…úgyhogy biztosak lehetünk abban, hogy a „szupersikeresotthonisfantasztikusmama” csupán a média koholmánya, amely a bosszantásunkra született.
A nő tehát a család központja, szerencséjének, jólétének alapja. Az a férfi, aki ezzel tisztában van, megbecsüli a FELE-ségét, mert tisztában van a szerepével, és tudja, hogy a férfikarrier fele a feleség teremtő erejét dicséri.
Ha a férfi nem ismeri el a nő szerepét, és a nő ezért megtagadja az együttműködést, ott bizony előbb-utóbb az egész család számára rosszra fordulnak a dolgok, ráadásul a férfi karrierje is megszakad.
Többnyire egyébként akkor keresnek a családos férfiak maguknak szeretőt, amikor feleségük tudatosan vagy tudat alatt megtagadja velük az együttműködést, az együtt teremtést, nincsenek már közös céljaik.
Ilyenkor új teremtő-társ után kell nézniük, mert egyedül képtelenek bármit is megvalósítani.
A férfiak nem tudnak anyagot teremteni, bármit is erre a VILÁGRA HOZNI, így nagy szükségük van egy BEFOGADÓ nőre.
A férfiak alapvető tévedése, és sok családi viszály forrása, amikor azt gondolják, hogy a nő „csak” otthon van, és a családot gondozza, akkor a férfi tarja el mindannyiukat.
Spirituális szempontból mindez hatalmas melléfogás.
A nő otthon magában anyaggá változtatja a férfi szellemi erejét. (Már ha van ilyen)
A férfi anyagi vágyai, tervei ily módon válnak valóra , és ő legtöbbször azt gondolja , hogy mindezt teljesen önállóan cselekedte meg, pedig a nő nélkül semmire sem jutott volna.
Ha mindkét nem tisztában lenne ezzel az egymásra utaltsággal, valószínűleg sokkal jobban sikerülnének a házasságok.
A női erő maga az „élet vize”, a gazdagság forrása. A csodaforrás, amelyből megszülethet bármi, amit csak kívánunk. A női erő a mesék jótündére, ám csupán addig, amíg haragra nem gerjed.
Ha ugyanis haragra gerjed, pusztító erejű boszorkány válik belőle, akivel nem célszerű ujjat húznia a férfiembernek.
A női „elboszorkányodásban” minkét fél vétkes.
Színia: Boldogasszony nevében