2015. május 31., vasárnap

Csillagüzenetek 2015. június


Dr. Taraczközi István: Gyógyítsd meg önmagad!


Júniusban végre legyőzheted a visszahúzó erőket


Ebben  a hónapban egy ugrásszerű változásra van szükség az életedben. Akármilyen célt tűztél is magad elé ebben az évben, most nem elég apró lépésekben közelítened a megvalósulás felé, hanem ugranod kell.
A változás most fénysebességre kapcsol

Az ugrásszerű változás azt jelenti, hogy hírtelen szinte átmenet nélkül hagysz magad mögött egy élethelyzetet és kezdesz teljesen új életet élni. Ez az ugrásszerű átmenet egy dimenzióváltás az életedben. Az új élethelyzet annyira váratlanul jön létre, hogy korábban még a lehetőségre sem gondoltál, hogy bekövetkezhet. Egyszerűen láthatatlan volt számodra, most viszont egyik pillanatról a másikra egyszer csak valósággá válik és hidat épít a korábbi elképzeléseid és a valóra válás közé.
Az egész ahhoz hasonló, mint amikor egy tudományos fantasztikus filmben az űrhajó fénysebességre kapcsol. Még a csillagok fénye is elmosódik ilyen sebesség mellett. Amit korábban kértél, most ilyen elképesztő sebességgel érkezik meg az életedbe.
Még gondolkodni sincs időd azon, hogy pontosan ezt akartad e és ilyen formában akartad e.
Az életed pontosan azt adja neked, amire ebben a pillanatban a legnagyobb szükséged van ahhoz, hogy a célodat elérhesd. Most már nem húzhatod be a féket és nem hátrálhatsz ki a helyzetből.

Olyan események indulnak el, amik lavina szerűen sodornak magukkal téged

Nem tehetsz mást, egyszerűen engedd el magad és hagyd, hogy a változás egyszerűen csak megtörténjen. Már minden előkészületen túl vagy. Az előző hónapokban megtettél minden erőfeszítést. Most annyi a dolgod, hogy ne tegyél keresztbe saját magadnak.
Ne gátold változást, ami most történik, mert az olyan lenne, mintha a kilövés utáni első pár másodpercben megpróbálnál megállítani egy a világűr felé száguldó űrhajót.
Erre az óriási sebességre azért van most szükség, hogy legyőzd az önmagadból és a környezetedből eredő szellemi gravitációt. Egyrészről, hiába tűzöl hatalmas célokat a zászlódra, ha újra és újra csak lehúzod magad, sokszor te vagy a legnagyobb akadály a saját utadban. Másrészről a környezetedben élő emberek kicsinyes gondolkodása próbál megakadályozni abban, hogy olyasmit tegyél, ami túlmutat a számukra elképzelhető valóságon. Amikor hosszú ideje fennáló korlátokat próbálsz ledönteni, akkor a belső és a külső ellenállás egyszerre lép fel. Ez olyan, mint a Föld gravitációs ereje, ami nem engedi elhagyni a bolygó vonzásterét, egészen addig, amíg az űrhajó a megfelelő sebességet el nem éri.

Csak akkor tudod legyőzni mások visszahúzó erejét, ha hajlandó vagy magad mögött hagyni őket

A szellemi gravitáció a Föld tömegvonzásához nagyon hasonló. Addig nem tudsz spirituálisan túllépni önmagadon és a környezeteben található átlagon, amíg egy óriás erővel belépő változás nem eredményez egy ugrást. Ez az ugrás egy a körülményeidben bekövetkező drasztikus változás hatására áll be. Előszőr olyan, mintha kicsúszna a lábad aló a talaj. Minden stabilnak hitt rendszer meginog körülötted, néhányuk pedig teljesen megsemmisül.
Egy új valóság alapjai jönnek most létre. Amikor túl vagy a változás okozta első sokkos állapoton akkor tudatosul csak benned, hogy az életed talán egyik legnagyszerűbb eseménye történt veled, ami a lehető legjobb dolgot hozta az életedbe. Ha nem történik meg veled ez a változás, akkor talán örökre ott maradtál volna, a békés, megszokott és biztonságot nyújtó, de boldogtalan élethelyzetben.

Egy újabb rendkívül intenzív változás áll előtted, de nem hagylak egyedül

Egy olyan havi számmisztikai előrejelzést állítottam össze számodra a június hónap intenzív energiáinak bemutatására, aminek segítségével napról napra követheted az energiák folyamatos változását, segítséget, útmutatást és megerősítést kapsz minden nap arra nézve, hogy helyes döntéseket hozz és biztos legyél abban, hogy jó irányba tart az életed.

Forrás: http://mindennapiszammisztika.hu/2015-juniusi-visszahuzo-erok?utm_source=visszahuzo-erok-old


Közelgő nyári napforduló (június 21.) – változó kollektív ikerlélek szerelem






Saint-Germain Fénymester közvetítése


A változások évében, június 21-e időterében, a Nyári Napforduló fordulatot hoz a kollektív ikerlélek mezőben is…
Ahogy a kollektív tér szeretet rezgése emelkedik, úgy nyílnak újabb és újabb energetikai kapuk. Pünkösdkor meghatározó energiakapuk nyíltak ahhoz, hogy még többen élhessék jelenlétüket az Aranykor Krisztusi Szeretethálójának életminőségében itt a Földön. Egyre többen hagyják maguk mögött régi, karmikus kapcsolataikat, élethelyzeteiket, egyre csak gyógyulnak a régi, vaskori szeretetsebek. Minél több seb gyógyul be, annál inkább talál vissza az emberiség a Krisztusi Szeretet frekvencia-tartományokba. Az Aranykor visszaadja a szabad döntések képességét, miszerint minden pillanatban (láthatatlan erők manipulatív hatása alól kivonva önmagát) dönthet a lélek arról, hogy szeretetben gondolkodik és nyilvánul meg a földi életében, vagy sem. A vaskor szeretetsérüléseinek árnyékai láthatatlan erőként mozgatták a lélek mentális és érzelmi tereit, majdnem hogy kiragadva őt a szabad megnyilvánulás lehetőségeiből. A lélek szeretetsebei, a fájdalomtestek, az árnyék-ének uralni képesek az egyén mentális és érzelmi tereit, vagyis a gondolatait, reakcióit, magatartását, szokásait.
Ám, jelen zónában az évtizedek óta tartó lélekgyógyításoknak áramlatában - Égi köszönet annak a sok-sok gyógyítónak, és a gyógyulást választó, a gyógyulás útját járó léleknek, akiknek fénymunkája során – megerősödött annyira a lélek, hogy képes a tisztán látásra. Ugyanis a lélek szeretetsebei, a fájdalom testek fátylat húznak a tisztán látás, hallás, érzékelés, tudás köré. Az árnyékok feloldásával az asztrális terekből, a lélek transzformálódik, alkímiai folyamatokon megy &aac ute;t, a fájdalomból felemelkedik a szeretet gondolatokba, szokásokba, megnyilvánulásba, felemelkedik a vaskorból az Aranykorba. Így minden egyén önmaga lelkének alkimistája, vasból alkímiáz aranyat…
Ebben a megerősödött energiamezőben egyre magasabb szeretetrezgéseket képes visszavenni önmagához a lélek. Felismerésbe kerül, a szeretet igazságának felismerésébe, lehullnak az illúzió hamis álarcai az addigi kapcsolatokról, élethelyzetekről és szerelmekről…
A lélek időről időre ismeri fel önön másik felét, a kiegészítő pólusát, akivel az egység semlegességét létezi…
Évek óta tart az ikerlélek – küldetésben lévők, mint szerelem energiát gyógyítók ébresztése, és az ikerlélek párok (kritikus tömegszintjén) egyik minősége teljes felismerésbe, ébredésbe került mostanra lélekpárját illetően. Eme ébredés egyáltalán nem azt jelenti, amikor vágyik az egyén a szerelemre, és ezért az egó szintjén akaratoskodik, hogy hagy legyen már együtt a lélekpárjával. Nem, nem. A szerelem energiája egy ősi erő: az aranykori Krisztusi Szeretetháló őseredet-lélekpár kapcsolata az ősi szerelem misztériuma. Az ikerlélek szerelem gyógyítójána k lenni (vagyis amikor gyógyítod akár külső segítséggel, vagy önmagad az ikerlélek kapcsolatodat) Krisztusi küldetés. Aki intenzíven éli eme energiát, gyógyítja önmagát ebben az energiában, azon lélekpárok mind-mind ebben a Krisztusi küldetésben vannak itt és most jelen. Ne gondoljátok, hogy oly sokan lennének ily mélyen érintve ebben az ősi energiában, mint gyógyítók! Minden, amit eddig átélt az ikerlélek szerelem gyógyulásban a lélek, az hat a kollektív térre. Lehet, hónapok és évek óta gyógyítod önmagadat és lélekpár kapcsolatodat, és minden emelkedésed a kollektív emelkedése is, és fénymunkád sor án ikerlélek párok százai találhatnak egymásra… (Talán anélkül, hogy eme szent kapcsolatot spirituális tudatosságban élnék meg.)
Lehet, most azt gondolod, remek, és hol vagyok én?
Nos, itt dől el, hogy eme fénymunkád Krisztusi küldetésben áramlik-e: Ha az ikerlélek kapcsolatod a Szent Grálod, vagyis a Szent Lélek-küldetésed, akkor bár most talán hasít a felismerés az előbb leírtak kapcsán, mégis igaz és mély alázattal viseltetsz, és könny csordul arcodon miközben ezt suttogod: Köszönöm…
És lehet, szívedre teszed most a kezedet, és megérted, hogy miért tart eddig (akár évekig is) és miért ilyen mély Benned ez a lélekgyógyítás, ami a Te (egyik) fénymunkád. Értelmet nyerhetnek most Benned, az átsírdogált éjjeleid, a magányos nappalaid…
De Neked itt és most tudnod kell!
Sosem voltál egyedül ezen az úton!
Én, Saint-Germain Fénymester, a lélekpárom Lady Nada Fénymester, Jézus és Mária Magdolna a megbocsátás Szeretetfény-mesterei, mindig, mindenhol mögötted álltunk, állunk, és tartottunk, tartunk Téged. Tartjuk a Szent Grál – küldetésed ikerlélek szerelem gyógyító kódjait, emlékeztetőidet, ébresztőidet. Arkangyalok és Angyalok seregei támogatnak és segítenek Neked, vezetnek el lélekcsaládod társaihoz, akik megértenek Téged, mert ők is ebben a küldetésben vannak. Minden ikerlélek fájdalom sebed gyógyítása gyógyítja a kollektív szerelmet.
Ahogyan a Fénymesterek dolgoznak, úgy dolgozol Te is!
Önmagadon át, önmagadon keresztül kiégetsz, transzformálsz, lerombolod a régit, és építed az újat. Alkimista vagy: megérted hát, hogy nem a fizikai síkon akaratoskodsz, hanem alázattal viszed végig a folyamatokat a szellem és a lélek szféráiban, és minden földi megnyilvánulásra csupán tükörként, azaz jelzőrendszerként tekintesz. Felismered e sorok között saját fénymunkádat, minden öngyógyításod kitágul a Krisztusi Szeretethálóra, hiszen ezt a küldetésedet Jézussal együtt tervezted meg a köztes létben, leszületésed előtt.
Fáradt vagy…
Tudom, tudjuk. Érezzük, mert Benned élünk, Veled élünk…
Kérlek, bízz magadban, hidd el, hogy minden azért van az életedben, mert elbírod! A keresztjeid Rád vannak méretezve, éppen akkorák, amekkorát Te választottál. Nem büntet senki, nincs ilyen, hogy bárki is büntetne. Az Égiek szeretnek Téged, bíznak és hisznek Benned! Az Égiek sohasem haragszanak, hiszen a harag és a düh hogyan is lehetne jelen a feltételnélküli szeretetben! Kérlek, gondold át ezt! Az Égiek mindig szeretettel, türelemmel, megértéssel és segítséggel vannak Feléd. Hiszen a szeretet megbocsát, és emel, nem pedig büntet, vagy akár számon kér…
Az ikerlélek párok küldetésében fordulópont érkezik:
Sokan átégtek Michael Arkangyal Szent Kék Megtisztító Tüzén, és ikerlélek szerelem egójuk felett visszavette a hatalmat a feltétel nélküli szeretet ereje. Sokan maguk mögött hagyták ikerlélek kapcsolatukat illetően támasztott vaskori mintás elvárásaikat, és már megengedik a az égi szerelem szabad áramlását. Az én-kép feloldódik, jövőbeni elvárások helyett marad a pillanat örömének békéje, szeretete, igazsága…
Június 21-i időtérben, a Nyári Napforduló energiájában megnyíló energiakapuk a „csere jelenséget” hozzák el, nyitják meg… Eddig a lélekpárok egyik fele ébredezett, immáron ébred a másik fél is…
Szent Iván Éj varázslata ébreszt az álomból, mert minden mesében benne rejlik a kód, a titok, ami az igazsághoz vezet el: Az álomban (kómában) lévő lelket az igaz, feltétel nélküli, elvárások nélküli, szabad megengedő és elengedő, másik döntéseit (bármi is legyen az) sértődés és megbántottság nélkül tiszteletben tartó, gyógyító szeretet és szerelem ébreszti fel…
Ébredjen hát, ki ezt vállalta! Ébredjen a lélekpár mindkét tagja, férfi és nő!
Ébredjen fel immáron az Aranykor Krisztusi Szeretethálójának igaz és ősi szerelme!
Feltétel nélkül hiszek és bízok Benned, ki e sorokat olvasod!
Tudd, a segítőd vagyok! Köszönöm, hogy vállaltad eme kivételes, és nemes Szent Grál küldetést! Szeretlek!”
Diktálta: Saint – Germain Fénymester
Közvetítette: Kristályfény33
http://vaktororsolya.hu/