2015. május 27., szerda

SZEMÉLYES ENERGIAMEZŐNK MEGTISZTÍTÁSA NÖVELI A FREKVENCIÁNKAT



(Feketéné Lendvay Katalin: Önátadás)


LELKÜNK FÉNYE egy szűrőn keresztül tör elő, ÉNÜNK MINŐSÉGE a szűrőn áthatoló FÉNY MENNYISÉGÉNEK A FÜGGVÉNYE.

Képzeljük el, hogy olyan koncentrikus energiakörök vesznek minket körül, mint a hagyma héjai. 

Az ÉNünkhöz legközelebb eső rétegek FIZIKAI , az azon túliak ÉRZELMI információkat tartalmaznak, ezután következnek GONDOLKODÁSMÓDUNK-ra, majd pedig a LELKÜNKRE és az ÉLETCÉLUNKRA vonatkozó információk. Ezek tulajdonképpen tudatunk oktávjai.

A lélek szintjén nincsenek félelmek vagy blokkok - csak tiszta, meleg GYÉMÁNTFÉNY, olyan, amilyet a meditálók szoktak maguk elé képzelni, hogy megtisztítsák a tudatukat.

A fizikai, érzelmi és mentális szinten azonban testi zavarokkal, megkövesedett érzelmekkel és rögeszmékkel találkozunk, amelyek a zavart és félelmet keltő múltbéli élmények eredményei.
Ezek a merev sémák olyanok, mint az árnyékok: mozdulatlan helyek, ahol nem találkozhatunk önmagunkkal és nem élhetjük át a szeretetet. Ott, ahol szétszabdaltuk magunkat vagy megpróbálunk elkerülni valami, lyukak és hézagok alakultak ki, amelyek szintén blokkoknak tekinthetők.

"AMIKOR LECSENDESÍTJÜK AZ ELMÉNKET, NINCSENEK GONDOLATOK, ÉS HA EZT ELÉRJÜK, ELLENÁLLÁS SINCS, MÁRPEDIG HA NEM AKTIVÁLJUK AZ ELLENÁLLÁSRA KÉSZTETŐ GONDOLATOKAT, ÉNÜNK REZGÉSE MAGAS, GYORS ÉS TISZTA." (Abraham/ Esther Hicks)

Most képzeljük el, hogy a lelkünk bölcsességet, akaratot és energiát sugároz, hogy életet, testet és személyiséget teremtsen a számunkra.
A sok árnyékos vagy mozdulatlanságba dermedt hely és hézag miatt azonban teljes énünk csak egy bizonyos százaléka tud felszínre kerülni, ugyanúgy , ahogy a fény is a szűrő lyukain képes áthatolni.
A magasabb dimenziókban lévő árnyékoknak vagy hézagoknak a mi saját testünkben és életünkben is megvannak a maguk sötét zugai.
Egy érzelmi trauma emléke és a köré épült hiedelmek árnyékot vetnek a testre, krónikus fájdalmat, betegséget vagy sérülést okozva az eredet seben megfelelő területen.

Ha értően próbáljuk meggyógyítani magunkat, elengedve a megrekedt érzelmeket és hiedelmeket, a sötét foltok eltűnnek, és LELKÜNK GYÉMÁNTFÉNYE IS ERŐSEBB LESZ.
Itt a Földön növekszik a frekvenciánk, bölcsebbek és szeretet teljesebbek leszünk, meggyógyul a testünk, és a lelkünk is fejlődni kezd.

VAGYIS, HA ELTAKARÍTJUK AZ ÚTBÓL A LÉLEKNYOMORÍTÓ ÉRZÉSEKET ÉS GONDOLATOKAT - EGÉSZSÉGTELEN ÉRZELMI SZOKÁSAINKAT - máris növekszik a rezgésünk.

A leggyakoribb blokkok éppen azok az egészségtelen érzelmi szokások: az áldozat vagy a zsarnok szerepe, a felelősség áthárítása, a makacs és akaratos viselkedés, a mások és önmagunk megmentésére irányuló késztetés, valamint a valóságtól való menekülés a figyelemelterelés, a tehetetlenség és a halogatás révén.
Ide tartozik még az irigykedés, a veszekedés/verekedés, a panaszkodás, a negatív (nem bírom, gyűlölöm) vagy csúnya (lehúzós, pletykálkodás) beszéd, ill. az is, amikor mindig a lehető legrosszabbtól tartunk. "Horogra akadva" - így nevezi Pema Chödrön buddhista szerzetesnő az ilyen reaktív viselkedésmintát.

Valahányszor sikerül megfordítanunk és egészséges érzelmi szokással helyettesítünk egy-egy horgot vagy viselkedésmintát, valahányszor sikerül feladnunk az ellenállásunkat, és a JELENBEN LENNI, lelkünk gyémántfénye annál több energiával lát el bennünket.
Ilyenkor a JELEN LEVÉS fontos információkat szolgáltat számunkra, megerősíti szándékainkat, és segít a következő lépés megtervezésében.

A blokkok másik típusa azokkal a gondolatokkal, hiedelmekkel és világnézetekkel áll összefüggésben, amelyeket kiskorunkban, önkéntelenül teszünk magunkévá a túlélés érdekében.
Könnyen előfordul, hogy ezeknek semmi közük valódi énünkhöz és valódi sorsfeladatunkhoz.
Ezek a rétegek korai éveinkből származnak, amikor önkéntelenül is a szüleink hitvilágához és pózaihoz próbáltunk alkalmazkodni.
Arra buzdítanak, hogy legyünk udvariasak és alázatosak, holott nekünk minden vágyunk, hogy rettenthetetlen újságírók legyünk.

Ezek a gondolatok olyanok, mint a vizes pokróc: lehúznak, és olyan viselkedésmintákra késztetnek, amelyekből már rég kinőttünk.
Igazából nem tőlünk erednek, ezért nyugodtan képzeljük el, hogy visszaszolgáltatjuk őket eredeti tulajdonosaiknak, vagy köddé válnak és eltűnnek az energiamezőnkből.

Ezek a kölcsönkapott gondolatok könnyen felismerhetőek, mert rendszerint utasítás formájában léteznek, vagy amikor kimondjuk őket, valaki másnak a hangja cseng a fülünkben.

" A MÚLTUNK NEM REJT MAGÁBAN LEHETŐSÉGEKET.
BÁRMIKOR DÖNTHETÜNK ÚGY, HOGY FELSZABADÍTJUK A JÖVŐNKET...
A SZÍVÜNK MÉLYÉN ÚGYIS TUDJUK, HOGY A FÉLELEM TÚLOLDALÁN A SZABADSÁG VÁR RÁNK." (Marilyn Ferguson)