2015. május 12., kedd

1200 ÉVES EGYIPTOMI VÁROST TALÁLTAK A VÍZ ALATT!


És gyönyörű képek készültek róla. Heracleion 1200 éve elveszett városára bukkantak búvárok a víz alatt. A várost jóval Alexandria előtt, az időszámításunk előtti nyolcadik században alapították. Ez volt a tengeri bejárat Egyiptom felé a görög hajóknak. Semmit nem tudtak a városról, ameddig 2000-ben Franck Goddio archeológus rátalált volna.


















Jézus 2015. május 3.


Pünkösdig folytatódik a közös összekapcsolódás!


Kedveseim!

Az egyik Fénytestvérem hívta fel a figyelmemet rá, hogy nagy csend van a 20:20 meditáció körül, melyben arra kért minket az Felső Vezetés, hogy egy erőteret képezzünk a Kárpát- medence körül,- ami abban nyilvánul meg, hogy minden egyes lélek akihez eljut ez az üzenet a Fénybe áll, rögzítve Fénytengelyét. Figyelmét a Pilis szakrális központra fókuszálva, szellemi fényét kisugározva szétteríti a Kárpát- Hazában.
Ez az erőtér azért szükséges, hogy ténylegesen meg tudjon történni a Feltámadás.
A Feltámadás megtörtént, és ahogy közzé tettem húsvéti beszámolómban, a Felső Vezetés kérte, hogy egészen Pünkösdig folytassunk a munkánkat. Így hát Mindenkit szeretettel megkérek, továbbra is folytassuk a közös összekapcsolódással történő munkát!
Hiszen a Fény általi teremtés a mi dolgunk, amely megemeli egész Kárpát-medence rezgését. A Fény sugárzása, tudatos teremtés és cselekedetek által teremtsünk Új Hazát, melyben a szeretet és a Lélek gyógyítása kapja a főszerepet.
A tiszta Fény folyamatosan áramlik a Kárpát-medencébe.
Ez a Fény a mély lelki megtisztulás lehetőségét adja meg számunkra.
Ugyanakkor bizonyos embereknél zavarodottságot kelt.
Minden MAG a szívét fényesíti át ezekben a napokban.
Nagyon mélyreható lelki folyamatokat élünk át.
Tisztul a magunkról alkotott Én-képünk, és lassan, de biztosan visszatalálunk ÖnMAGunkhoz.
Ha esetleg nem emlékeznétek rá, a Szakrális királyság és a Húsvéti Közös Munkánk eredményének beszámolója itt olvasható:
http://ahimre.blogspot.hu/…/husveti-kozos-munkank-eredmenye…
Áldással, szeretettel és köszönettel: Feketéné Lendvay Katalin