2015. május 7., csütörtök

Devizahitelek elszámolása: sok az elégedetlen - 2015.05.06. - tv2.hu/mokka



Aranyasszony avatás az ősidőkben






Fennmaradt írásokból tudjuk azt, hogy az aranyasszony azt az őstudást képviselő nőtípus, aki az IstenAnya kelyhe testi valójában. Magában hordozza a „MAG” mindentudását, s azt a képességet, hogy a FöldAnyával, s IstenAnyával, folyamatosan kapcsolatban legyen.
Feladata az Egyensúly elősegítése és fenntartása, melybe beletartozik a család, a nemzet és a Föld egyensúlya.
Vagyis: - összekapcsolja az Eget és a Földet, azaz égi és a földi tudást - egybeszeret mindent, ami szétválasztott és egymással harcban áll - önmagában a középpontban él, s a középpont erejében az egységbe másokat összerendez - a Kárpát medence – az AnyaFöld kristály-szerkezetében rejlő és ott kódolt információt kibontja és a felszínre hozza, elérhetővé teszi - a leányok szakrális ébresztése, tanítása, a női őstudás továbbadása - a MAG tudás őrzése, továbbadása - szellemi vezetőként segíti a közösséget amiben él, IstenAnya akaratának közvetítője aranyasszony
Hogyan vált egy nő a gyakorlatban is aranyasszonnyá?
Az első szexuális együttlét után jött meg az aranyasszony arany fénye az aurájában, s ezzel a gyakorlatban is aranyasszonnyá avatódott.
De miért és hogyan történt ez? Az aranykorban a szexualitás nem testi kísértésen, vágyon alapult, de jelen volt. Amikor egy nő elérte azt a testi-lelki-szellemi fejlettségi szintet, hogy ismeri/tudja ősi gyökereit, ismeri a Természet titkait, ismeri önmagát, a tudatosságából eredő szolgálatát; akkor állt készen arra, hogy találkozzon a kiválasztott férfival.
(A férfi ekkorra természetesen már szintén elérte ugyanezt a tudatossági szintet.)
Akkor lehettek egymáséi, ha mind a ketten jelen tudtak lenni az ITT és MOST pillanatában, melyben szívből egymást választják. A testi együttlét egy minden síkon történő egyesülés; testi, lelki, szellemi egybeolvadás és egy olyan lépés a fejlődésben, mely olyan magasságokba emel, melyet csak a másik féllel együtt érhetünk el. A nő megkapja azt az energetikát, amit csak egy férfi adhat meg, s mellyel Teljessé válik (s a férfi viszont, megkapja azt az energetikát, melyet csak egy nő adhat neki).
A férfi és a nő EGYek, de mégis mások. Más a nő és más a férfi. EGY-mások.
 Az EGYnek a másai. Együtt teljessé válnak, hozzáférve a valódi belső erejükhöz.
Akivel az első együttlét megtörtént, az lett a nő élete párja, egy életre szóló közös út kezdődött.
Az aranyasszony az ilyen első együttlét után kapta meg az arany fényét, mely az egész közösség számára tudatta, hogy készen áll betölteni a küldetését. Forrás: Pozsgai Nikoletta,
Az AranyAsszony Iskola vezetője, NagyBoldogasszony papnője
 Az Aranyasszonyok az Aranykor valóságának hordozói c. 2012-es cikke. magyarno.com