2015. április 20., hétfő

DRUNVALO MELCHIZEDEK: A SZERETET A VÁLASZ



Elérkezett az idő, hogy tudatosan továbblépjünk az Élet következő szintjére. Úgy érzed van benne igazság? Hitem szerint a világ készen áll erre. Elkészült a világ körül található összes tudatossági háló. Emberi szempontból nézve minden beállítás és behangolás a legmagasabb szinten megtörtént. A Földanya felébredt és tudatos, pontosan tud mindenről, amit gondolunk és érzünk. Ismeri a szívünk mélyéről jövő vágyakat. És azt gondolom, hogy ez az Anya szeret minket, jobban mint hinnénk. Azt hiszem segítségünkre siet majd, hogy megértsük, kik is vagyunk valójában. És mi leszünk azok, mint gyerekek, akik saját életünkön keresztül visszavezetjük a világot a Fénybe. 
Ami igazán fontos az átmenet időszakában, az a tudatosság állapota. A tudatosságod felülemelkedik bármilyen fizikai problémán. Lásd és éld meg az Élet Egységét. Ha tudod, hogy csak egy Isten létezik és minden élet bensőségesen kapcsolódik egymáshoz, mindenhol meglátod ezt az egységet és végül meg is éled ezt az egységet a mindennapjaidban, a Földanya védelmezni fog és gondosan átvezet majd a következő világba. Ez az élet nagy titka, valamint az a védelem, amit az Anya Természet nyújt.
Hogyan tudod ezt elérni? A Jó és a Gonosz régi tudatosságának elhagyásával, amelyet azért kell megtennünk, hogy belépjünk egy új, magasabb tudatosságba. A régi tudatosság úgy látja önmagát, mint aki testen belül létezik és minden és mindenki más ezen kívül van. Ez a látásmód illúzió. A hinduk úgy hivják "Maya".
Hermész az Ókori Görögországban azt mondta: Amint fenn, úgy lenn. Ez a mondás népszerűvé vált és ezt a tudomány is bizonyítja mostanában. A makrokozmosz és mikrokozmosz egymás tükörképei. Ugyan így egy másik mondás is fontos: Amint belül, úgy kívül. A belső és külső összekapcsolódik.
Ez az a hely, ahol a fontos teendőt meg fogjuk valósítani. Felismerni azt, hogy ami belül történik, tükröződik kívül is és fordítva. Erre a kapcsolatra hatással vannak az érzéseink. A félelem a létezés összezsugorodott állapotát hozza létre. A szeretet a létezés kiterjesztett állapotát teremti meg. Amikor félelmet érzünk és összehúzódunk, a külvilág irányítása alá vonja a belső világunkat. Amikor szeretetet sugárzunk és kiterjeszkedünk, a belső világunk irányítja a külső világunkat. Mi történik, amikor elveszíted az állásodat? Félelmet és összehúzódást érzel, és úgy érzed, hogy az egész világ csapást mér rád. Minél inkább hatalmába kerít a félelem, annál nehezebb állást találnod. Azonban, amikor szeretetben élsz és kiterjeszkedsz, úgy tűnik, hogy minden természetszerűleg jól sikerül. Az emberek azt akarják, hogy nekik dolgozz, mert körülötted akarnak lenni. Ez a kapcsolat.
Szóval a kulcs az interdimenzionális túléléshez az, hogy maradj pozitív és szeresd az életet, még akkor is, ha a külvilág reménytelennek tűnik. Legyél tudatában a Természet tökéletességének. És ugyanakkor hasonlóan fontos az is, hogy lásd és tudd, hogy a Nagy Szellem/Természet él és tudja hogy létezel. Fejleszd ki önmagadban a kommunikáció képességét Istennel. A bennszülöttek felfogását jól példázzák a Kahunák Hawaii-on: hitük a természetben élő és tudatos.
A végső kulcs pedig az, hogy létrehozod önmagadban a Természettel való kapcsolatot. Hagyd, hogy a belső gyermek előbújjon belőled és „játszom" az Élettel. Marah Baba tökéletesen megragadta a lényeget: „Légy boldog, ne aggódj." Bashar másképp fejezte ki magát: „Légy boldog, minden ok nélkül."
A te gyermeki örömöd vezet majd Haza. Emlékszel rá?
Szeretettel és szolgálattal, Drunvalo.