2015. április 14., kedd

Új csillagzat alá kerülhet az életed!


Több múlik rajtunk, mint hinnénk! - Dr. Bagdy Emőke betegségeink valódi okáról (+videó)


Betegségeinkért mi is felelősek vagyunk: sokkal több múlik rajtunk, mint gondolnánk. A jó hír, hogy gyógyulásunk is nagyrészt a saját kezünkben van!
Íme egy minden szempontot figyelembe vevő, igazán szakmai vélemény arról, hogy a test és lélek állapota hogyan befolyásolja a betegségek kialakulását. 

Dr. Bagdy Emőke, többszörösen kitüntetett magyar pszichológus boncolgatja az egészség, betegség fogalmát a test- elme-lélek tükrében. Ki lehetne nála hitelesebb előadó: akinek nézőpontjában helyet kap nemcsak az akadémiai tudomány, hanem a kvantumfizika aktualitásai és a spiritualitás is.

Íme a videó: 

Korlátaink a Théta tér tükrében - Nagy Szilvia, Jakab István



„Egész életünkben korlátokat gyártunk, mire feleszmélünk, már kész is van a ketrec.” Nagyon kevésszer engedjük meg magunknak, hogy az intuitív lényünkből kiáradó érzések, szavak, mondatok hagyják el a szánkat. Általában a tanult korlátaink által létrehozott szabados mondatok útján kommunikálunk. Az elme a társadalmi elvárásokhoz és konvenciókhoz igazodik, gyakran egy életen át szürke hamuval takarja le valódi érzéseinket, problémáinkat. A tudatalattiban ott dolgoznak ezek az erők, energiák, és gyakran megmagyarázhatatlanul törnek fel érzések, manifesztálódnak a betegségek. Mennyivel egyszerűbb lenne megkérdezni magunktól minden testi érzés, gondolat kapcsán: hogy érint ez engem, hogyan tudnék változtatni ezen? Ássuk ki mi a probléma gyökerét és ott szüntessük meg a problémát a Theta energia segítségével.



Enigmák - Valamire készül az USA - 2015.04.08.


Lady Mester Quan Jin üzenete 2015. április 9.


Jó úton vagytok a nagyobb békéhez és harmóniához a világban 

Pablo Arellano: Long Time Relaxing and Healing Music