2015. április 9., csütörtök

EGY-ÉN-IS-ÉG


Ez már, a vég végzetének a vége, színpompás lesz a végjáték amiben átfordulunk az új kezdet kezdetének a kezdetébe. grin hangulatjel
Ha már a minap egy kedves fehér galambocska megállított egy kapualjban ahol megfordulva egy táblácskát találtam egy felhívással keringőre, szót ejtenék egy két dologról. grin hangulatjel

Éjjel, a fehér, fekete és a színes erők, nemrégiben megesett nagy általános közös megegyezése értelmében, vészkijárati multifunkcionális térdimenziós kapu nyílt a hold mellett, hogy hazatérhessen mindenki eredeti rendeltetési helyére.
A következő napokban hetekben, sokan érezhettek majd egyfajta ürességet egyedüllétet és felszabadultságot ahogy a nem emberi lelkek elhagyják a az emberi testeteket. Mások azt érezhetik hogy valami végtelen nyugalom költözött beléjük, az ő alapvetően emberi lelkeik a tiszta szeretet közvetítését vállalták és hogy segítsék integrálni az isteni részt az emberekbe. Akiknek távozik a lelke azoknak sem kell megijedniük mert már a földi energetikai hálókban olyan program fut ami hasonlóképp segíti ezt az integrációt, és a fél-elemekből egészek lesznek, minden mi elszakadt az alap szeretet energiától most újra egésszé válik.
A mindent átható teremtő erőtől elszakadt lelkek félelme volt az, ami arra késztette őket hogy az emberben újra egy másik tudatos létezővel váljanak egésszé, ezzel egyben meggátolva az ember teremtővel való tiszta kapcsolódását és mégis ez volt az ami elő is segítette minden egyéb próbálkozásuk ellenére ezt az újra összekapcsolódásnak a lehetőségét.
Újra kapcsolódás van lélek-teremtő és egó-teremtő egységben, egészség-ben. Mindent átölelő átalakulás indul el az emberiségben, ( az egók akik már félig meddig azok is lélekké válásának a folyamata ) elindul az emberekben a fénytestépítés ami a fizikai test teljes kitakarításával fog kezdődni, de a lehető legkevésbé kellemetlen formában, különösebb betegeskedések nélkül. Főleg a nőknél lesz ez a leginkább tapasztalható ahogy elkezdenek a hold energiáiról leválni mint az már elkezdődött sokaknál akik vállalták a teszteket hogy a nagyközönségben a leginkább gördülékenyen menjen végbe a folyamat. Sokan alig fogják kívánni az ételt már, mert beindul az éteri DNS-ek aktivizációja, a sejtszintű fény/energia felszabadítás ami korlátlan energiával látja el a testet, csak meg tanítani a sejtjeinket ebből táplálkozni. Nagy változások lesznek a családokban is, az eddigi karmatikus és/vagy lélekcsalád szintű kapcsolatok felbomlanak és teljes újrarendeződés indul el. A lélektől örökölt és sejtszinten energetikailag kódolt tudás és képességek tiszta esszenciája is kezd beáramlani a testbe olyan mértékben amennyire azt az ember felelősséggel tudja nagy biztonságban kezelni. Felbomlanak a fél-elem alapú kapcsolatok is ahol a másik energiáiból táplálkoznak avagy próbálnak táplálkozni az érintett felek és a fentebb említett módon egész-szé válik mindenki. Ennek következménye, hogy elmaradnak a szélsőségesen pozitív vagy negatív érzetek is és valódi, békés, stabil, szinte semleges szeretetteljes érzések veszik át a helyüket. Megszűnik továbbá a régimódi mester - tanítvány vagy gyógyító - beteg stb-stb kapcsolatok is és mindenki aktivizálja magában a mindenségben jelenlévő mestert, gyógyítót, tanítót, az emberek pusztán a segíts-ég nyújtás mentén fognak kapcsolódni. Egyre kevésbé lesz szükség bármi külső dologra, lehullanak a spirituális rítuális maszlagokról is a leplek és megszűnnek a régi, idejétmúlt jelképek, gyakorlatok alkalmazása, örülhet az akinek a testén semmi ilyen szimbólum sincsen mert ez eddig ezek mind csak az emberi testi tudat kiiktatására szolgáltak hogy a lélek lehessen az egyedüli egész uralkodó a testben.
Elindult az ez eddig sikertelen, külső génmanipulatív istenember kísérletek helyett, a valódi belső istenemberlélekké válási folyamat.
Pünkösdig jönnek a valódi férfi energiákat megjelenítő férfiak, mert végre valahára elértük azt a kritikus női tömeget akik integrálták magukba a valódi női energiákat és ezzel az emberiség felkészült a valódi férfienergiák befogadására. Ezáltal elmaradnak majd a szenved-éj energiák is és lebomlanak az eldeformálódott egységminták is amiket pl egy pornóoldalra bekukkantva ( vigyázzatok a vírusokkal hehe grin hangulatjel ) tökélesen elént tárnak. ( persze én nem bántom senki identitását sőt ismerek nagyobb szeretetben élő hason nemű párt is mint az általam ismert legtöbb különnemű grin hangulatjel )
és a többi és s a többi és a többi KB egymillió oldalt lehetne írni erről, de legyen most ennyi előjáróban. Mivel nem vagyok a szavak embere, a többit majd mindig a legalkalmasabb időpontban a tiszta közvetítők lecsatornázzák az átalakult tudatmezőkből az arra legalkalmasabb időpontban, én csak feltöltöttem a teljes pakkot.
Ezúton is kérnénk megint mindenkit arra hogy maradjon nagyon békés mindig, még sokan működtetik a karmikus vonalakat és a kiszenesedik a kivirulást segítő erők is megpróbálnak békéből szeretetből mindenkit majd ezzel segítve a folyamatokat. Hagyjátok el a hitet és tudásra cseréljétek azt mert csak a tudatlanok hisznek és hinni bármiben lehet. A valódi tudás az amit a szív tud az a legelső halk szinte meg sem fogalmazott gondolat ami mindenkiben ugyanarról az egy tőről fakad. Felejtsétek el az egyek vagyunk spirimaszlagot is mert baromi különálló tudatok vagyunk de képessé kell váljunk arra a következő időben hogy egyként emberiségként éljünk és létezzünk, hogy integráljuk és használjuk magunkban azt az egy tőről fakadó energiát, pusztán ez az ami eggyé tesz minket semmi más. ( erre lehet sokan kibuknak majd így azt már csak zárójelben mondom hogy az a fajta isten sem létezik akit sokan hisznek ( mert nem tudnak grin hangulatjel ) és baromi nincs is itt jelen ebben a teremtésprojektben mint tudatos létező, mint azt sokan hiszik. Igen van egy teremtő, aki mindezt a inkubátort létrehozta aki az energiáját adta és abba mindent szabályát törvényét kódolta, (ez az ami mentén egyek vagyunk egyébként ) de aztán úgymond lezárta mert úgy hiteles a kísérlet ha nem nyúlhat bele még ő sem kívülről mert azzal megmásítaná a végeredményt. )
 Talán még annyi, mindenki kezdje el felvenni a kapcsolatot az őrangyalaival, mert ők pusztán az embert hivatottak segíteni, az embert óvni teremtettek. Benne bátran megbízhattok ők olyan speciális lelkek akik sosem hagyták el a rendeltetési feladatukat és mióta léteznek becsülettel végzik a feladatukat.
őrangyalok sehol máshol a teremtésben nem dolgoznak csak itt földön mert sehol máshol nincs ilyen fátyol ilyen öntudatlanság, és egy magáról teljesen tudó megtestesült multidimenzionális lénynek minek kéne még egy multidimenziónális lény mint az őrangyalok akik csendben a háttérből próbálják óvni az épp csak csecsemőkorban lévő emberiséget mint sok kis lelket az óvodában az ovo nénik, bácsik.
 Írta:
At Chi