2015. április 3., péntek

Belső Béke Meditáció a szív útján.- Gunagriha



Népszerű hagyomány Németországban Húsvétkor a fákat díszbe öltöztetni.
Ez a hagyomány már negyven jelen van.
A képek magukért beszélnek.



















Ó szépséges Egy - Válogatás Sri Chinmoy imáiból


Formait áldozni szellemiért!


Hilarion 2015. március 29 - április 5.


Áprilisi energiákról - ahogyan az a Csillaglesőben áll:

Ahogy megnéztem az április hónap asztrológiai állásait, azt kell, mondjam, hogy eseménydús időszak vár ránk. Ez alatt azt értem, hogy már eddig sem volt semmi olyan, mint régen, de most még tovább fürdünk azokban az erőkben, amelyek által képes leszel az egódat, fájdalomtestedet tovább bontani. Éppen ezért sok minden történhet most veled, amit nehéznek találhatsz, pedig csak a régi fájdalmaid és sebeid gyógyítása van most terítéken. Élvezd hát!

A hónap első két hetében egy aktív fényszög található az égen, a Mars–Szaturnusz kvinkunsz kapcsolata. A Szaturnusz a benned lévő tapasztalatok bölcsességgé kristályosodását szimbolizálja.
A benned élő Mestert. Aki pont ott, pont azt teszi, aminek helye és ideje van. Aki Valódi abban a tekintetben, hogy nem elszállt illúziókat kerget, hanem stabilan a MOST-ban van.
Ennek próbájára kerül most sor: az akaratod és az életed iránya mennyire Valódi? Mennyire vannak benned illúziók, azaz olyan területek, amelyekre nem mersz ránézni, amit kerülsz, amit nem fogadsz be, ami elől menekülsz? Mi az, ami nincs kikristályosítva bensődben, csak egy elképzelés, amiről mégis azt hiszed, hogy tudod? Itt bizony most ledől MINDEN illúzió.
Minden, ami csak vágyálom, amit csak szeretnél hinni magadról, de valójában délibáb, az most kiderül. Nagy erő jelenik meg, ami ezt előhozza. Most jött el Valódiságod próbája!
A Mars kapcsolata által most minden valótlan törekvésed akadályba ütközik. Jó lehetőség arra, hogy meglásd mi az, amivel nincs dolgod! Add fel az akaratodat!
A feszültségek sorozatában meg fogod találni belső békédet, csak ehhez valamit nagyon el kell engedned. Mindenki a saját belső csatáját vívja önmagával, amiben Te úgy tudsz segítséget adni, hogy elsősorban saját belső békédet teremted meg. Ha mások elveszítik is a fejüket, te csak vonulj vissza saját belső teredbe.
Ne reagálj, ne válaszolj, különösen ne indulatból – inkább sehogyan se! Így fogod tudni átalakítani a belső, ütközésre vágyó kényszert, ami még mindenkiben benne van. Vonulj vissza mindentől – s ez nem taktikai visszavonulás, se nem megfutamodás, csak egyszerűen levonod a magad tapasztalatát az ütközés során, és lépsz egyet hátra. Lehet, hogy ezért gyávának gondolnak, de ne foglalkozz vele, hiszen ez nem erről szól!
Ha bátran mersz hátralépni és KIVONULNI egy ütközetből, akkor valójában Te nyertél, mármint te lettél bölcsebb és tapasztaltabb, míg a másik csak a megszokott és berögzült mintáit használta.
S ezzel miért segítesz? Mert ezzel teremtesz lehetőséget a másiknak arra, hogy kilépjen a korlátai közül és megérkezzen belső lényegébe!
* * *
Két fontos kapcsolatról kell szót ejtenem. Mindkettő, a lassú mozgású bolygók miatt, régóta fennálló kapcsolat, amely a hónapban lett egzakt. Pár hétig még érdemes az itt írtakat újra elővenned.
Az egyik a Neptunusz és a Vesta együttállása. Lapozz vissza a Vesta jegyváltásához, amikor a szexualitásról írtam (03.28).
Ez a kapcsolat azt mutatja, hogy bizonyos szinten teljesen elzárkózol a saját szexualitásodtól, és megpróbálod azt valamiféle transzcendens köntösbe bújtatni, vagy alantassá, feleslegessé degradálni. A transzcendens szexualitást is lehet persze tisztán és őszintén csinálni, hiszen mindannyian különbözőek vagyunk!
A Te dolgod az, hogy meglásd, mi az, ami valódi benned. Mennyire tisztán viszonyulsz ehhez a kérdéshez, mennyire tudod blokkok és elfojtások nélkül megélni? Az elméd bármit ki tud ám találni, hogy elhitesse veled, hogy neked van igazad.
Ám ha ez rendben van, akkor erősítsd magadban ezt a tiszta fényt! Ugyanakkor továbbra is javaslom a tantra gyakorlását, ami nem feltétlenül egyenlő a szexualitással. A tantrának rengeteg ága van, amiből csak egy szól konkrétan a fizikai szintű egyesülésről. Láttam már úgynevezett tantra tanítókat, akik valójában csak több szexet keresnek. Nos, mivel Vesta egy szűz istennő, ahol a szüzesség tisztaságot jelent, ezért most a TISZTA szexualitás megtalálása a célod. Ebben a témában hatalmas blokkok vannak az emberiségben, tehát azt gondolom nem fog egyik napról a másikra menni, de érdemes most ezzel mindenképpen foglalkoznod.
A másik, lassan áthaladó fényszögkapcsolat, ami sok napon át van érvényben, a Plútó és a Lilith trigonja. A Lilith – ahogy korábban említettem – az a negatív oldal, ami valójában minden istenember része. Megtagadni, kiirtani, likvidálni nem lehet, mert ha valami ellen harcolsz, ha valamit elzársz, az ugyanakkora erővel fog visszatérni hozzád, mint amekkorával elnyomod.
Így a sötét oldalunk elleni harc valójában örök, és kiszállni csak megengedéssel és integrálással lehet. A Teljességed része az árnyék-éned is. Engedd meg, hogy ez mutassa meg az irányt, amerre haladnod kell, és engedd, hogy megmutassa, hol nem vagy még egész!
A Plútó mindent átalakító „atombombája”, minőségi átalakulása valójában most arra ösztönöz, hogy robbanj ki ebből a drámából, a „jaj, szegény én”-ből, a hatalmi harcaidból, a szenvedésedből, önmagad nem-elfogadásából. Hogyan? Egyszerűen a figyelem erejével. Csak vedd észre és figyeld meg a folyamatot, miközben játszmázol és szenvedsz. Ne állj ellen neki, éld meg ugyanúgy, ahogy eddig, ne küzdj ellene, de figyeld magad közben.
Ez az erő ki fog belőle röpíteni téged. Saját példámat tekintve, másfél éven át ragadtam bele egy szellemi mintába, ami tökéletesen zárt volt, de mindenre magyarázatot adott – akkor ebből valójában soha nem tudtam volna kitörni, mert ami kitört volna, az nem volt része ennek a mintának. Így hát egyszer csak ért egy impulzus, ami ráébresztett: egy mintában vagyok!!! És ahogy elkezdtem figyelni, rájöttem, hogy minden balgaság, amit hittem, ami meghatározott engem. Nehéz felismerés volt, de egy sokkal magasabb szabadsági fokra kerültem.
* * *
A múlt korlátait, mint mag a földet, feszítsd szét, lépj ki belőle, mert így fog szárba szökni a benned lévő kreativitás és teremtőerő. Tudatosítsd, hogy alkotó lehetőségeidet egyedül a múlt eseményei által beléd kódolt programok korlátozhatják.
A múlt tapasztalatainak összessége MOST mutatja meg neked, hogy milyennek is látod magad. Ám ez megváltoztatható, ha kilépsz a múlt általi determináltságból! Talán nehéz elhinni, hogy azért mert sokszor így vagy úgy működtek a dolgok, akár működhetnek másképpen is – mert ebben a betegségben szenved az Emberiség nagyon-nagyon régóta. Most megmutathatod, hogy Te már képes vagy a váltásra!
Ugyanakkor a párkapcsolatod (vagy az ahhoz való hozzáállásod) szintjén is nézz körül. Mennyire hagyod, hogy a múlt párkapcsolati tapasztalatai határozzanak meg a jelenben? Azért mert a társad így vagy úgy viselkedett régebben, attól még adj neki újra lehetőséget, mert lehet, hogy már rég megváltozott, csak a múlt-szűrőd miatt nem látod meg benne a változást. Így jelentősen emelkedhet párkapcsolatod minősége, élj hát vele!
Vizsgáld meg párkapcsolatod hajtóerejét!
A hónap közepén mindenképpen érdemes leülnöd egy kis belső elemzésre, és megnézni, hogy milyen problémáitok vannak a társaddal. Az legyen a célod, hogy túlláss a megszokott mintákon, és felismerd a Te szerepedet ebben a kapcsolatban.
Miért tart ott, ahol tart? Mi az, amin változtatni kellene?
Ha most éppen nincs társad, akkor a régi viszonyaidat vedd végig, vagyis vizsgáld meg egész eddigi életedben a párkapcsolat témáját. Ne vedd elő újra a lerágott csontokat, most tényleg próbálj egy kicsit TÚLLÁTNI azon, hogy egy-egy dolog miért alakult így, miért és hogyan jutottatok ide. Hidd el, a válaszok ott vannak benned, bízz magadban, hogy meg tudod találni!
Kérhetsz hozzá külső segítséget is, aki képes objektív támogatást adni neked. Ez az áldozathozatal napja! Ha felismered, hogy mit kell feláldoznod magadból, akkor szintén egy óriási előrelépést vihetsz véghez!

 Sok szeretettel,
Kiss Balázs Kunó

Húsvét hajnalának alkímiája ikerláng égetésből ikerlélek örömbe és békébe… Mária Magdolna Fényüzenete a Lélekpároknak

„Kedveseim!
Csodálatos fénymunkát végeztek az őseredet lélekpárok kollektív gyógyító terében. Egyre többen ismerik fel eme Szent Égi Ajándék valódi célját, a lélekgyógyítást és a spirituális fejlődés lehetőségét. Hiszen az ikerlélek energia az Újkor, az Aranykor magasabb rendű szeretet rezgéseire emel, mert a magasabb rendű szeretetre tanít, így a spirituális evolúciót segíti.
Sokan, még mindig a régi (vaskori), idejét múlt gondolatmintán viseltetnek az ikerlélek párjuk felé: elvárások, sztereotípiák, régi kapcsolati minták. Sokan még mindig egy földi szerelmet, házasságot, gyerekeket várnak, sokan még ki is mondják: „Nem érdekel semmi, csak ez az élet, csak itt és most legyünk együtt, a többi engem nem érdekel…”
Kérlek, gondolkozz el, hogy a jelen földi életed aktuális boldogsága, a „most legyen jó, a többi nem érdekel”, „most legyen meg az, amit én akarok” – és sorolhatnám – mennyire új vagy régi gondolatminta… Sokan még azt is kimondják: „Nem érdekel a spirituális fejlődés, nem érdekel a gyógyulás, csak legyek vele együtt”. Vagy… „Én ezt így akarom, és ezt úgy akarom”.
Atlantisz energiái jelen vannak, újra töltődik azaz energia tér, amikor a spirituális intelligencia lesüllyedt. A fájdalom fátylai elzárták a tisztán gondolkodást, tisztán érzékelést. Vajon most meddig engedi süllyedni bárki önmaga tetteit, szavait és gondolatait, azért, mert együtt akar lenni a lelke másik felével?
Sokan rabjai lettek lelkük másik felének, az ikerlélek energiának. Holott a lélekpárok szerelmének beteljesülése a magasabb rendű szeretet szabadságában történhet meg, a hármas egységben. Az ikerlélek energia segíti a lélekgyógyulását és kiemel a vaskori karmikus, reinkarnációs ciklusból.
Ilyenkor szomorú a szívem, mert ez egy megrekedt állapot, és igyekszem segíteni a kimozdulást, ahogyan kéri és engedi a lélek…
Kérlek, emlékezz az én ikerlélek kapcsolatom egyik történetére, amiről ilyenkor, Húsvétkor megemlékszik a világ! Az utolsó éjszakán nagyon sírtam, és könyörögtem Jézusnak, hogy maradjon velem… Ő erre így felelt:
„Te is tudod, hogy nem ez a lelkünk való vágya. Te is tudod, hogy most földi félelmeid beszélnek. Hiszen Te és én mindig, mindenhol Egyek vagyunk, összetartozunk. A Földön a gyógyulásért vagyunk. Ez csupán egy élet, nem a kezdet és nem a vég. Semmi más, csak egy élet a sok közül. Egy szerep, se több, se kevesebb. Ez egy élet, egy állomás, ám te meg én a létezésben vagyunk. Sose feledd, egyetlen Magdalénám, hogy te és én kik vagyunk, honnan jöttünk, és jelenlétünk a Terrán az emberiség emelkedését, Gaia emelkedését szolgálja. Szerelmünk a gyógyításon, a spirituális emelked&ea cute;sen keresztül teljesül be. Ikerlélek szerelmünk, Egylélek energiánk itt létének a célja a szív és a lélek gyógyítása. Ez egy szent és áldott misszió. Emelkedj felül, édes, drága Magdalénám az alacsonyabb rezgésű személyiség félelmein, akaratosságán! Emlékezz arra, hogy te és én, kik vagyunk, és emlékezz, hogy mi a létezés! Engedd, hogy a gyógyítás beteljesülhessen, mert akkor mi beteljesülünk.”
Láttam Jézus szemében a fájdalmat, ahogy ő látta az én fájdalmamat. Igen, nagyon nehéz volt őt elengedni, és neki sokkal nehezebb volt elmenni. A mi ikerlélek szerelmünk így teljesült be…
Kérlek, értsd meg, az ikerlélek kapcsolatok, amikor szellem, lélek, fizikai síkon is, hármas egységben, spirituális tudatosságban áramolnak, ott már nincsen helye a régi (vaskori) mintáknak, egó játszmáknak, szeretetseb takargatásnak. Az ikerlélek kapcsolat spirituális tudatossága nem azt jelenti, hogy tudod, ki a te ikerlelked, majd akaratosságból irányítani próbálod az egyesülést. Az ikerlélek energia tudatossága jóval több, mint tudni ki a lelked másik fele. Az ikerlélek energia tudatossága a spirituális tudatosságban, szeretet-evolúcióba emel.
A hármas egységű, spirituális tudatosságban, az Aranykor energiáiban való jelenlét a lélek gyógyulásáról szól. Az aranykori spirituális tudatosságban jelen lenni azt jelenti, hogy amikor valami fáj és bánt egy jelenség az ikerlélek kapcsolatodat illetően, akkor mögé nézel a tükörnek, fellebbented a fátylat, mit és hogyan lehet gyógyítani a lelken. A másik fél számonkérése, a másik fél felelősségre vonása régi viselkedés minta. A követelőzés, az akarás, az elvárások régi (vaskori) viselkedés minták.
Sokan már csodálatosan áramlanak eme szent áldásban. Gyógyítják, első sorban önmagukat, így a kapcsolatukat. Önmagunk lélekgyógyulásán vezet az út az ikerlélek szerelem magasabb rezgésű jelenlétéhez. Ők, kik emelkednek az aranykori szeretet rezgésekre, megengednek és elengednek, és figyelmüket az élet helyett a létezésen tartják.
Húsvétkor, kérlek, gyújts meg egy rózsaszín gyertyát, és imádkozz! Kérlek téged, most az egyszer azt kérd, hogy tudj magasabb szeretet rezgésről tekinteni, és ott áramolni az ikerlélek kapcsolatodat illetően! Hiszen most Húsvétkor transzformálódik - az eddigi sok gyógyításnak köszönhetően - az őseredet lélekpár energia „ikerláng energiából”, mint az égetésből, kitisztításból, az „ikerlélek energiába”, mint balzsamozásba, cirógatásba, gyógyulásba. Michael Arkangyal szent jelenlétét, feladatát (karmikus félelmek kiégetése, karmikus fájdalmak kitisz títása) átadja immáron Rafael Arkangyalnak (gyengéd, simogató balzsamozás, gyógyítás) az Őseredet Lélekpár Kollektív Terében itt a Terrán.
Sokan most fognak találkozni ikerlélek párjukkal, mert ők úgy terveztek, hogy akkor találkoznak a Földön, amikor már az igazán mély sebeket meggyógyították saját lelkükön. Az ikerlélek energia alkímiájában transzformáció megy végbe Húsvétkor az égetésből az öröm és a béke állapotába. Ikerlélek kiegyenlítődés zajlódik…
Az őseredet lélekpárok energia kiegyenlítődése történik a Húsvéti energiaáramlásban: nem külső erőként kötelező jelleggel transzformál, hanem eme Húsvét hajnalán jelen lévő energiák (is) segítik az ikerlélek kapcsolat jelenségéhez való hozzáállás, az arról való gondolkodás, mint gondolati minták transzformációját magasabb spirituális fejlődési szintre: a megengedésbe, az elengedésbe, a feloldódásba, a szabadságba, hogy a lélekpár jelenléte az öröm és a béke szeretethálóján lebeghessen tovább…
Szeretlek Benneteket, hiszek Bennetek!”

Diktálta: Mária Magdolna
Közvetítette: Kristályfény33