2015. április 3., péntek

Húsvét hajnalának alkímiája ikerláng égetésből ikerlélek örömbe és békébe… Mária Magdolna Fényüzenete a Lélekpároknak

„Kedveseim!
Csodálatos fénymunkát végeztek az őseredet lélekpárok kollektív gyógyító terében. Egyre többen ismerik fel eme Szent Égi Ajándék valódi célját, a lélekgyógyítást és a spirituális fejlődés lehetőségét. Hiszen az ikerlélek energia az Újkor, az Aranykor magasabb rendű szeretet rezgéseire emel, mert a magasabb rendű szeretetre tanít, így a spirituális evolúciót segíti.
Sokan, még mindig a régi (vaskori), idejét múlt gondolatmintán viseltetnek az ikerlélek párjuk felé: elvárások, sztereotípiák, régi kapcsolati minták. Sokan még mindig egy földi szerelmet, házasságot, gyerekeket várnak, sokan még ki is mondják: „Nem érdekel semmi, csak ez az élet, csak itt és most legyünk együtt, a többi engem nem érdekel…”
Kérlek, gondolkozz el, hogy a jelen földi életed aktuális boldogsága, a „most legyen jó, a többi nem érdekel”, „most legyen meg az, amit én akarok” – és sorolhatnám – mennyire új vagy régi gondolatminta… Sokan még azt is kimondják: „Nem érdekel a spirituális fejlődés, nem érdekel a gyógyulás, csak legyek vele együtt”. Vagy… „Én ezt így akarom, és ezt úgy akarom”.
Atlantisz energiái jelen vannak, újra töltődik azaz energia tér, amikor a spirituális intelligencia lesüllyedt. A fájdalom fátylai elzárták a tisztán gondolkodást, tisztán érzékelést. Vajon most meddig engedi süllyedni bárki önmaga tetteit, szavait és gondolatait, azért, mert együtt akar lenni a lelke másik felével?
Sokan rabjai lettek lelkük másik felének, az ikerlélek energiának. Holott a lélekpárok szerelmének beteljesülése a magasabb rendű szeretet szabadságában történhet meg, a hármas egységben. Az ikerlélek energia segíti a lélekgyógyulását és kiemel a vaskori karmikus, reinkarnációs ciklusból.
Ilyenkor szomorú a szívem, mert ez egy megrekedt állapot, és igyekszem segíteni a kimozdulást, ahogyan kéri és engedi a lélek…
Kérlek, emlékezz az én ikerlélek kapcsolatom egyik történetére, amiről ilyenkor, Húsvétkor megemlékszik a világ! Az utolsó éjszakán nagyon sírtam, és könyörögtem Jézusnak, hogy maradjon velem… Ő erre így felelt:
„Te is tudod, hogy nem ez a lelkünk való vágya. Te is tudod, hogy most földi félelmeid beszélnek. Hiszen Te és én mindig, mindenhol Egyek vagyunk, összetartozunk. A Földön a gyógyulásért vagyunk. Ez csupán egy élet, nem a kezdet és nem a vég. Semmi más, csak egy élet a sok közül. Egy szerep, se több, se kevesebb. Ez egy élet, egy állomás, ám te meg én a létezésben vagyunk. Sose feledd, egyetlen Magdalénám, hogy te és én kik vagyunk, honnan jöttünk, és jelenlétünk a Terrán az emberiség emelkedését, Gaia emelkedését szolgálja. Szerelmünk a gyógyításon, a spirituális emelked&ea cute;sen keresztül teljesül be. Ikerlélek szerelmünk, Egylélek energiánk itt létének a célja a szív és a lélek gyógyítása. Ez egy szent és áldott misszió. Emelkedj felül, édes, drága Magdalénám az alacsonyabb rezgésű személyiség félelmein, akaratosságán! Emlékezz arra, hogy te és én, kik vagyunk, és emlékezz, hogy mi a létezés! Engedd, hogy a gyógyítás beteljesülhessen, mert akkor mi beteljesülünk.”
Láttam Jézus szemében a fájdalmat, ahogy ő látta az én fájdalmamat. Igen, nagyon nehéz volt őt elengedni, és neki sokkal nehezebb volt elmenni. A mi ikerlélek szerelmünk így teljesült be…
Kérlek, értsd meg, az ikerlélek kapcsolatok, amikor szellem, lélek, fizikai síkon is, hármas egységben, spirituális tudatosságban áramolnak, ott már nincsen helye a régi (vaskori) mintáknak, egó játszmáknak, szeretetseb takargatásnak. Az ikerlélek kapcsolat spirituális tudatossága nem azt jelenti, hogy tudod, ki a te ikerlelked, majd akaratosságból irányítani próbálod az egyesülést. Az ikerlélek energia tudatossága jóval több, mint tudni ki a lelked másik fele. Az ikerlélek energia tudatossága a spirituális tudatosságban, szeretet-evolúcióba emel.
A hármas egységű, spirituális tudatosságban, az Aranykor energiáiban való jelenlét a lélek gyógyulásáról szól. Az aranykori spirituális tudatosságban jelen lenni azt jelenti, hogy amikor valami fáj és bánt egy jelenség az ikerlélek kapcsolatodat illetően, akkor mögé nézel a tükörnek, fellebbented a fátylat, mit és hogyan lehet gyógyítani a lelken. A másik fél számonkérése, a másik fél felelősségre vonása régi viselkedés minta. A követelőzés, az akarás, az elvárások régi (vaskori) viselkedés minták.
Sokan már csodálatosan áramlanak eme szent áldásban. Gyógyítják, első sorban önmagukat, így a kapcsolatukat. Önmagunk lélekgyógyulásán vezet az út az ikerlélek szerelem magasabb rezgésű jelenlétéhez. Ők, kik emelkednek az aranykori szeretet rezgésekre, megengednek és elengednek, és figyelmüket az élet helyett a létezésen tartják.
Húsvétkor, kérlek, gyújts meg egy rózsaszín gyertyát, és imádkozz! Kérlek téged, most az egyszer azt kérd, hogy tudj magasabb szeretet rezgésről tekinteni, és ott áramolni az ikerlélek kapcsolatodat illetően! Hiszen most Húsvétkor transzformálódik - az eddigi sok gyógyításnak köszönhetően - az őseredet lélekpár energia „ikerláng energiából”, mint az égetésből, kitisztításból, az „ikerlélek energiába”, mint balzsamozásba, cirógatásba, gyógyulásba. Michael Arkangyal szent jelenlétét, feladatát (karmikus félelmek kiégetése, karmikus fájdalmak kitisz títása) átadja immáron Rafael Arkangyalnak (gyengéd, simogató balzsamozás, gyógyítás) az Őseredet Lélekpár Kollektív Terében itt a Terrán.
Sokan most fognak találkozni ikerlélek párjukkal, mert ők úgy terveztek, hogy akkor találkoznak a Földön, amikor már az igazán mély sebeket meggyógyították saját lelkükön. Az ikerlélek energia alkímiájában transzformáció megy végbe Húsvétkor az égetésből az öröm és a béke állapotába. Ikerlélek kiegyenlítődés zajlódik…
Az őseredet lélekpárok energia kiegyenlítődése történik a Húsvéti energiaáramlásban: nem külső erőként kötelező jelleggel transzformál, hanem eme Húsvét hajnalán jelen lévő energiák (is) segítik az ikerlélek kapcsolat jelenségéhez való hozzáállás, az arról való gondolkodás, mint gondolati minták transzformációját magasabb spirituális fejlődési szintre: a megengedésbe, az elengedésbe, a feloldódásba, a szabadságba, hogy a lélekpár jelenléte az öröm és a béke szeretethálóján lebeghessen tovább…
Szeretlek Benneteket, hiszek Bennetek!”

Diktálta: Mária Magdolna
Közvetítette: Kristályfény33

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése