2015. március 30., hétfő

Áprilisban másképp kell nézned Önmagadra!

Most bele kell nézned a tükörbe, hogy végre egy másik nézőpontból is megláthasd magad. Olyan érzés lesz, mintha kívülről szemlélnéd az életed.

Ez a hónap egy pillanatnyi megálljt parancsol neked

Ez az időszak segít emlékezni arra, hogy mik az igazán fontos értékek az életedben, amelyeket soha nem szabad szem elől tévesztened. Ha úgy érzed, hogy elakadtál, vagy feje tetejére állt az életed az abból ered, hogy olyasmit helyeztél előtérbe, ami kívül van és megfeledkeztél a belső értékeidről. A világ, ami körülvesz téged pusztán tükröződése annak a világnak, ami benned él. Soha nem szabad megfeledkezned arról, hogy, amit magad körül látsz az pusztán következménye annak, amiben hiszel. Amikor ebben a hónapban belenézel a tükörbe, akkor pontosan olyannak láthatod az életed és önmagad is, amilyennek mélyen legbelül korábban elképzelted. Ha nem tetszik, amit látsz, akkor nem kívül kell kezdened a változást, hanem belül a hitedet kell megdolgoztatnod.

Most a hitedet kell próbára tenned

Bár sokszor azt gondolod, hogy majd akkor hiszel, ha látod az eredményeket, ez a hónap be fogja bizonyítani számodra, hogy akkor fogod látni az eredményeket, ha a hiszel azok megvalósulásában. Az megoldókulcs ebben a helyzetben, hogy elkezded egyre erősebben elvárni a pozitív eredményeket. A gondolataidnak, a szavaidnak és a tetteidnek összhangban kell lenniük. Hiába beszélsz valamiről, ha gondolatban éppen az ellenkezőjét vetíted magad elé. Ha tele a fejed negatív elvárásokkal a jövőddel kapcsolatban, akkor ne várj mást, mint a negatív képek megvalósulását. Meg kell most fordítanod a nézőpontodat és fel kell ismerned, hogy minden, ami ebben a pillanatban valóság korábban egy gondolattal kezdődött. A valóságodat nem tudod úgy megváltoztatni, ha előbb a valósággal kapcsolatos gondolataidat nem változtatod meg. Ha a gondolataid tele vannak a külvilágból tapasztalt negatív élményekkel kapcsolatos félelemképekkel, akkor, mint egy mókuskerék újra és újra azt fogod átélni, amitől a legjobban félsz.

Állítsd meg a gondolati mókuskereket

Ha képes vagy felismerni a negatív gondolati mintákat, akkor képes vagy behelyettesíteni őket pozitív mintákkal. Kezdd el figyelni a gondolataidat. Minden alkalommal, amikor valamilyen negatív gondolatod felmerül önmagaddal vagy a témával kapcsolatban, amiben úgy érzed elakadtál írd fel mi volt az. Minden leírt mondat mellé írj magadnak egy pozitív megerősítést, amivel semlegesítheted. Minden negatív gondolat után mondd el magadban legalább tízszer a pozitív megerősítést. Soha többé ne beszélj, tehát arról, amitől félsz. Beszélj arról, amit a leginkább meg akarsz valósítani. Beszélj arról, hogyan fogod megvalósítani. Képzelj el minden egyes lépést és meséld  el másoknak is mit fogsz tenni. A szavaidat pedig minden esetben kövessék határozott tettek. Figyeld meg milyen hamar növekszik majd az önbizalmad minden egyes alkalommal, amikor pozitívan megerősíted a szándékaidat.

A hitedet folyamatosan meg kell erősítened

Rengeteg a kihívás, amivel szembe kell nézned nap, mint nap, ezért elképesztően nehéz megőrizned a hited és pozitívnak maradnod. Ha nem tudod, hogy milyen kihívások várnak rád, akkor újra és újra elbizonytalanodsz és meginog az önmagadba vetett hited is. A "Mit Hoz Neked 2015?" című személyre szóló napi előrejelzést azért írtam neked, hogy minden nap megerősítse a hited. Segítséget, útmutatást és megerősítést kapsz, hogy magabiztosan tudd jó irányba tart az életed.


Nagyon fontos üzenet!








Szakrális Királyság

2015. március 30. Kikelet hava

Kedves Testvéreim!

A húsvéti ünnepkör, hogy ténylegesen ünneppé váljon nekünk magyarok számára, egy fontos feladat beteljesítéséhez hívlak meg bennetek.
Mától fogva = 2015. március 30. (Kikelet hava) Húsvét hétfőig egy erőteret kell képeznünk a Kárpát- medence körül, mely abban nyilvánul meg, hogy minden egyes lélek akihez eljut ez az üzenet a Fénybe áll, rögzítve Fénytengelyét. Figyelmét a Pilis szakrális központra fókuszálva, szellemi fényét kisugározva szétteríti a Kárpát- Hazában.
Ez az erőtér azért szükséges, hogy ténylegesen meg tudjon történni a Feltámadás.
Nagy a tét! A Fénybe állásunk ideje most jött el!
Krisztust, a MI Urunkat, az Ország Királyává kell kiáltanunk, a kereszten nincs helye!
A Feltámadást és az Újjászületést hirdetve lépjünk előre!

       Áldott Fény, terítsd be Kárpát- medencét, hirdesd egy nép újjászületését!
       Hirdesd a béklyók lehullását, egy Új Kor eljövetelét!
      Szellemi Fényünk újra éled, s MI Sólyom Népe felébredünk álmunkból, és   Feltámadottakká válunk.
Áldás van rajtunk és munkánkon.
Teljesedjen be az Isteni Akarat!
Így legyen!

Lejegyezte.  Feketéné Lendvai Katalin          


Az Új Föld megvalósul - Változások a következő időszakban Mihály arkangyaltól







A bolygó összes élőlényének döntést kellett hoznia az elmúlt néhány hónapban.
A döntések megszülettek és minden élőlény kiválasztotta, hogy hol lesz, amikor a Föld Felemelkedésének utolsó lépéseit megteszi a közeljövőben.
Sok lélek dönthet úgy, hogy eltávozik, amikor ezek a változások bekövetkeznek.
Ez az ő döntésük, tiszteletben kell majd tartanotok választásukat.
Ez azt jelenti, hogy munkátok természete lényegileg megváltozik a következő évben.



Az Új Föld megvalósul
Változások a következő időszakban
Mihály Arkangyaltól

Celia Fenn közvetítésével



Kedves Fénymunkások,  a személyes és bolygószintű fénytestek újra kalibrálásával, ami nemrégiben történt, a Föld felemelkedési folyamatának utolsó fázisába lépett.

Ez január első heteiben kezdődött, amikor kollektív döntés született a Magasabb Dimenziókban, hogy a Föld utazásának befejező szakasza az új, multidimenzionális otthonába megkezdődjék.

Mióta a Paradicsomi háló lefektetésre került 2005 márciusában és bolygószinten aktiválódott 2005 folyamán, a bolygó felkészült arra, hogy az Új Föld frekvencián nyilvánuljon meg.

Azok számára, akik készen állnak, hogy az új hálóban teljesen lehorgonyozzanak, azoknak az Új Föld manifesztációjának kezdete a Jelen pillanat!

Ez azt jelenti, kedveseink, hogy a bolygó összes élőlényének döntést kellett hoznia az elmúlt néhány hónapban.

A döntések megszülettek és minden élőlény kiválasztotta, hogy hol lesz, amikor a Föld Felemelkedésének utolsó lépéseit megteszi a közeljövőben.

Ez azt jelenti, legdrágább Fénymunkások, hogy munkátok természete lényegileg megváltozik a következő évben.

Nem lesz szükség a továbbiakban arra, hogy "híd" legyetek mások számára.

Mindenki meghozta a maga döntését és azok, akik az Új Földet választották, befejezik az átkelést és új szerepükre Isteni Énjük fogja őket felkészíteni.
Azok közületek, akik olyan keményen dolgoztak az elmúlt öt évben, most egy kicsit megpihenhetnek és figyelmüket az új közösségek és struktúrák megteremtésére fordíthatják, melyek az Új Föld mag-pontjai lesznek.
Ez sokkal könnyebb lesz, mint a Felemelkedési munka, amit eddig végeztetek, melynek során új energiákat kellett tartanotok és hordoznotok néhány havonta!

Tudjuk, hogy sokan milyen kimerültek vagytok jelen pillanatban!

De mivel a bolygó felemelkedési folyamatának utolsó fázisába ért, sok változás várható és nagyon gyorsan. 
Ezek a változások a márciusi Nap- és Hold- fogyatkozás, illetve a Napéjegyenlőség után lesznek. 
Ezek a változások a Régi Föld hálójának gyors szétbomlásához vezetnek, lehetővé téve, hogy az Új végre megmutatkozzék.

Legdrágább Fénymunkások, sok lélek dönthet úgy, hogy eltávozik, amikor ezek a változások bekövetkeznek. 
Ez az ő döntésük, tiszteletben kell majd tartanotok választásukat.

Azok, akik a Felemelkedés útját választották, figyelmüket az Új Föld megteremtésére fogják fordítani és megengedik, hogy az új energiák életükben megmutatkozzanak.
Természetesen ezek a döntések még egy ideig nyitottak lesznek, és lehetséges áldást hozni a döntési helyzetbe azáltal, hogy figyelmetek fókuszában folyamatosan a szeretetet, békét és harmóniát tartjátok, saját életetekben és mások iránt is.

Minden megváltozott Kedveseink, sokan észrevettétek a januári energia döbbenetes változásait. 
Sokan kicsit elveszettnek, irányvesztettnek érzitek magatokat.

Nos, amint már mondtuk, sokatok számára munkátok e része véget ért.
Ideje kicsit megpihenni és elkezdeni élvezni új tudati szintetek békéjét és nyugalmát.
Amint a Régi eltűnik, jobban hozzászoktok a békéhez, nyugalomhoz és csendhez. Ez belső létállapototok visszatükröződése lesz.
Megtanultok megállni, várni, türelmesnek lenni és megengedni az Újnak, hogy a maga idejében bontakozzon ki. És azt is megtanuljátok,  hogy amikor arra hívást éreztek, akkor akcióba lendüljetek.

De amint már említettük, - a munka megváltozik.

Sokan meg fogtok lepődni, hogy mire kaptok hívást a jövő évben.

Ne feledkezzetek meg arról, hogy hallgassatok a szívetekre és belső hangotokra, kövessétek a vezettetéseteket, hiszen ez lényetek igaz sarkcsillaga.
Ne engedjétek meg másoknak, hogy befolyásolják döntéseiteket.

Döntéseitek a tieitek, másoké lehet, hogy másmilyenek. 

Tiszteljétek a saját- és mások döntéseit, mert ahogyan már említettük, sokan más helyen és más módon fognak munkálkodni, mikor a Felemelkedési folyamat új fázisát megkezdi.

Mindig emlékezzetek arra, hogy a Feltétel Nélküli Szeretetből dolgoztok és hogy egy család vagytok. A Szeretet, Tolerancia és Elfogadás nagyon fontossá válik most.
Értékeljétek egymást és döntéseiteket.

Hiszen a bolygó minden lénye jó döntést hozott önmaga számára az adott pillanatban!

Legyetek benne biztosak, hogy meghozott döntéseitek megfelelőek, jók!



Forrás: https://sites.google.com/site/balazsrozalia/home/kzvettsek/michael-arkangyal-celia-fenn-kzvettsvel

Enigmák - A polip csápjai között - 2015.03.25.


A magyarság ősi szellemét idézzük - Hellebrandt Henriett, Jakab István