2015. március 30., hétfő

Áprilisban másképp kell nézned Önmagadra!

Most bele kell nézned a tükörbe, hogy végre egy másik nézőpontból is megláthasd magad. Olyan érzés lesz, mintha kívülről szemlélnéd az életed.

Ez a hónap egy pillanatnyi megálljt parancsol neked

Ez az időszak segít emlékezni arra, hogy mik az igazán fontos értékek az életedben, amelyeket soha nem szabad szem elől tévesztened. Ha úgy érzed, hogy elakadtál, vagy feje tetejére állt az életed az abból ered, hogy olyasmit helyeztél előtérbe, ami kívül van és megfeledkeztél a belső értékeidről. A világ, ami körülvesz téged pusztán tükröződése annak a világnak, ami benned él. Soha nem szabad megfeledkezned arról, hogy, amit magad körül látsz az pusztán következménye annak, amiben hiszel. Amikor ebben a hónapban belenézel a tükörbe, akkor pontosan olyannak láthatod az életed és önmagad is, amilyennek mélyen legbelül korábban elképzelted. Ha nem tetszik, amit látsz, akkor nem kívül kell kezdened a változást, hanem belül a hitedet kell megdolgoztatnod.

Most a hitedet kell próbára tenned

Bár sokszor azt gondolod, hogy majd akkor hiszel, ha látod az eredményeket, ez a hónap be fogja bizonyítani számodra, hogy akkor fogod látni az eredményeket, ha a hiszel azok megvalósulásában. Az megoldókulcs ebben a helyzetben, hogy elkezded egyre erősebben elvárni a pozitív eredményeket. A gondolataidnak, a szavaidnak és a tetteidnek összhangban kell lenniük. Hiába beszélsz valamiről, ha gondolatban éppen az ellenkezőjét vetíted magad elé. Ha tele a fejed negatív elvárásokkal a jövőddel kapcsolatban, akkor ne várj mást, mint a negatív képek megvalósulását. Meg kell most fordítanod a nézőpontodat és fel kell ismerned, hogy minden, ami ebben a pillanatban valóság korábban egy gondolattal kezdődött. A valóságodat nem tudod úgy megváltoztatni, ha előbb a valósággal kapcsolatos gondolataidat nem változtatod meg. Ha a gondolataid tele vannak a külvilágból tapasztalt negatív élményekkel kapcsolatos félelemképekkel, akkor, mint egy mókuskerék újra és újra azt fogod átélni, amitől a legjobban félsz.

Állítsd meg a gondolati mókuskereket

Ha képes vagy felismerni a negatív gondolati mintákat, akkor képes vagy behelyettesíteni őket pozitív mintákkal. Kezdd el figyelni a gondolataidat. Minden alkalommal, amikor valamilyen negatív gondolatod felmerül önmagaddal vagy a témával kapcsolatban, amiben úgy érzed elakadtál írd fel mi volt az. Minden leírt mondat mellé írj magadnak egy pozitív megerősítést, amivel semlegesítheted. Minden negatív gondolat után mondd el magadban legalább tízszer a pozitív megerősítést. Soha többé ne beszélj, tehát arról, amitől félsz. Beszélj arról, amit a leginkább meg akarsz valósítani. Beszélj arról, hogyan fogod megvalósítani. Képzelj el minden egyes lépést és meséld  el másoknak is mit fogsz tenni. A szavaidat pedig minden esetben kövessék határozott tettek. Figyeld meg milyen hamar növekszik majd az önbizalmad minden egyes alkalommal, amikor pozitívan megerősíted a szándékaidat.

A hitedet folyamatosan meg kell erősítened

Rengeteg a kihívás, amivel szembe kell nézned nap, mint nap, ezért elképesztően nehéz megőrizned a hited és pozitívnak maradnod. Ha nem tudod, hogy milyen kihívások várnak rád, akkor újra és újra elbizonytalanodsz és meginog az önmagadba vetett hited is. A "Mit Hoz Neked 2015?" című személyre szóló napi előrejelzést azért írtam neked, hogy minden nap megerősítse a hited. Segítséget, útmutatást és megerősítést kapsz, hogy magabiztosan tudd jó irányba tart az életed.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése