2015. március 25., szerda

Hívd elő belső Fényedet,- Válj Önmagad gyógyítójává tanfolyam I.


"A fény az, ami képes átalakítani a környezetet, nem az ember.
Ám a fény csak az emberen keresztül képes megérkezni".



1, Bevezető, összehangoló meditáció.
Egyszerű gyakorlati és meditációs módszerekkel megtisztítjuk a csakráinkat, energiaterünket.

2, Meditációban elengedjük, lemondunk azokról a dolgokról melyek nem rezegnek együtt a Legfőbb Igazságunkkal, ( régi viselkedési minta, megrögzült szokások, régi hiedelemrendszer, félelmek, kétségeket, csalódásaidat, szívfájdalmaidat stb, bármit, ami akadályoz abban, hogy elkezd Legfőbb Igazságodat megélni.

3, Megkeressük és feloldjuk azt az érzelmi, vagy hitrendszeri mintához  kapcsolódó problémát , mely megakadályozza, hogy kapcsolatba légy a Forrásoddal, a Belső vezetőddel, Angyalaiddal.

4, Egyesülés az Arany Angyaloddal, aki megerősíti benned az angyali jelenlétet, és ráébreszt Isteni Mivoltodra, arra, hogy eddig szárnya vesztetten éltél, hiába kerested, nem láttad az Isteni Fény forrását, mert elkülönültél. De jött egy pillanat, amikor már minden összeomlott körülötted, és te tudtad, hogy választhatsz,- vagy visszaveszed isteni hatalmad, vagy szárnya vesztett Angyalként beleolvadsz az emberi világba, elvegyülsz, és megtagadod Önmagad isteni forrását. Lelked isteni mivoltát, angyali létezésed, soha nem tagadhatod meg. Újjá kell, hogy szüless,- vedd vissza a szárnyaidat, emeld fel a fejed, nyisd meg a szíved a Fény átlényegítő ereje előtt, és lépj tovább az úton, emelkedj fel, valósítsd meg a küldetésed. 

5, Az Angyalok csarnokába vezetlek, melyben az angyalok Istennője megajándékoz  az angyali összekapcsolódás tudományával. Lehetőséged nyílik rá, hogy visszatalálj Önmagadhoz, Eredendő Lényedhez.



TANFOLYAM HELYE:
VESZPRÉM. ÉLETMAGHÁZ. DÓZSA GYÖRGY ÚT. 23.


IDŐPONTJA: 2015. Április 11.
Kezdés: 10 órakor - Befejezés: 17.- 17. 30 óra között

HOZZÁJÁRULÁS: 7000 Ft
LÉTSZÁM: 10-12 FŐ


KÉREM A RÉSZVÉTEL SZÁNDÉKÁT ELŐRE JELEZNI!


vagy a 
06/20/380-5100 telefonszámon.


ÖnMAGad gyógyítójává válni a legnemesebb cél és feladat amit az életben elérhetsz!