2015. március 4., szerda

Devizahitelesek! Miért ne forintosítsunk?

Ügyvéd, aki képes megakadályozni a gátlástalan vagyon- és jogfosztást. Lehet-e indulatok nélkül beszélni egy olyan tudatos kifosztásról és tönkretételről, amit az elmúlt tíz évben hajtottak végre a magyar lakosság ellen?
A bankok minden törvényt és erkölcsi normát felrúgtak, kifosztották – és fosztják ki a mai napig – a lakosságot és az egész országot. A legdurvább, hogy ehhez asszisztál a Magyar Nemzeti Bank, a Bankfelügyelet és a Fogyasztóvédelem, de folytathatnánk a sort azokkal a szervekkel, akik bármelyik pillanatban be tudtak volna avatkozni, hogy ez ne történhessen meg, és ne mehessen így tovább.

Formák világa az asztrálsíkban!


Tanuld meg uralni a most érkező erőt!



A most következő időszakban olyan intenzív energiahullám érkezik, amit csak akkor fogsz tudni kezelni, ha pontosan tudod, mihez akarsz kezdeni az életeddel


A március hónap kétjegyű száma a 11-es. A tizenegyes szám szimbolikus jelentése “A Mágusnő”, aki képes úrrá lenni azon az erőn, amivel eredendően rendelkezik. A Mágusnő nem engedi, hogy maguk alá szorítsák a félelmei, hanem átveszi felettük a hatalmat és megzabolázza őket. Ez a hónap megmutatja számodra, hogy milyen hatalmas erővel rendelkezel, amit meg kell tanulnod bölcsen használnod. Ez most nem az akaratról, hanem az alázatról szól, amivel a benned ébredő erőket felismered és elfogadod.

Légy médium, aki közvetíti az erőt

Meg kell tanulnod önmagadra, mint médiumra tekinteni, aki csupán közvetíti azt az energiát, amit kap. Nem kell hozzátenned és nem kell elvenned belőle. Egyszerűen rá kell érezned és közvetítened kell a benned lévő erőt azáltal, ahogyan élsz. Olyanná válsz, mint egy folyómeder, ami átengedi magát a víz áramlásának. Abban a pillanatban, hogy megérzed ezt az erőt magabiztosságot is meríthetsz belőle.
Nem kell többé elnézést kérned azért, aki vagy és azért, amit élni akarsz. Nem hagyhatod többé, hogy a külvilág elvárása formálja a tetteidet. Uralni az erődet annyit jelent, hogy magabiztosan vállalod azt, amit gondolsz, érzel és teszel. Sőt, a gondolataid, a szavaid és a tetteid egyensúlyban vannak. Azt mondod, amit gondolsz és azt teszed, amit mondasz. Ne akarj semmit elrejteni magadból, hanem engedd meg, hogy átragyogjon rajtad és sugározzon belőled ez az erő.

Lásd magad ragyogó lángoszlopként

Hunyd be a szemed és lásd magad kívülről, ahogy körülvesz téged ez a ragyogó erő. Légy olyan, mint egy útjelző fény, akit érdemes követni ezen az úton. Ne engedd meg másoknak, hogy árnyékukkal megpróbálják eltakarni a fényedet. Ne felejtsd el, hogy árnyék csak ott van, ahol a fény is jelen van. Lesznek, akik megpróbálják majd aláásni az önbizalmadat és újra elültetni benned a kétség magjait, de neked most elszántnak és kitartónak kell lenned.
Ha ismered a célodat és megteszed a szükséges lépéseket, akkor ez az erő a gyémántnál is keményebb pajzsként fog védelmezni téged, hogy semmilyen akadály ne állíthasson meg téged. Amikor szembe kell nézned a nehézségekkel, akkor ezek megoldása tovább erősíti majd a ragyogó fényedet. Merj bátran szembeszállni bármilyen akadály jöjjön is szembe, mert a küzdelemben mutatkozik majd meg a benned lévő erő valódi arca. A legnagyobb nehézség közepette fogod a legintenzívebben megtapasztalni, hogy ki is vagy valójában, ehhez azonban bátorságra van szükséged.

Ha nem uralod ezt az erőt, akkor az erő fog uralni téged

Egy olyan intenzív energialökést kapsz ebben a hónapban, amit kreatívan kell befektetned. Ha nincs semmilyen célod, aminek érdekében kiadhatnád és levezethetnéd ezt az erőt, akkor feszültség formájában fog uralkodni feletted. Mindenképpen találj valamilyen formát ennek az erőnek a koncentrálására és konstruktív felhasználására. Végezz intenzív testmozgást, ami elősegíti, hogy az érzelmi csatornádat is nyitva tartsd és megszüntesd a félelmekből eredő akadályokat.
Nem kell félned, mert nem hagylak egyedül. Írtam neked egy könyvet "2015 Az Áttörés Éve" címmel, aminek a célja, hogy bemutassam neked mihez kell kezdened a most érkező erőkkel az év hátralévő részében. Ha pontosan tudod, hogy mi történik benned és mi történik körülötted, akkor nem fog ez az erő elhatalmasodni rajtad és képes leszel az életed formálására használni. Segítséget, útmutatást és megerősítést adok neked, hogy az előtted álló év minden egyes napján pontosan tudd jó irányba tart az életed.

A végelszámolások ideje





Biztosra veszem, hogy lassan nincs olyan ember, aki nem érzékeli, mekkora változásban van a bolygónk. Ugyanúgy az egyén szintjén is zajlanak az átalakulások. A változásoknak az életedben sosem lesz vége.
Ha azt tervezed, hogy egy darabig kihúzod igy, és megvárod, amig a dolgok leülepednek, fel kell készülnöd a meglepetésre. A dolgok állandó kavargásban vannak és lesznek ezen a bolygón és a saját életedben egyaránt még egy jó ideig. Ezen nem tudsz változtatni. Amit meg lehet változtatni, az az, ahogyan a változáshoz viszonyulsz, és ahogyan a változás hatására változol.
Több témakört is szeretnék érinteni a jelenlegi változások kapcsán.
Az első fontos témakör a testi szintű változások. Talán soha nem tapasztalt mennyiségű betegség diagnosztizálható, mint napjainkban. Ennek főként 2 oka van. Az első az, hogy számatal fiatal és középkorú lélek dönt úgy, hogy nem kiván részt venni az átalakulásban. Nem fejlődnek, és a könnyebb utat válasszák... elmennek a földi sikról. Alélek olyan betegséget vagy balesetet teremt, mellyel hamar kiléphet a testből. Nehezen viselik a földre érkező emelkedett rezgészintet. Biztosan tapasztaljátok Ti is, hogy tömegek hagyják el a földi sikot.
A másik oka a fizikai tüneteknek az, hogy a karmaletétel testi szinten is zajlik. Az emocionális tisztulás a testet is érenti. Keresztül kell engedni magunkon az érzéseket. Szinte nincs olyam ember a környezetemben, aki az utóbbi időben ne esett volna át legalább egyszer epe- vagy vesegörcsön, emésztési problémákon, fejfájáson, látás- vagy hallászavaron, bőrproblémákon. Jellemző tünet lehet még a szédülés, a hányás, hamenés, kiütések, köhögés, pánikrohamok. 
A karmaletétel nem azt jelenti, hogy leválasszák rólunk, amire nincs szükségünk, hanem azt jelenti, hogy a hozott feladatokat halmozottan kapjuk, hogy az idei évben keresztül tudjuk engedni magunkon. 
Bármilyen fizikai tüneted is jelentkezik (legyen az egy fejfájás vagy egy rákos daganat), ne feledd, hogy mindig ott van a választás lehetősége. Szembenézel vele, megszünteted létezésének okait, ezzel meggyógyitva a tested, vagy megadod magad neki. 
Azt gondolom, hogy nincs más választás, mint tudatosan dolgozni önmagunkon. A megértés hiánya a gyógyulás hiányához vezet.
Valóban eljött a végelszámolások ideje. Akivel még karmikus feladatod van, megjelenik az életedben. Ezek lehetnek rég látott jóbarátok, de lehetnek számodra vadidegen emberek. Néha két szem villanásából megtörténik az energiacsere. Nagyon egyszerű: ha valaki felé van karmikus adósságod, az elveszi, ami az övé (lehet, hogy megbánt), ha pedig ő tartozik Neked, visszaadja, ami a Tiéd (pl. segit Neked valamiben). Emberek jönnek-mennek most az életünkben.

A másik fontos témakör, amit szeretnék érinteni, azok az egzisztenciális félelmek. Sokan állandó félelemben vannak, hogy bizonyos dolgokat elveszithetnek, vagy életszinvonaluk lecsökkenhet. Félelemből látszatbiztonságot teremtenek, amely még jobban erősiti a függőségi viszonyt. Azt hiszik pl., hogy fontos jól fizető, biztos munkahelyet találni, hogy fontos, hogy mindig legyen pénz a számlájukon, vagy olyan dolgokra, amikre "szükségük" van. Ezzel elkezdődik az ördögi kör. Azzal a félelemmel, hogy egy napon kevesebbük lehet, mint ma, félelmet vetitenek ki a jövőbe. 
Fontos meghozni azt a döntést, hogy végre a jelenben éljünk! Csak a MOST létezik. 
A gazdaságban óriási változások/átalakulások vannak és várhatóak. Nem tudhatod, mi lesz holnap. Ezért élj a mának! És ne feledd, az élet igazságos! 
A pénz újrafelosztása folyik a világban. Azok az emberek, akik segitenek társaiknak az átalakulásban, akik megosszák tudásukat, tapasztalataikat, és hajlandóak személyes fejlődésükért megtenni mindent, amit tudnak, azok emelkednek, és biztosra vehetik, hogy nem süllyednek el. Akik csupán a materiális világgal vannak elfoglalva, egyre nagyobb pánik van úrrá rajtuk.

A harmadik téma, amire kitérnék, a lélektárs és ikerlélek témája. A párok közötti összekapcsolódás kezdetét vette, igy néhány hónapon belül megtörténhet a találkozás. Ám egy rendkivül fontos dolgot meg kell értenünk ehhez: szeretned kell önmagad! Ikerlángod olyan mint Te! Talán nem úgy néz ki, de energetikailag sejtről-sejtre pont olyan, mint Te. Tehát ha gyűlölsz magadban bármit, ikerlángod, visszatükrözi Neked azt. Bármit is érzel, ő ugyanazt érzi. Igy ha nem szereted magad feltétel nélkül, ő sem tud szeretni és elfogadni Téged. Ehhez óriási mennyiségű emocionális gyógyulásra van szükség. De egyre közelebb vagy ehhez az egyesüléshez. Az abszolút integritás és őszinteség művészetének mesterévé kell válnod, hogy működjön a kapcsolat. Az öngyógyitás és az önmagaddal való munka mesterévé kell válnod...
A földi sik átalakul. Hogy résztvevőként vagy szenvedő szemlélőként veszel részt benne, az már a Te döntésed... 
Ne feledd! Ez most egy olyan változás, mely mindent megváltoztat!

Mohácsi Viktória