2015. március 4., szerda

Tanuld meg uralni a most érkező erőt!A most következő időszakban olyan intenzív energiahullám érkezik, amit csak akkor fogsz tudni kezelni, ha pontosan tudod, mihez akarsz kezdeni az életeddel


A március hónap kétjegyű száma a 11-es. A tizenegyes szám szimbolikus jelentése “A Mágusnő”, aki képes úrrá lenni azon az erőn, amivel eredendően rendelkezik. A Mágusnő nem engedi, hogy maguk alá szorítsák a félelmei, hanem átveszi felettük a hatalmat és megzabolázza őket. Ez a hónap megmutatja számodra, hogy milyen hatalmas erővel rendelkezel, amit meg kell tanulnod bölcsen használnod. Ez most nem az akaratról, hanem az alázatról szól, amivel a benned ébredő erőket felismered és elfogadod.

Légy médium, aki közvetíti az erőt

Meg kell tanulnod önmagadra, mint médiumra tekinteni, aki csupán közvetíti azt az energiát, amit kap. Nem kell hozzátenned és nem kell elvenned belőle. Egyszerűen rá kell érezned és közvetítened kell a benned lévő erőt azáltal, ahogyan élsz. Olyanná válsz, mint egy folyómeder, ami átengedi magát a víz áramlásának. Abban a pillanatban, hogy megérzed ezt az erőt magabiztosságot is meríthetsz belőle.
Nem kell többé elnézést kérned azért, aki vagy és azért, amit élni akarsz. Nem hagyhatod többé, hogy a külvilág elvárása formálja a tetteidet. Uralni az erődet annyit jelent, hogy magabiztosan vállalod azt, amit gondolsz, érzel és teszel. Sőt, a gondolataid, a szavaid és a tetteid egyensúlyban vannak. Azt mondod, amit gondolsz és azt teszed, amit mondasz. Ne akarj semmit elrejteni magadból, hanem engedd meg, hogy átragyogjon rajtad és sugározzon belőled ez az erő.

Lásd magad ragyogó lángoszlopként

Hunyd be a szemed és lásd magad kívülről, ahogy körülvesz téged ez a ragyogó erő. Légy olyan, mint egy útjelző fény, akit érdemes követni ezen az úton. Ne engedd meg másoknak, hogy árnyékukkal megpróbálják eltakarni a fényedet. Ne felejtsd el, hogy árnyék csak ott van, ahol a fény is jelen van. Lesznek, akik megpróbálják majd aláásni az önbizalmadat és újra elültetni benned a kétség magjait, de neked most elszántnak és kitartónak kell lenned.
Ha ismered a célodat és megteszed a szükséges lépéseket, akkor ez az erő a gyémántnál is keményebb pajzsként fog védelmezni téged, hogy semmilyen akadály ne állíthasson meg téged. Amikor szembe kell nézned a nehézségekkel, akkor ezek megoldása tovább erősíti majd a ragyogó fényedet. Merj bátran szembeszállni bármilyen akadály jöjjön is szembe, mert a küzdelemben mutatkozik majd meg a benned lévő erő valódi arca. A legnagyobb nehézség közepette fogod a legintenzívebben megtapasztalni, hogy ki is vagy valójában, ehhez azonban bátorságra van szükséged.

Ha nem uralod ezt az erőt, akkor az erő fog uralni téged

Egy olyan intenzív energialökést kapsz ebben a hónapban, amit kreatívan kell befektetned. Ha nincs semmilyen célod, aminek érdekében kiadhatnád és levezethetnéd ezt az erőt, akkor feszültség formájában fog uralkodni feletted. Mindenképpen találj valamilyen formát ennek az erőnek a koncentrálására és konstruktív felhasználására. Végezz intenzív testmozgást, ami elősegíti, hogy az érzelmi csatornádat is nyitva tartsd és megszüntesd a félelmekből eredő akadályokat.
Nem kell félned, mert nem hagylak egyedül. Írtam neked egy könyvet "2015 Az Áttörés Éve" címmel, aminek a célja, hogy bemutassam neked mihez kell kezdened a most érkező erőkkel az év hátralévő részében. Ha pontosan tudod, hogy mi történik benned és mi történik körülötted, akkor nem fog ez az erő elhatalmasodni rajtad és képes leszel az életed formálására használni. Segítséget, útmutatást és megerősítést adok neked, hogy az előtted álló év minden egyes napján pontosan tudd jó irányba tart az életed.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése