2015. február 28., szombat






2015 MÁRCIUS VÉGE EGY ÚJ 26.000 ÉVES CIKLUS INDUL – Steve Rother/Elrah az Idő Őrzője
(kivonat)
Nem egy nap alatt történik meg a váltás, de 2015 március végén kezdődik el, és kb. 300 évig fog lezajlani, amikor ezek az energiák teljesen helyre kerülnek. És amíg teljes mértékben használatba tudjuk venni ezeket az új energiákat. A valóságot és annak változását nem lehet egy napra korlátozni, ez egy folyamat. A Föld alapvetően meg fog változni, hogy helyet adjon egy isteni teremtőerővel felhatalmazott emberiségnek és társadalomnak. A férfi energia dominanciája megszűnik és a női és férfi energia egyensúlyba kerül, idővonaluk keresztezi egymást. Ez lesz a teremtői játékunk legszebb része és eredménye. Minden eddigi szabály megváltozik, illetve már elkezd változni. (Ádám és Éva története újraíródik, a nemek csatája véget ér.) Varázslat kezd formába ömleni a Földön és mindenkit elér és érint ez a változás, amiért egykor a Földre jöttünk, de most már felülmúlta minden reményünket. Minden szem most az Univerzumból a Földre tekint. Volt ugyan már ilyen gyökeres váltás, változás az Univerzum történetében, de az emberiség kozmikus történetében még sohasem.
 Az emberiség kollektív szíve szerint hozta meg azt a döntést, hogy spirituális evolúciójában továbblép (nem ró le egy ugyanolyan feltételek által szabott 26.000 éves kört) és képes lesz harmonikusan irányítania szeretete által a bolygóját. Ez eddig nem volt lehetséges.
A Tudatosság harmadik hullámát meglovagolva viszont már igen, lehetséges lesz és ennek a kulcsa pedig az, hogy a bolygón élő minden egyes létezővel, emberi lénnyel harmonikus kapcsolatba kell kerülnie.
Az összes megkülönböztetés (és elkülönülés) szabályzói, szabályai elhalványulnak ebben az új ciklusban, egy új élet magvai élednek. Eddig nem voltunk tudatában az ilyen jellegű kozmikus szintű változásoknak, váltásoknak, viszont ez a beállítódás, energiabeállítás nem azt jelenti, hogy követni kellene bármiféle konkrét utat, hanem azt hogy ennek a váltásnak, változásnak az energiái
2015. március végén mozgásba lendülnek (és nincs olyan erő, amely ezt megakadályozhatja).

Steve Rother
The 26,000 Year Cycle - The Next Planet of Existence



Szabadulás az érzelmek fogságából - Balogh Béla, Jakab István




Az ember energialény, a fizikai test körülbelül négy százalékát teszi ki teljes működésében.
Az energiarendszerek csatlakoznak a nagy, közös tudatmezőhöz, ez által minden gondolat, érzelem a jelenlegi pillanatban változtatja meg a múltat, a jelent és a jövőt.
Az anyag fogságából való szabadulás első jelei a mély érzelmi állapotok. Ez lehet pokol, és akár a Mennyország is. Balogh Béla mostani könyvéből megtudhatjuk, a Földi Mennyország megteremtésének titkait.



"Nem tudták, hogy MAG-ok vagyunk!" - Kikapcsolni mindent ami életellenes