2015. február 25., szerda

Kommunizmus Áldozatainak Emléknapja február 25.




Kommunizmus Áldozatainak Emléknapja február 25.
Ezen a napon emlékezünk a több tízezer, családjától elválasztott és kényszermunkatáborba hurcolt honfitársunkra, a koholt vádak alapján mészárszékre küldött nemzettársainkra, az ellenállóként mártírhalált halt hősökre. Ezen a napon emlékezünk mindazokra, akik az erőszakrendszer áldozataivá váltak, családtagjaikra és szeretteikre, akiket a kommunista rezsim meghurcolt és kiszolgáltatott.

A kommunista diktatúrák halálos áldozatait világviszonylatban 100 millióra becsülik. Kelet-Európában a számuk eléri az 1 milliót. Ennyien vesztették életüket éhínségben, kényszermunkatáborban, vagy kegyetlen kivégzés által. Jóval többre tehető azok száma, akiket a diktatúra hétköznapi valósága testileg és lelkileg megnyomorított. A rendszer áldozata volt az is, akit vallattak és kínoztak, akit megbélyegeztek, akit kirekesztettek vagy börtönbe zártak, akit csoport vagy vallási hovatartozása miatt üldöztek; mindenki, akit megfosztottak a szabad cselekvés és választás lehetőségétől.

Hol zsarnokság van,
ott zsarnokság van,
nemcsak a puskacsőben,
nemcsak a börtönökben,

nemcsak a vallatószobákban,
nemcsak az éjszakában
kiáltó őr szavában,
ott zsarnokság van

nemcsak a füst-sötéten
gomolygó vádbeszédben,
beismerésben,
rabok fal-morse-jében,

nemcsak a bíró hűvös
ítéletében: bűnös! –
ott zsarnokság van,
nemcsak a katonásan

Illyés Gyula , Egy mondat a zsarnokságról, részlet



Remák János Malenkij robot lemezével emlékezve rájuk.http://www.remakjanos.net/default.html . Jani 2011-ben felkért az előszó megírására. Én az alábbival hajolok meg előttük tisztelettel: 
- Csillagok útja, Fények útja, távoli múltba nézz vissza. Emlékezve azokra, kik szívükben őrizték az embert próbáló időkben is Fényük magját, magyarságuk. Határtalan megtartó erejüket hitük adta, amellyel külhonban sorsukat Isten kezébe ajánlva harcoltak. Végezték a sors által kijelölt feladatuk, melyben éheztek, fáztak, nélkülöztek, kegyetlen körülmények közt éltek, meleg családi fészektől messzire kerültek. Fájdalmaikat, megpróbáltatásaikat a Fénybe emelve és átminősítve, egy magasabb cél érdekében haladtak előre. Szívükben őrzött magyarságtudatuk, hazájuk iránti szeretet vezérelte őket, és adott erőt számukra a sors legnehezebb pillanataiban is. Mély, szívből jövő szeretettel és tisztelettel hajoljunk meg ezen magyar testvéreink előtt, és kegyelettel emlékezzünk azokra, kik megjárták a Hadak útját, beteljesítették életük útját, s már a Fényhazából tekintenek le ránk. Szívünkben dicső emléket állítsunk ezeknek az elhunyt hősöknek, és azoknak a bátor lelkeknek, akik még ma is élnek és a múltról mesélnek. Az Örök Világosság fényeskedjen felettük, utat mutatva a felnövekvő Nemzedéknek.
A Kegyelem Fénye oldja fel fájdalmukat és adjon megnyugvást számukra,- Egy új, egy szebb, szeretetteljes jövő reményében. (Feketéné Lendvai Katalin)







Hamarosan megnyílnak az égi csatornáid!




Hamarosan megnyílnak az égi csatornáid!

Közelednek a márciusi energiák, amik nem csak a tavaszt, de a személyes energiáid megtisztulását és az energetikai csatornáid megnyílását is elhozzák neked.




A március hónap kétjegyű száma a 11-es. A tizenegyes szám szimbolikus jelentése “A Mágusnő”, aki képes úrrá lenni azon az erőn, amivel eredendően rendelkezik. A Mágusnő nem engedi, hogy maguk alá szorítsák a félelmei, hanem átveszi felettük a hatalmat és megzabolázza őket. Ez a hónap megmutatja számodra, hogy milyen hatalmas erővel rendelkezel, amit meg kell tanulnod bölcsen használnod. Ez most nem az akaratról, hanem az alázatról szól, amivel a benned ébredő erőket felismered és elfogadod.

Légy médium, aki közvetíti az erőt

Meg kell tanulnod önmagadra, mint médiumra tekinteni, aki csupán közvetíti azt az energiát, amit kap. Nem kell hozzátenned és nem kell elvenned belőle. Egyszerűen rá kell érezned és közvetítened kell a benned lévő erőt azáltal, ahogyan élsz. Olyanná válsz, mint egy folyómeder, ami átengedi magát a víz áramlásának. Abban a pillanatban, hogy megérzed ezt az erőt magabiztosságot is meríthetsz belőle.
Nem kell többé elnézést kérned azért, aki vagy és azért, amit élni akarsz. Nem hagyhatod többé, hogy a külvilág elvárása formálja a tetteidet. Uralni az erődet annyit jelent, hogy magabiztosan vállalod azt, amit gondolsz, érzel és teszel. Sőt, a gondolataid, a szavaid és a tetteid egyensúlyban vannak. Azt mondod, amit gondolsz és azt teszed, amit mondasz. Ne akarj semmit elrejteni magadból, hanem engedd meg, hogy átragyogjon rajtad és sugározzon belőled ez az erő.

Lásd magad ragyogó lángoszlopként

Hunyd be a szemed és lásd magad kívülről, ahogy körülvesz téged ez a ragyogó erő. Légy olyan, mint egy útjelző fény, akit érdemes követni ezen az úton. Ne engedd meg másoknak, hogy árnyékukkal megpróbálják eltakarni a fényedet. Ne felejtsd el, hogy árnyék csak ott van, ahol a fény is jelen van. Lesznek, akik megpróbálják majd aláásni az önbizalmadat és újra elültetni benned a kétség magjait, de neked most elszántnak és kitartónak kell lenned.
Ha ismered a célodat és megteszed a szükséges lépéseket, akkor ez az erő a gyémántnál is keményebb pajzsként fog védelmezni téged, hogy semmilyen akadály ne állíthasson meg téged. Amikor szembe kell nézned a nehézségekkel, akkor ezek megoldása tovább erősíti majd a ragyogó fényedet. Merj bátran szembeszállni bármilyen akadály jöjjön is szembe, mert a küzdelemben mutatkozik majd meg a benned lévő erő valódi arca. A legnagyobb nehézség közepette fogod a legintenzívebben megtapasztalni, hogy ki is vagy valójában, ehhez azonban bátorságra van szükséged.

Ha nem uralod ezt az erőt, akkor az erő fog uralni téged

Egy olyan intenzív energialökést kapsz ebben a hónapban, amit kreatívan kell befektetned. Ha nincs semmilyen célod, aminek érdekében kiadhatnád és levezethetnéd ezt az erőt, akkor feszültség formájában fog uralkodni feletted. Mindenképpen találj valamilyen formát ennek az erőnek a koncentrálására és konstruktív felhasználására. Végezz intenzív testmozgást, ami elősegíti, hogy az érzelmi csatornádat is nyitva tartsd és megszüntesd a félelmekből eredő akadályokat.

Minden támogatást megkapsz, ezért nem kell félned semmitől

A változást nem tudod megállítani. Az energiák jönnek-mennek, de te örök és megmásíthatatlan egyéniség vagy. Mindössze annyi a dolgod, hogy felismered és megérted mi történik benned és körülötte. Írtam neked egy könyvet "2015 Az Áttörés Éve” címmel , amiben kézen foglak és egy egész éven át vezetlek. Megerősítést, útmutatást adok neked és átsegítelek a legnehezebb pillanatokon, hogy soha ne bizonytalanodj el és biztosan tudd jó irányba tart az életed.