2015. január 30., péntek

Milyen lesz 2015 az angyalok szerint? 1. rész

Amióta az angyalokkal dolgozom együtt szokásommá vált, hogy minden év elején húzok tizenkét angyalkártyát az előttem álló tizenkét hónapra. Ezeken a kártyákon keresztül csodálatos angyali üzenetek, és útmutatások érkeznek hozzám.
Ugyanezt megtettük a Boldog 2015-ös évet teremtő angyalműhely résztvevőivel is. Egy ideje pedig erős inspirációt, angyali biztatást éreztem arra, hogy ezt megtegyem nektek, a hírlevelem és a blogom olvasóinak is.
Ezért kihúztam nektek is tizenkét angyalkártyát a tizenkét hónapra, hogy jobban felkészülhessünk az előttünk álló évre, és húztam egy tizenharmadik, az egész évet átfogó lapot is.
Fontos, hogy tudd, ezek a lapok és az angyalok sohasem jósolnak, hanem tanácsot adnak. Abban segítenek, hogy jobb, boldogabb, sikeresebb és szeretettelibb éved legyen.
(Igen, tudom, hogy január vége van, és a januári angyalkártya már csak néhány napig lesz érvényes. Kérlek, nézd el nekem ezt a slendriánságot, remélem azért még hasznát veszed a januári angyalkártyának is, amely talán utólag megmagyaráz néhány eseményt januárból, és amely még február elején is segítséget jelenthet neked.)
Az angyalok tanácsának megfelelően a kártyákatDoreen Virtue Arkangyalok jóskártya című csomagjából húztam, így minden hónaphoz tartozik egy-egy jó tanács és egy-egy arkangyal is, aki az abban a hónapban ránk váró eseményekben segít nekünk.
 
Lássuk, milyen lesz 2015 az angyalok szerint!






Január üzenete:
Gyógyító angyalok
Az arkangyal,
aki segít nekünk:
Rafael arkangyal
Az egész 2015-ös évre egy gyógyulási, fejlődési folyamat lesz jellemző az angyalok szerint, és ezek a folyamatok már januárban elindultak velünk. Ha visszatekintesz a januári napokra könnyedén megtalálod, hogy melyek azok az életterületek, amelyek gyógyítása megkezdődhet az életedben. Ezt jelzi benned a gyógyulásra, pozitív változásra való mély belső vágy ugyanúgy mint az, ha valamelyik életterületeden már most elakadást, nehézséget, kihívást, megoldandó feladatokat tapasztalsz.
Rafael arkangyal és a Gyógyító angyalok nemcsak a fizikai tested gyógyításában tudnak segíteni. Ők azok, akik segítenek meggyógyítani a lelkedet, az energiarendszeredet, az aurádat, és bármely élethelyzetedet, amelyről azt gondolod, hogy „megbetegedett”, nem úgy működik, ahogyan azt szeretnéd.






Február üzenete:
Szenvedély
Az arkangyal,
aki segít nekünk:
Haniel arkangyal
 
Februárban az angyalok segítenek neked abban, hogy ismét lelkesedj az életedért, hogy ismét szenvedélyesen szeresd az életedet. Ehhez bizony arra lesz szükség, hogy pozitív változások induljanak azokon az életterületeiden, amelyeken eddig elakadásokat tapasztaltál meg. Ezért is fontos, megkérned az angyalokat, hogy segítsenek gyógyítani, és megváltoztatni azokat a negatív állapotokat és helyzeteket, amelyek az életedben vannak.
(Ehhez napi szintű segítséget kapsz az Angyali Segítség Facebook oldalán, amelyet akkor is megnézhetsz, ha nincs saját Facebook fiókod.)
Haniel arkangyal segít lelkesebbé, ihletettebbé, és elhivatottabbá válnod. Ha azt tapasztalod hogy életunt vagy motiválatlan vagy, fordulj bizalommal Haniel arkangyalhoz, aki érzelmeid felfűtésével segít neked abban, hogy ismét szenvedélyes életet élhess.





Március üzenete:
Emlékezz igazi önvalódra!
Az arkangyal,
aki segít nekünk:
Mihály arkangyal
Isten szeretett, szeretetteli és szeretetreméltó gyermeke vagy. Ez az angyalok legfontosabb üzenete a számodra, és az, hogy tudd: „Isten a saját képére és hasonlatosságára teremtett téged.” Azaz te is teremtő és gyógyító erőt kaptál, örököltél atyádtól, ugyanúgy, mint minden más ember. Mi mind Isten szeretett fiai és lányai vagyunk. Ez az az önvalónk, amelyre emlékeznünk kell. Ez az az információ, amelyet márciusban Mihály arkangyal segít majd megérteni nekünk.
Mihály arkangyal az egyik legnépszerűbb arkangyal, aki igen fontos feladatott kapott Istentől. Ő az, aki segíti megtisztítani a Földet és az emberiséget az egó alacsony rezgésű és félelemteli energiáitól. Mihály arkangyalt érdemes megkérned, hogy takarítsa el az összes félelmet és blokkot, amelyek meggátolnak abban, hogy visszaemlékezhess valódi önvalódra.





Április üzenete:
Minden úgy jó, ahogy van
Az arkangyal,
aki segít nekünk:
Jeremiel arkangyal
Vedd észre, milyen logikusan követik az események egymást 2015-ben: Az év elején elkezdődött a gyógyulás az életedben (amiből lehet,hogy egyelőre csak a problémák felszínre kerülését érzékelted), és egyre inkább felerősödtek az érzelmeid. Mihály arkangyal megmutatta neked, hogy Isten szeretett gyermeke vagy, és most Jeremiel arkangyal segít neked megérteni azt, hogy minden úgy jó, ahogyan van.
Igen, itt, a fizikai síkon, és a te személyes, teremtett valóságodban is minden úgy jó, ahogyan van, mert minden úgy történik, ahogyan történnie kell. A teremtett valóságodat a gondolataid hozzák létre, és az az isteni szándék, hogy megtapasztalhasd: Valóban Isten szeretett gyermeke vagy. Ebből a szeretettségből, és a tökéletes belső békéből az egó alapú gondolatok, és ezek következményei vesznek el folyamatosan. Minden pillanatban annyira tudsz jól lenni, amennyire azt a tudatod engedi. Ha az egó gondolatait választod, akkor valószínűleg negatív eseményeket engedsz az életedbe. Ha a valódi, elfogadó és feltétel nélküli szeretetet választod, az az életed javulását hozza magával.
Jeremiel arkangyal segít ránézni az életedre egy magasabb szemszögből, és segít észrevenned azt, hogy milyen gondolatokkal, milyen érzelmekkel teremtetted meg a jelenlegi valóságodat. Azt is megmutatja neked, hogy a veled történő eseményeknek mi az értelmük, és ha hagyod abban is segít, hogy csodák szülessenek az életedben. Nem számít, hogy most mi történik veled, Jeremiel arkangyal segít megérkezned a szeretet és a csodák világába.






Május üzenete:
Örömteli írás
Az arkangyal,
aki segít nekünk:
Gábriel arkangyal
Májusban arra kérnek az angyalok, hogy írj! Ha 2015-re írással kapcsolatos terveid vannak, azokat érdemes erre a hónapra időzítened. Ha eddig semmit sem írtál, akkor itt az ideje annak, hogy elkezdj írni. Az írás az egyik legcsodálatosabb emberi eszközünk, nézd csak, mennyi mindenre jó:
  • Segít gyógyítani a lelkünket – ha kiírod magadból a fájdalmadat.
  • Segít boldog és sikeres életet teremtenünk magunknak – hihetetlen ereje van annak, ha leírod a céljaidat és a vágyaidat.
  • Segít megváltoztatni a gondolkodásunkat – írj pozitív megerősítések minden nap!
  • Segít emlékeznünk – vezess naplót, angyalnaplót, álomnaplót, hogy emlékezhess arra, ami veled történik! Így később is visszakeresheted az életed változásának állomásait.
  • Segít kommunikálnunk az égi birodalommal – írj levelet az angyalaidnak, ha segítségre van szükséged!
  • Segít kommunikálni az emberekkel – írd meg a szeretteidnek, hogy menyire szereted őket!
Ha pedig nem tudod, hogy mit és hogyan írj, fordulj bizalommal Gábriel arkangyalhoz, a kommunikáció angyalához. Ő segíteni fog neked abban, hogy a szavaid a leggyógyítóbbak, leghatékonyabbak és legszebbek legyenek – akár leírod, akár kimondod őket.






Június üzenete:
Tanácsadó
Az arkangyal,
aki segít nekünk:
Azrael arkangyal
Sokaknak van szüksége a közeledben a tanácsaidra, a segítségedre. Ne felejtsd el, nem az a dolgod, hogy kéretlen tanácsokkal bombázz mindenkit. Azoknak, azonban, akik hozzád fordulnak tanácsért nyugodtan adj tanácsokat. Ebben Azrael arkangyal, a lelki tanácsadó angyal lesz a segítségedre. Ha olyan helyzetbe kerülsz, amikor egy szeretted tanácsot kér, de te nem tudod, mit is mondhatnál, hunyd le a szemed, vegyél néhány mély levegőt és magadban mondj el egy ehhez hasonló fohászt:
„Azrael arkangyal kérlek ölelj át most engem és XY-t [itt nevezd meg az ismerősödet]! Kérlek, segíts nekem, hogy azokat a szavakat mondhassam, amelyek segítenek neki és azt a tanácsot adhassam, amelyre szüksége van ahhoz, hogy közelebb kerülhessen a boldogságához és legteljesebb belső békéjéhez, lelkének gyógyulásához. Azrael arkangyal köszönöm a segítségedet.”

Kedves Katalin!
A jövő hét hétfőn, február másodikán innen folytatom. A jövő heti angyali levelemben megírom neked, hogy milyen jó tanácsokat adtak az angyalok 2015 második felére, és elárulom azt is, hogy mi a legfontosabb alapelv és feladat az angyalok szerint ebben az évben.
Szeretettel:
R. Kövér Balázs 
angyalterapeuta
http://angyalisegitseg.cafeblog.hu/