2015. október 21., szerda

AZ ISTENI NŐI és ISTENI FÉRFI ENERGIA KIEGYENSÚLYOZÁSA

Az Isteni Női és Isteni Férfi energia kritikus szerepet játszik abban, hogyan gondolkodsz, cselekszel és viselkedsz. Amikor a két energia harmonikusan eggyé olvad benned, egyesülésük által jobban megérted az életet. A két polaritás egyesítésének folyamata idővel elvezet a valódi spirituális megvilágosodás és intelligencia megtapasztalásához. Ezen okból az Isteni Női és Férfi energia összehangolása a spirituális növekedés és felemelkedés kulcsa.

MI AZ ISTENI NŐI ENERGIA?
Az Isteni Női energia egy intelligens és szerető energiaáramlat amely magában foglalja a következő minőségeket: intuíció, együttérzés, érzelem, kreativitás, empátia, együttműködés, lelkiség, holisztikus világnézet és jobb agyféltekés gondolkodás. Ha az Isteni Női és Férfi energiát az elektromágnesesség szemszögéből vizsgáljuk, akkor az Isteni Női energia az elektromos, míg az Isteni Férfi energia a mágneses oldal. A bennünk lévő Isteni Női energia adja a képességet számunkra, hogy szeressünk és megértsük egymást spirituálisan és holisztikusan.

MI AZ ISTENI FÉRFI ENERGIA?
Az Isteni Férfi energia egy intelligens energiaáramlat, amely a következő minőségekkel van felvértezve: elemző és racionális gondolkodás, egészséges versenyszellem, eltökéltség, céltudatosság, lineáris gondolkodás, logikus gondolatok, cselekvés és bal agyféltekés gondolkodás. Az a személy, aki túlnyomó részben a bal agyféltekéjét használja, jelentős mértékben hagyatkozik a matematikára, a kiszámíthatóságra és a tudományra. A társadalom nagy részét a bal agyféltekéjének domináns használatára kondicionálták. Ezért van az, hogy a legtöbbünk szereti a kiszámíthatóságot, a logikus gondolatvezetést ha az élet megértéséről van szó, viszont sokan híján vagyunk a spirituális éberségnek és kreativitásnak.

Nagyon fontos tudni, hogy az Isteni Női energia nem feltétlenül a női testhez köthető, mint ahogyan az Isteni Férfi energia sem a férfi testhez. Továbbá azt is tudnunk kell, hogy mindannyiunkban, nemtől függetlenül jelen vannak az Isteni Férfi és Isteni Női energiák. Ha nem így lenne, akkor vagy képtelenek lennénk logikusan gondolkodni, vagy a kreativitásban szenvednénk teljes hiányt.

MIÉRT AKARJA MEGAKADÁLYOZNI A HÁTTÉRHATALOM, HOGY EGYESÍTSÜK ÖNMAGUNKBAN AZ ISTENI NŐI ÉS FÉRFI ENERGIÁT?
Az ezredfordulóig az Elit réteg nagyon keményen dolgozott a színfalak mögött azon, hogy a médián, az oktatási rendszeren és az egyházon keresztül manipulálhasson bennünket, hogy leginkább a bal agyféltekénket használjuk. 2000 után azonban megkezdődött egy újfajta agymosás, mely által az Uralkodói réteg arra próbál rávenni bennünket, hogy leginkább a jobb agyféltekénket használjuk. Az egyik legfőbb és leghatékonyabb eszköz amelyet az Uralkodói Elit újabb agymosásra használ: az ezredforduló környékén megjelent New Age mozgalom, mellyel a jobb agyfélteke használatának kizárólagosságát emelték a magaslatokba.

A Háttérhatalom pontosan tudja: ahhoz, hogy valódi változás következhessen be a globális energiamezőben, az embereknek fizikailag is cselekedniük kell. Ennek megakadályozása érdekében, az Elit látványosan támadni kezdte az Isteni Férfi energiát azt remélve, hogy alattomos tervük hatására embertömegek nagy részét naivitásba és rózsaszín álomvilágba löki, ahol majd nem érzik szükségét a valódi cselekvésnek. Más szavakkal, az ezredfordulótól kezdve az Elit azon mesterkedik, hogy egyoldalúan forduljunk át jobb agyféltekésekké.

MILYEN KÁROKAT OKOZ A SZÉLSŐSÉGES BAL- ILLETVE JOBB AGYFÉLTEKÉS KIEGYENSÚLYOZATLANSÁG? HOGYAN HAT EZ AZ ISTENI NŐI ÉS FÉRFI ENERGIÁKRA?
Az alábbi néhány bekezdés nagyszerűen illusztrálja milyen mellékhatásokkal jár, ha felborul a bal/jobb agyféltekék egyensúlya.

'A jobb és bal agyféltekénk kibillent egyensúlya, gyakran pszichológiai mellékhatásokkal jár. Azok az emberek, akiket a bal agyfélteke ural általában kényszeresen függnek a logikától és a tudományos magyarázatoktól. Néhányuk rendkívül szkeptikus, zárt elméjű és ateista. Ebből következik, hogy a bal agyféltekés emberek nem igazán kreatívak, hiányzik belőlük a nagy egész átfogó megértése, a spirituális éberség és az intuíció szikrái. Ezen felül túlműködött hüllőaggyal rendelkeznek, ami az emberi agy ösztönös része, és amelynek funkciói a túléléshez (önfenntartás, fajfenntartás) köthetőek. Amikor az agy ezen része túlzottan aktív, az emberi viselkedés rosszindulatúvá, gonosszá válik és mindennemű érzelem teljes figyelembevételét mellőzi.

A bal agyfélteke túlműködése akkor jelent fenyegetettséget, amikor az energiáink túlzottan egyoldalúvá válnak (bal agyfélteke), és ezzel ténylegesen bal agyféltekésekké válunk. Extrém esetekben, azok az emberek, akik a bal agyféltekéjüket túlműködtetik, a működési zavaruk miatt pszichopatákká válhatnak, visszaélhetnek a hatalommal és az irányítással. A történelem során a Római Katolikus Egyház csúcsvezetőit lehetne példaként megemlíteni a bal agyfélteke túlzott használatát illetően.

A jobb agyfélteke túlműködése akkor jelent fenyegetettséget, amikor az energiáink túlzottan egyoldalúvá válnak (jobb agyfélteke), és ezzel ténylegesen jobb agyféltekésekké válunk. Azok az emberek, akik mélyen vallásosak, gyakran szenvednek ebben a pszichológiai működési zavarban. Ők az áldozati mentalitás és a mártíromság megtestesítői. Abban hisznek, hogy követniük kell egy mestert, egy messiást, vagy egy nagy tudású valakit aki majd megmenti őket.

A tartósan jobb agyféltekéjük által dominált embereket az Uralkodói Elit könnyedén tartja rabszolgasorban, mert ők nem akarnak felelősséget vállalni a tetteikért, az életükért. Mivel általában rendkívül vallásos emberekről van szó, az Elit szereti a vallást mint eszközt használni ezeknek az embereknek az agymosására és irányítására. A bigott vallásos emberek nem érzik szükségét, hogy személyesen felelősséget vállaljnak az életükért, mert úgy gondolják, hogy az Istenük vagy az imádott messiásuk majd megmenti őket. Ezeket az embercsoportokat egyértelműen a jobb agyféltekéjük uralja. A NewAge irányzatok azon követői, akik szentül hiszik, hogy ha egy egész életen át nem csinálnak mást csak meditálnak és pozitívan gondolkodnak, akkor minden rendben lesz, szintén a jobb agyféltekéjük uralma alatt élnek.'

Amint megérted, hogyan működik a jobb és bal agyfélteke, tisztán látni fogod, hogy a Hatalmi Elit manapság miért akarja teljesen sárba tiporni az Isteni Férfi energiát és annak minőségeit, hogy aztán egyik végletből a másikba fordulva, bal agyféltekésekből, függő jobb agyféltekésekké váljunk. Azzal, hogy újabban az Isteni Férfi energiát próbálják elnyomni és gyengíteni, hogy ezáltal kizárólag az Isteni Női energiára koncentráljunk, az Elit azt hiszi, hogy ezzel képes lesz megakadályozni bennünket abban, hogy egy új és jobb világot építsünk. Ezt azért is csinálják, mert a hatalmuk megőrzéséhez fontos, hogy ne tudjuk egyesíteni a bennünk lévő energiákat, tehát mindent megtesznek, hogy mind a világban, mind bennünk az Isteni Férfi és Isteni Női energiákat szétválasszák, sőt egymás ellen fordítsák. Az Uralkodói Réteg tökéletesen tisztában van azzal, hogy ha megtanuljuk összhangba hozni és egyesíteni magunkban a férfi és női energiaminőségeinket, már nem képesek uralkodni rajtunk tovább.

A 2012-es energiaváltás egy olyan esemény volt, amelyet az Uralkodói Réteg sem tudott megállítani. Az akkor megindult energiafolyam azóta is terjeszkedik, és egyre több szeretetteljes energiát áramoltat a magasabb dimenziókból a Föld felé. Ennek eredménye, hogy szép fokozatosan egyre többen ébredünk fel spirituálisan. Az Elit hatalommegtartásának utolsó elkeseredett próbálkozásait látjuk a világban. Nekik nem érdekük, hogy felébredjünk - mindent elkövetnek, hogy az ébredés ne következhessen be, ezért fő céljuk, hogy a bennünk lévő férfi/női energiákat folyamatosan egyensúlyukból kibillent állapotukban tartsák.

A férfi/női energiák egyensúlyának kibillentésének egyik hatékony eszköze, hogy az Elit minden erejével azon van, hogy a Női energiákra figyeljünk. Ha túlsúlyba kerül bennünk a Női energiaminőség, akkor túl elnézőek, túl naivak, túl toleránsak, túl liberálisak leszünk mindennel kapcsolatban, és mivel a férfi energiát kihúzták alólunk, képtelenek leszünk valóban cselekedni a pozitív változás érdekében. Az igazi pozitív változás akkor történik, amikor a kreativitás erejét, a szeretetet, és az Isteni Női energia többi minőségét egyesítjük az Isteni Férfi energiával, azaz a felelősségvállalással, a logikával, a céltudatossággal, a szándékkal, a cselekvéssel.

HOGYAN TEREMTS EGYENSÚLYT A BENNED LÉVŐ ISTENI NŐI ÉS FÉRFIENERGIÁK KÖZÖTT?
A benned lévő két energiapolaritás összhangba hozásának első lépése, hogy megértsd a két energiaminőség közti különbséget. Amint tisztába kerülsz azzal, hogy mi a férfi és mi a női energia dolga és feladata, figyelned kell a gondolataidat. A gondolataidban egyensúlyba kell hoznod a két energiát. Egy másik rendkívül fontos lépés, hogy kendőzetlenül, tárgyilagosan és őszintén felismerd mely Isteni Női, illetve mely Isteni Férfi energiajellemzőkben vagy gyenge és azokat erősítsd. Tudatosan tornáztatnod kell a gyengén működő részeidet, hogy megerősödjenek. Az önfegyelem, a cselekvés például az Isteni Férfi energia jellemzői. Ha ebben alulműködsz, akkor erősítened kell ezeket. A másokon való segítés, a szeretet kifejezése az Isteni Női energia jellemzői. Ha ezekben vagy lemaradva, akkor ezeket erősítsd. A célodnak annak kell lennie, hogy a benned lévő megszentelt Férfi és Női energia között egyensúlyt teremts. A rendszeres, ám nem túlzásba vitt meditáció (naponta kétszer 15-20 perc maximum), szintén segít az összhang megteremtésében. Csak az energiáid összehangolásával élheted meg azt, aki valójában vagy, ekkor élheted meg teljes mértékben Isteni Lényedet.

 PL Chang ...
.

Még több inspiráló idézet, kép, videó és még sok egyéb...
itt: http://www.facebook.com/mikloskomaromifanpage

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése