2015. július 2., csütörtök

A Júliusi energiák felszabadítanak a múlt terhei alól

Ebben a hónapban tisztán és világosan láthatod majd, hogy az életed mely területén kötötted le korábban magad. Önként vállaltál rabságot, hogy biztonságot teremts magadnak, de mára ez a biztonság kényelmetlen és szűk börtönné változott számodra.
Az előző hónapban egy ugrást hajtottál végre, de most mégis úgy érzed, hogy van néhány igen csak erős szál, ami a múlthoz láncol még téged. Itt az ideje, hogy felismerd és elvágd ezeket a kötelékeket. Nem emelkedhetsz addig tovább, ameddig fél kézzel még mindíg a múltba kapaszkodsz.
Talán nem is tudsz róla, de számtalan szál kapcsolhat össze a lezáratlan múltaddal, amik fel nem dolgozott kapcsolatok, le nem zárt konfliktusok formájában kísértenek téged évek óta. Talán fel sem tudod már idézni hány be nem tartott ígéret, nyitva hagyott mondat és megválaszolatlan kérdés van mögötted, ami sötét árnyékkén kísért téged a múltból és a legváratlanabb pillanatban gumikötélként ránt vissza téged a keserű valóságba.

Itt az ideje, hogy végképp magad mögött hagyd a múltat

Szinte észrevétlen lelkiismeret furdalásként kísért téged mindaz, amit a múltból magaddal cipeltél. Itt az ideje, hogy levedd a válladról a hátizsákodat és átvizsgáld nem viszel e magaddal romlástól bűzlő penészes útravalót. Vedd sorra a múltbeli konfliktusaidat, a lezáratlan családi viszályokat és párkapcsolati kríziseket.
Mi az, amit egy beszélgetéssel tisztázni lehetne?
Mi az, aminek a rendezésére már nincs mód?
Ha egy telefonhívás vagy egy személyes találkozó segíthet tisztázni a múltban gyökeredző sérelmeket, akkor haladéktalanul cselekedned kell. Ha már nincs módja vagy értelme a személyes kapcsolatfelvételnek, akkor írnod kell egy leveled, amiben mindent bevallasz és mindent megbocsátasz, amit magaddal hoztál. Ezt a levelet nem kell elküldened, miután megírtad egyszerűen égesd el.

Fel kell ismerned a jelen pillanat rabláncait is

Nem csak a múltban gyökereznek visszahúzó erők, hanem a jelen pillanatban is vannak olyan kötődéseid, amiket azért nem számolsz fel, mert félsz az ezzel járó következményektől. Talán félsz, hogy elveszíted a biztonságodat vagy egyedül maradsz. Ezek a félelemeid azonban alaptalanok, mert ez az időszak arról szók, hogy a szíved szabad döntése által milyen új irányt kezdesz követni. Nem szabad többé kompromisszumot kötve mások kényszerű útitársaként olyan utat járnod, amit nem önálló döntésként magad választottál.
Nézz mélyen a szívedbe és tedd fel magadnak az őszinte kérdést. Valóban ilyen életet akarok élni? Valóban ezeknek az embereknek a társaságára vágyom? Valóban ez az a feladat, amit szívesen végzek minden nap? Ne hazudj magadnak, mert a szíved azonnal elárúl téged. Ne próbáld elrejteni az érzéseidet, hanem engedd meg, hogy azok minden kontroll nélkül törjenek a felszínre még akkor is ha úgy érzed zokognod vagy hangosan nevetned kell miattuk. A sírás és a nevetés felszabadít téged. Ne akarj többé mások szellemi és lelki rabszolgája lenni, aki az érzéseit és a gondolatait is aszerint formálja, hogy milyen képet várnak tőle mások.

Itt az ideje, hogy döntést hozz önmagad mellett és felelősséget vállalj az életedért

Az első néhány lépés, amit így teszel meg talán félelmetes lesz, de nem leszel sokáig egyedül. Ha hagyod, hogy a szíved vezessen hamarosan olyan emberek között találod majd magad, akik között erénynek érzed majd mindazt, amit korábban szégyenkezve el akartál titkolni.
Nem hagylak egyedül! Ha szeretnéd részletesen is megismerni milyen hatások érnek téged ebben a hónapban, akkor a születési dátumod alapján ingyenesen elkészítem neked a személyre szóló havi energetikai előrejelzésedet.


http://mindennapiszammisztika.hu/a-juliusi-energiak-felszabaditanak-a-mult-terhei-alol/?utm_source=facebook&utm_medium=native-ppc&utm_content=juliusi-energiak-native-1&utm_campaign=havi-energiak-tripwire&utm_term=lookalike-2p-mnsz-aktiv&trackevent=juliusi-energiak-blogpost-1

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése