2015. június 21., vasárnap

Nullpont – Egy új kezdet a Napéjegyenlőség napján!






A nyári napéjegyenlőség zárja az újabb Fejlődési Ciklust, amely március 21-től idáig az EGYSégért és – akik abban a fázisban vannak még – az Elengedésért zajlott.
Sok feladatunk volt, rengeteget sírtunk és nevettünk, tanultunk és fejlődtünk.
Letettük az egónkat – vagy éppen nem -, megküzdöttünk önmagunkkal és visszataláltunk a MAGba. – vagy most zajlik ez a folyamat és hamarosan véget ér.
A 21-ei Nyári napéjegyenlőség után új, ÉPÍTKEZŐ CIKLUS veszi kezdetét, ami azt jelenti, hogy fel kell zárkózni, az energiát magunkra, MAGunkba kell áramoltatni, gyógyulni, tisztulni lesz lehetőségünk, és az életünkben egy Rendeződés indul meg. Ez azt jelenti, hogy ami és aki megy, azt el kell engedni, ami és aki jön, azt be kell engedni. Hagyni menni mindazt, ami fájdalmat okoz, és megengedni magunknak a Boldogságot.
A Félelem Rezgéséről év elején váltottunk a Hála Rezgésére, majd következett a Teljesség és a Szeretet Rezgése. Az utóbbi két hónapban megtalált minket a Bőség Rezgése is, aki okosan használta az energiákat és tudatosan haladt előre, tekintetbe véve az karmikus oldódásokat és a tükör-helyzeteket.
Aki elérte a Teljességet, már tudja, hogy minden belőle indul ki és oda tér vissza, és maga teremti magának a túl sok időt, a túl sok fájdalmat, a túl sok magányt és a túl sok félelmet, és tudatosan áthangolta magát a Szabadság Rezgésére, elengedve ezeket a régi korlátozó mintákat.
Aki nem érte el a Teljességet, az ebben az építkező ciklusban el fogja érni.
Ez most egy Nullpont. Egy Új Kezdet, egy Új Esély. Mert soha nem ronthatod el, soha nem késő. Mindig van egy új nap, ahol a gondolataiddal mindent átfordíthatsz. Segítek.
Kezdjük együtt el. Hangolódjunk a Boldogság Rezgésére.
“Aki a Boldogságra hallgat, annak megnyílnak ajtók ott, ahol másoknak falak állnak” /Titok/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése