2015. június 22., hétfő

Ma ismét új hullámba lépünk….06.21.- 07-03.







Az elkövetkező tizenhárom nap a viharé. Készüljünk fel rá, hogy kisöpör mindent életünkből, ami már nem szolgál minket, ha akarjuk, ha nem. Engedjük bele magunkat ebbe az energiába és frissüljünk fel a vihar tisztító esői által. Ha az előző két Hullám után maradt még valami, amitől meg kell szabadulnunk akkor most ez is távozik életünkből. Van, amikor ez a legnehezebb, elengedni azt, amire már nincs szükségünk.
A Világáthidaló megnyitotta az utat felfelé, felsőbb énünk felé, hisz, mint a nevében is benne van, világokat köt össze. Lépjünk kapcsolatba magasabb eszenciánkkal, kérjük segítségét, akár mindennapi gondjainkra is…. Átalakulás, megtisztulás következik mely meg is ijeszthet minket, mivel nem kis fuvallatról, viharról beszélünk. Felkavar, feldob, aztán leejt.
Mindig a Hullám első napja a legerősebb. A hullám, a napi KIN és a vezető energia is ez a pecsét. A Vihar, már nemcsak egy kis szelecske, igazi vad, és energikus. Tisztuljunk meg, töltődjünk fel, élvezzük a szabadság extázisát, ne féljünk a változástól, az mindig jó, ha az első pillanatban nem is úgy tűnik.
„Ne félj a vihartól, hanem tanulj meg táncolni az esőben”
A Cauac (a Vihar Maja neve)által megtestesített harmonikus bölcsesség a szabadság.
Az az állapot, amikor nem korlátoz hit, karma, szükség vagy körülmény semmilyen választásodban vagy cselekedetedben. A szabadság a nyitott valóság, melyben tudod, hogy minden pillanatban tiéd a választás lehe­tősége. Ez a létállapot egyfajta belső valóság érzékelésből ered. Annak megértése ez, hogy te vagy a színész, aki bármely pillanatban bármilyen szerepet eljátszhat, anélkül, hogy hozzá kötődne. Életed kéziratával dolgozol, kötődéseiddel, észleléseiddel, hogy felszabadítsd őket. Ebből a perspektívából származik a legteljesebb szabadság: megtanulni termé­szetes harmóniában és egységben élni az Isten akaratával.
Böjtös- Tölgyfa Mária
Fehér Elektromos Világáthidaló

Forrás: http://majanaptar.csillagmag.hu/


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése