2015. június 16., kedd

Energiák áramlása - VÁLASZTÁS





Jelenleg olyan energiák mozgatnak minket, melyek döntésre, választásra kényszerítenek. Most, ebben az időszakban mindannyiunknak döntenie kell, hogy a Fényt választja vagy a sötétséget. Most nem elég választani, bizonyítani is kell. Olyan dolgokat kell tenni, úgy kell viselkedni, olyan energiát kell magunkból kibocsátani, ami valóban Fényes.

A következő két hétben nem kell lemerülni nagyon a saját belső mélységedbe, most meg kell kapaszkodni valamiben, ami segít neked, és nem hagyni, hogy az energiák csak úgy magukkal sodorjanak téged.
A Tudatosság a kulcs most mindenhez! Tudatosan dönteni, választani és amennyire csak lehetséges minden pillanatban tudatosan élni. A Fényt, a szeretetet szolgálni, megosztani, segíteni, támogatni másokat és természetesen önmagamat. Most legyél kint, cselekedj, tegyél konkrét dolgokat, amivel megmutathatod, megoszthatod saját belső Fényedet, szeretetedet.
Nem számít, ha valaki azt gondolja körülötted, hogy sok vagy számára…a Nap sem süt kevésbé, mert nagyon melegünk van. Aki megunta a Fényét, az elvonul az árnyékba. Te is légy biztos abban, hogy akinek sok vagy, az majd leválik rólad. Ne fogd magad vissza, most szeress teljes erővel, ontsd a belső Fényedet!
A Mindenség is segít, támogat minket ezekben a napokban, legyünk hálásak azért a sok Fényért, melegért amit kapunk tőle. Láss mögé a dolgoknak és ismerd fel, hogy ez a sok Fény, most elengedhetetlen. Értünk van, hogy nekünk könnyebb legyen.
Honnan tudhatod, hogy jó irányban haladsz, jó úton vagy, elég tudatos vagy?
Onnan, hogy amikor jó irányba haladsz, akkor könnyűnek érzed magad, nagy tered van, amiben szabadon mozoghatsz. Az életedet, mint egy vígjátékot látod, sok fény van benned és körülötted, öröm van benned és az életedben. Már nem az ÉN a legfontosabb, együtt szeretnél működni, szeretnéd magadat megosztani, szeretnél segíteni, támogatni. Az életed egy szabad áramlás, adsz, tovább adsz, megosztasz. Önmagadat, Fényedet, értékeidet, konkrét dolgokat. Bármit, ezt mindig te döntöd el az aktuális helyzetben.
Fókuszáljunk most együtt arra, hogy megtartsuk a Fényt, engedjük, hogy átjárjon minket, és mindazt a szeretetet, amit bennünk felébreszt, osszuk meg. Sok minden történik a világban…ez nem a mi dolgunk. A mi dolgunk az, hogy magunkra figyelünk és bármi is történjen, odakint mi csak tesszük a dolgunkat és Szeretünk!
Sosem volt még a dualitás ennyire kézzelfogható, mint a napokban. Indulj el a szélsőségek felől a középpont irányába, ott találod meg stabilitásodat. Állj ott meg egy pillanatra, hunyd be a szemedet és érezd meg, hogy micsoda hatalmas erő van a középpontban! Itt semlegesség van. A semlegességben hatalmas erő van. Lásd, érezd és tapasztald ezt meg, és mutasd meg minél több embernek, hogy ők is megtehessék ezt.
MI is és te is a Fény küldöttei vagyunk, emlékezzetek és tegyétek meg azt, amit vállaltatok mielőtt leszületettetek a Földre. Azért jöttünk, hogy Fényt gyújtsunk, és vigyázzuk, nehogy kialudjon. Tegyük a dolgunkat, amit elvállaltunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése