2015. június 16., kedd

Csillagüzenetek (25. hét) Sorsfordító napok – ha nem boldogít, engedd el! A nyári napfordulóval zárul a hét






Mit üzennek a bolygóállások, milyen energiák hatnak ránk az év 25. hetében? Esztergomi Gréta életút- és életmódvezető, horoszkópelemző előrejelzése.

Gyakorlati tanácsok a csillagüzenetekhez

A heti csillagüzenetek mindannyiunknak szólnak, az energiahatások viszont értelemszerűen mindenki életében másképp, más-más helyzetben jelentkeznek. Hogyan tudjuk beépíteni az üzeneteket mindennapjainkba?
Először csak olvassuk, aztán egy-egy helyzetben, pillanatban bevillanhat, hogy erről a hatásról mintha már hallottunk volna. Egy idő után már kezdjük figyelni a jeleket, végül eljuthatunk oda, hogy az üzenetekre tudatosan figyelünk, s megpróbáljuk a napi rutinokban, élethelyzeteinkben is megélni ezeket.

2015. június 15 – 21.

A Nap ezen a héten egészen különleges égi tartományban jár. Június 16-án, kedden a Bika csillagkép szarvainak végénél fellép a Tejútra. A csillagos égbolton még ott lüktet a Bika szarvai által a magasabb minőségek felé törő energia, de ott csillog alatta a Nimród csillagkép feje. Így ezen a héten június 17. és 20. között a Nap a fényével megkoronázza az Orion csillagképet. Az Orion csillagkép Nimród, Ménrót király energiája.
Az Orion csillagkép ott fent az égbolton a Bika csillagkép felé fordul, hogy legyőzze. De mit is? Hisz a Bika csillagkép a Teremtés energiája. Nos, az Orion, Nimród és a mi feladatunk is az, hogy azokat a dolgokat, melyekben már nincs teremtés, „győzzük le” és engedjük el. Ez életünk fejlődésének egyik alappillére. Elengedni azt, ami már nem emel minket – ez az egyik legnagyobb beavatásunk. Saját életünk beavató mesterei mi magunk vagyunk azáltal, hogy megérünk egy új szintre és minőségre.
Június 16. kedd Újholddal indul, miközben a Nap mellett szorosan ott tartózkodik a Mars is. A három égitest együttesen egy igen különleges beavatást ad számunkra: erőt, lelkesedést és akaratot ad ahhoz, hogy életünkben a karmikus terheinket letegyük, és/vagy egy új irányt adjunk az életünknek.
A héten igazán érdemes tudatosan működnünk, hiszen most tehetjük meg a legtöbbet saját magunkért. Gondoljuk át, hogy életünk egyes területein (munka, hivatás, kapcsolat, család stb.) milyen szinten működünk: a kezdet, a kiáradás, a teremtés, a fejlődés, a harmónia, a megrekedés, a fásultság, a kiégés, a közöny, a visszahúzódás, a fájdalom, a félelem szintjén? Minden olyan helyzet, ami már nem épít, amiben nem tudunk harmóniában működni, magával hozza a belső szembesülés idejét. Ez az igazi beavatás. Legyünk önmagunkkal őszinték – mi nem működik már bennünk? Ezeket kell elengedni!
Ez a hét az igazi, mély spirituális fejlődés lehetőségét hozza: elengedni azt, amiben már nincs teremtés.
Úgy válunk saját életünk királyává, királynőjévé, ha azokat a dolgokat, melyek nem magas szinten működnek bennünk, „lenyesegetjük” magunkról. Az igazi királyi minőség azt jelenti, hogy nem másokat, hanem önmagunkat tudjuk uralni. Hogy tudatában vagyunk a képességeinknek. Ez Nimród tarsolya, életünk esszenciája.
Június 17. és 20. között az égi király teremtő energiájával segítséget ad ahhoz, hogy az életünkbe behívjuk azokat a teremtő energiákat, melyeknek itt az ideje.
Június 20-án, szombaton délelőtt 10 óra magasságában a Nap elhalad az Orion csillagkép válla, a Betelgeuse csillaga felett. A Betelgeuse üzenete: legyél igaz és tiszta! Működtesd a benned élő Istent!Vállald fel azt, aki vagy!

Vasárnap: Napforduló

Június 21-én, vasárnap 18 óra 38 perckor a Nap az egész évet tekintve a legmagasabban ragyog fent az égbolton. Ez a Nap a nyári napforduló napja, ezen a napon a leghosszabb a nappali, a fénnyel teli órák száma. Asztrológiai értelemben a Nap belép a Rák zodiákus jegybe, a csillagok világában pedig pont az Orion csillagkép elengedő keze felett halad el. A hétvége jelszava: szeretettel engedd el azt, ami „nem épít”. Így tudunk magasabb szintre jutni az életünkben.

Forrás: http://eletszepitok.hu/csillaguzenetek-2015-25-het/#.VYBCL_ntmkp

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése