2015. június 5., péntek

BELSŐ MUNKA ÖNMAGUNKONA spiritualis Pszichológia Egyik alaptétele Az a felismerés, Hogy semmi sem jelezheti világosabban AZT, ha valamit meg Kell TANULNOD LELKED TANANYAGÁBÓL, menta ha a Valami "ZAVAR Téged" - Csak meg Kell tanulnod ebben az AZ összefüggésben szemlélni a világot!  Amikor kiborulsz, AZ olyan , Mintha Az Élet Egy piros zászlót lengetve jelezné: "Figyelem! Ez! Idenézz! Itt a legközelebbi feladatod, a BELSŐ MUNKÁD! Itt a LEHETŐSÉG, Hogy meggyógyítsad AZT a Belső helyet, Ahol EZ a nyugtalanság lakozik.
Ne kívül keresgélj! Ami történt, az AZ Csák segített a felszínre hozni EZT a háborgást. Védd vissza a Saját ERŐDET!  
Amint AZ Emberek Spirituálisan Tudatossá válnak, ráébrednek, Hogy Egy LELKÜK, a Saját IGAZI ÉNJÜK leglényege hozza elébünk mindazt, Amit a Saját lelki fejlődésünk érdekében éppen MOST MEG Kell tapasztalnunk .
Minden Negatív érzést felfoghatunk Egy-Egy spiritualis Feladat lehetőségeként, amelyen dolgozva végül megoldhatjuk Vagy véglegesen meggyógyíthatjuk AZT.  
Persze EZT van, Ahogyan Minden jó dolgot AZ életben, Könnyű mondani, de sokkal nehezebb megtenni.  A legtöbben ellenszavazat Így nevelkedtünk.  Sokkal Inkább egy " Ki vagyok borulva, Mert ..... "szerint élt életre szoktattak Rá minket ügy, Hogy Még szerint szerint csak ellenszavazat van tudunk rola, Hogy VAN MÁS LEHETŐSÉG IS.  Ahelyett, Hogy AZT mondanak "leginkább éppen áldozati szerepben látom magam", sokkal hajlamosabbak kijelenteni,: "Én Tényleg ÁLDOZAT VAGYOK, MERT EZ ÉS Ez történt VELEM, EZ a valóság." Vagy: "Ne ábrándozz! Az életben Már Csak Így működnek a dolgok! "  Ahhoz, Hogy Tényleg sikerüljön a spiritualis Ébredés útjára lépned, változtatnod Kell egy prioritásaidon, és Fel Kell hagynod a meggyőződéssel, Amely szerint a Célvonal valósága AZ EGYETLEN igazi valóság.  Merj belépni a Saját Tudatod Szerkezetébe, és vizsgáld meg alaposan AZ ego működésének dinamikáját!  EZT a vizsgálódást a spiritualis Pszichológia összefüggésrendszerén belül végezd, Mert soha Nem fogsz Belső Békéből és Szeretetből érettségizni, ha Egy MIÉRT szintjén próbálsz közbelépni - hiszen az AZ ego birodalma.  MINDEN "MERT" CSAK EGY KIVÁLTÓ OKA -EGY MEGOLDÁSRA Váró BELSŐ problema FELSZÍNRE KERÜLÉSÉNEK!  Ahogy a Valódi Én mondaná:
 "A kiborulás Nem rajtam kívül zajlik. Belül történik. "  
Hát akkor ....
 Mi lenne, ha ugyanez történne, de Neked NEM KELLENE KIBORULNOD MIATTA?  
Nem Lenne Nagyon jó, ha tudnád EZT, és megtanulnád, Hogyan kezelheted EZT a dinamikát?  Mi lenne, ha Minden "MERT" -re ügy tekintenél, menta a spiritualis tananyagodat tudatosító módszerre?  Az igazi gyógyulás ellenszavazat rajtunk kívül történik, csak az, AZ adott Emberi lény tudatában, EZ Belső Munka.  MINDEN szabadonálló ALKALOMMAL, AMIKOR VALAKI MEGOLD EGY PROBLÉMÁT, ÖRVENDEZNEK Az angyalok, ÉS AZ EGÉSZ emberiség ELŐBBRE LEP A fejlődés ÚTJÁN!  Maguk a Belső háborgások van Fontos alkotóelemei AZ ITT elsajátítandó spiritualis tananyagunknak.  Ebben AZ összefüggésben a harag, a sérelmek, a neheztelés, AZ árulás, AZ elhagyatottság, a bűntudat, a szégyen, AZ elutasítás, a csalódás, a szomorúság és a Többi elme-baj a tudatunkba kódolt spiritualis leckék, amelyek Isten áldotta lehetőséget nyújtanak AZ Eddig megoldatlan problémák Végső gyógyítására Vagy megoldására.  Elképesztő ~ Ahányszor ráébredni ERRE!  Amikor készen állsz Arra, Hogy  - FELELŐSSÉGET VÁLLALJ A Saját TUDATODBAN HÁBORGÓ HELYEK GYÓGYÍTÁSÁRA, AKKOR OLYAN MÓDON FEJLŐDHETSZ spiritualis ÉRTELEMBEN, AMELYET TELJESSÉGGEL TE MEG ÉS HATÁROZOL AMI NEM FÜGG SEMMILYEN RAJTAD kívül allo VÁLTOZÁSTÓL.  Végre rábukkantál Arra a megerősítő titokra, Amely megoldja a "Ki vagyok borulva, Mert ......" dilemmát.  Csak befelé Kell fordulnod, és közvetlenül azzal a tudati területtel Kell foglalkoznod, Ahol a kiborulást észleled.  A MEGOLDATLAN PROBLÉMÁK NEM ROSSZAK, Egyszerűen CSAK spiritualis TANANYAGOD RÉSZEI ÉS A gyógyulás LEHETŐSÉGEI!  Az EGO persze vitába száll ezzel:  - badarság!  igazam van, amikor ugy érzék, Ahogy , hiszen Szörnyű dolgok történnek.  Azok, Akik Nem dühöngnek VAGY NEM érzik magukat megsértve, amikor igazságtalanság történik, Nem csak agyhalottak, de közönyösek, és valószínűleg tagadásban élnek.  A Valódi ÉN szelíd, szeretetteljes válasza Így hangzik.  - Pontosan azért Vagy ITT, Hogy kigyógyulj a harag és a méltatlankodás érzéséből.  Amint EZ megtörténik, ellenszavazat Kell Tobbe átélned AZ Érzelmi háborgást, ha olyasmivel kerülsz szembe, AMI Nem tetszik Neked, hanem Szabadon Arra használhatod AZ energiádat, Hogy BÖLCSESSÉGGEL, SZERETETTEL és HATÉKONYAN kezeld a KIHÍVÁST JELENTŐ HELYZETEKET.


https://www.facebook.com/161032404031592/photos/a.161037377364428.35763.161032404031592/167145403420292/?type=1&theater 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése