2015. május 8., péntek

Kristály koponya – kristály tudat – május hó szeretet alkímiája






Ősi energiák kelnek életre bennünk és lüktetnek körülöttünk, egyre intenzívebbé válik spirituális érzékenységünk és érzékelésünk.
Május hó 5-ös szám misztikájában érkező alkímiai és szakrális energiái azokat a változásokat hozzák el életünkben, melyek emelnek bennünket az Aranykor Krisztusi Szeretethálójának kristálytiszta világába.
Beérik az a sok-sok spirituális lélekgyógyítás, amit végzünk, végeztünk.
A spirituális emelkedés már sokunknál életek óta elkezdődött, vannak, akik évszázadokkal ezelőtt kezdtek dolgozni lélekfejlődésükön.
A spirituális érzékenységünk és spirituális érzékelésünk, mint a csatornáink és képességeink, egyenes arányosságban fejlődnek szívünk megnyitásával. Szívünk megnyitásának célja, hogy minél magasabb szeretet-rezgésen, vagyis minél nagyobb szeretetben létezzünk ismét. Újra tanulunk szeretni.
Fontos a lexikális tudás, hiszen az információ könnyebb megértésbe, így feloldódásba elengedésbe visz bennünket, ám önmagában az információ mit sem ér, ha elmarad a szeretet alkímiája és a szeretet varázslatos csodája – a megbocsátás.
A spirituális gyógyulás, a szív gyógyulás és megnyitás akkor tud megtörténni, ha a feltárt és megfejtett ok – okozati karmikus történeteinkben és kapcsolatainkban még jelen lévő sérüléseket, alacsony rezgésű érzelmeket a megbocsátás alkímiájában áttranszformáljuk szeretetté.
A lélek igaz szeretetben gyógyulása rétegekben történik.
Rendkívüli önismeretet és önmagunk felé tanúsított türelmet igényel.
Időről időre, egyre mélyebbre merülhetünk lelkünk kútjában.
Hatnak ránk a kollektív gyógyulások is, oda-vissza kölcsönhatásban gyógyul az egyén és a kollektív.
E május energiái még mélyebb zónákat, időtereket nyitnak előttünk, és ha van elég bátorságunk igazán mélyen megrekedt lélekrészeinket szabadíthatjuk fel. Onnan emelkedhetünk fel, ahol egykoron eltörött a fényünk, ahol megtörték a lelkünket, ahol megtagadásba került az ősi, szent, szakrális tudás és igazság…
A kristály és Krisztus szavunk a szeretet megnyilvánulását jelölik. Kristályosodni azt jelenti, hogy egyre több bennünk az igaz szeretet.
Így a kristály-szív és kristály-tudat válik ismét létünk részévé.
A kristály-szív és kristály-tudat szimbólum, mint a tiszta, szeretetenergia.
A kristály-szív és a kristály-tudat jelöli azt a szeretet-tisztaságot, ami az ősi, szent, tiszta tudás.
A szeretet tisztasága emel bennünket át az Aranykor minőségébe.
A kristály-szív az érzelmeink, az asztrális tér megtisztítását jelöli,
a kristály-tudat a gondolataink, a mentális tér megtisztítását jelöli.
Eme tisztaságban történik meg a valódi kapcsolódás magasabb rendű szeretetlény forrásunkkal, önmagunk Isteni és Istennői minőségével.
Ez a kapcsolódás nem egy meditáció, vagy egy „beavatás” esemény útján történik meg, hanem a hétköznapok pillanatiban, amikor lényünk valósága mutatkozik meg a krízis helyzetekben, a mindennapi stresszben, hogy amikor éppen feszültebbek vagyunk, akkor mennyire vagyunk képesek (spirituális képesség) tiszták maradni: vagyis szeretetben tartani a cselekedetinket,
a szavainkat, a gondolatainkat, hogy kristály tiszta érzelmi és mentális térrel éljünk világunkban.
A spirituális képesség a szeretetben maradás képessége mindenkor és mindenhol, a spirituális gyógyítás a szeretet gyógyítása, a spirituális érzékenység a szeretet megbocsátó képessége. A kristály koponyák ősi tudása a szeretet, a kristály koponyák szimbolizálják a kristály tiszta mentális teret,
a kristály tiszta gondolatokat, a kristály – tudatot, a kristálytiszta tudást, mint ősi tudást… a Krisztusi szeretet ősi tudását…
Saint-Germain Fénymester és Michael Arkangyal közvetítésében írta: Kristályfény33

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése