2015. május 28., csütörtök

Felejtsd el a normákat, a társadalmi beidegződéseket,


Felejtsd el a normákat, a társadalmi beidegződéseket, a történelmi hovatartozásod skatulyáit, sőt még az Univerzális Törvényeket is. Minden bomlik.
Azzal, hogy a régi ideákat hajkurászod, becsapod magadat. Olyan energiákat kutatsz, melyek már alig léteznek. Szétesik, majd újra összeáll. Itt az idő, hogy valóban a Jelenben Élj, magadból kiindulva.
Használj módszereket, olvass tanokat, de csak egy célod legyen vele, hogy közelebb vigyenek a saját válaszaidhoz. SENKI, SENKI sincs, aki jobban tudná, mi a jó neked, miért vagy itt a Földön.... mint TE MAGAD! El akarták, akarják hitetni veled, hogy egyedül kevés vagy, hogy nyájba kell tartoznod a haladáshoz. Hát nem!!!
Emeld fel a fejedet, és indulj! Olyan útra, amelyen járnod hivatott!
Mindegy ki mit gondol, érez, tesz...
Te értsd cselekedeteid okát, s az ok legyen az amit küldetésedül választottál.
A múlt dilemmái rég elenyésztek, a jövő eddig ismeretlen módon képlékeny, csak a MOST van! Eddig is így volt, de mára pláne igazzá vált, hogy a jelenbeli cselekedetek, gondolatok hozzák létre a nálunk jövőnek hitt valóságot.

Beavatott vagy, energetikádon felüli erőket birtokolsz, közvetítesz (pl.reiki) ezzel meghatványozódik a ráhatásod minden egyes megnyilvánulásodnak.
Figyelj jobban oda! Arra pláne, hogy mit adsz oda másoknak.
Emlékszel milyen, mikor tiszta égen süt a Nap? És arra, milyen az ereje, ha felhők takarják? Légy tiszta egű Nappá, és úgy segíthetsz, oldhatsz, hogy észre sem veszed. Hatásod globálissá válik, és még csak ki sem kell tenned a lábad az utcára.
Ha mégis megteszed, figyelj oda, ismét. Van, aki napernyőt húz, van, aki begubózik, van... nekik nem kell a fényed. Hagyd őket, ne akarj mindenkin segíteni.
És mindenekelőtt mostantól, és mindig magadon segíts!!!
Játssz, örülj, kérdezz, okulj, merj LENNI, puszta látszódás helyett.
Kezedben a kulcs, generációd mindegyik tagjánál ott van.
Ti vagytok, akik támogatjátok leginkább a változást.
Van, aki dühvel, van, aki meditálva, van, aki tétlen elkeseredésével... mindenki úgy, ahogy neki kell.  Nincs jó, rossz módszer, alternatíva, csak történés van.
A káosz uralkodik, a szeretet éber, és hat. Tedd át a központodat a fejedből a szívedbe, és kitárulnak ama kapuk, melyek után megszületésed óta vágyódsz.
A feladatod a Tiéd! Te választottad. Támogató erők végtelen sora várja, hogy melléd állhasson, de senki sincs, aki mehetne helyetted. RAJTA!!!
Te, egyedül! Te, és még sok millió Te, mind-mind a külön útján.
Érezd, mekkora erő rejlik abban, ha csak egy kis része ennek a soknak felfedezi önön magát, és naponta eszerint cselekszik.
Itt a szeretet, összetartás ideje!!! Teremts lényed legmélyéből.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése