2015. május 5., kedd

5:5:5 Elsöprő változást hoz a mai dimenziókapu nyitás!


A mai nap dátumában (2015.05.05) háromszor is szererepel az 5-ös szám szellemi, lelki és fizikai szinten is, ami egészen elképesztő hatást gyakorol a nap energiájára. Ma nyílik meg az 5:5:5 számú dimenziókapu, aminek az energiája hosszú távon is veled marad.
Az 5-ös szám a jótékony felforgató energia szimbóluma. Hatására látszólag kicsúszik a lábad alól a talaj, de ha tudod, hogy pontosan mi történik veled, akkor egyáltalán nem kell semmitől sem megijedned.

A mai nap energiája óriási megtisztító erővel bír…

Ezt a hatást úgy éri el, hogy felszabadítja a lekötött és megszilárdult energiákat, amik még mindig fogva tartanak téged a múltban és emiatt nem tud beáramlani az életedbe az új, friss és erőteljes energia, ami ebben a pillanatban is ott van körülötted.
A mai nap energiája kíméletlenül lerombolja a falakat, amiket magad köré húztál, mert eljött az ideje, hogy kilépj a biztonságos börtönből, amit magad köré építettél és meglásd végre a csodát, amiért olyan régóta imádkozol. 

Mindez félelmetesnek tűnik, mégis csodálatos

Az 5:5:5 dimenziókapu által képviselt változást hirtelen jön és az első pillanatban ijesztően felforgat körülötted mindent, de mégsem hagy téged magadra. Egészen addig veled marad ez az erő, míg végül a változás pozitív hatását nem érzed az életedben. Jó ha tudatosítod magadban, hogy ennek a változásnak MINDIG JÓ A VÉGE és ha még nem érzed jónak az mindössze annyit jelent, hogy nincs még itt a vége.
Ez a nap csak az energia belépését indítja el az életedben azáltal, hogy kinyitja az 5:5:5 számú dimenziókaput. Ez a kapu nyitva marad és folyamatos hatással lesz az életedre. Ennek az energiának a célja, hogy elsöpörje az akadályokat az életenergiád szabad áramlása előtt, de ahhoz, hogy ez megtörténhessen a beleegyezésedre és az együttműködésedre lesz szüksége.

Engedd meg végre magadnak, hogy felszabadulj!

http://faceportal.hu/555-elsopro-valtozast-hoz-a-mai-dimenziokapu-nyitas/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése